Framför tvn

Sitter i vardagsrummet med hela familjen och små pratar lite. Funderar på om vi ska se film, baka något eller vad vi nu babblar om. :p Slutar nog med någon film och sen hoppas jag på att få se iallafall ett avsnitt av andra avenyn. Får se hur länge jag orkar vara vaken, för jag är så sjukt trött. 
Nu ska jag vara social mot dom andra, så bloggar jag imorgon. 

Är sugen på sånna här just nu! 
 

Sjuuuuuukt.

Känns hemskt att inte ha bloggat på två dagar. Men har varit i Karlanda och när jag väl varit hemma har jag inte haft min dator med mig så jag såg aldrig någon anledning till att blogga på pappas sega dator. Inte orkade jag heller.
Var på parken igår. Drack nästan ingenting eftersom jag mådde illa och kände inte alls för det. Hade väl en rätt bra kväll annars då. Fick ta hand om älsklingen när vi kom hem den här gången, förra gången var det tvärtom. Sov inte speciellt mycket inatt alltså, så är rätt trött nu. Blev rätt chockad när Micke vaknade elva imorse och sa att han inte va trött. Ringde iallafall hans mamma så hon kom och hämtade oss. Åkte till Coop och handlade lite mat. Sen åkte vi hem, duschade och åt. Nu sitter både jag och Micke med varsin dator och nördar lite. Han lyckades få igång deras internet på min dator så jag blev lite överlycklig. Nu kan jag äntligen blogga när jag är här också! :D 
I torsdags tog jag och Micke båten och åkte ut och fiskade. Låg mest längst fram och njöt och sjöng. Fick ingen fisk men det var mysigt ändå. 
Nu går det något program på tv som handlar om Coca Cola så kommer fastna i det nu. 
Har några bilder att lägga upp, men jag har inte USB-kabeln till mobilen så får lägga in dom såfort jag får tag i kabeln. 
Hörs senare! 

Bjuder på en bild som Emelie tog på mig och Micke för ett tag sen..


Hemma en snabbis

Kom hem för en timme sen och har precis kommit ur duschen. Skulle in till Årjäng för att hämta en reservdel men den hade inte kommit.. Ska dra med mig Micke ut i solen och äta glass innan vi åker tillbaka. 
Var ute och gick en tur med vovven och hans mamma igår. Jätte mysigt i skogen ju! Såg rådjur också :') Ska ta samma tur idag faktiskt, Vädret är underbart ute, men Micke måste skruva på bilen som vanligt. Försöker väl att hitta på något senare. Sover i Karlanda inatt också och kommer hem imorgon igen. 
Hörs senare under dagen eller ikväll! 


Dagens Outfit


JAJJAJA

Iallafall, åt precis jordgubbar. Ska packa ihop lite småsaker och ta med till Karlanda då vi åker dit och sover därr inatt. Dö packar inte eftersom vi ska tillbaka till Årjäng imorgon bitti och hämta en reservdel till opel'n, så jag passar på att dra hem och duscha då och plocka med något extra om det behövs. Datorn följer med, men har ju inget internet som fungerar där ute. Lånar deras dator och bloggar snabbt ;) 
Fick med mig en tröja från Kappahl hem för 150 kronor. Riktigt mysig! 
Men nu ska pappa få låna datorn en snabbis medans jag packar lite, så åker vi sen. 
Puss ♥
 

Men va?

Skrev ett inlägg när jag hade fixat klart mig förut, men det kom tydligen inte upp? Förbannade blogg.se! 



Hungrig tjej!

Pappa ringde och väckte mig för 45 minuter sedan så jag väckte Micke samtidigt. Har däremot inte orkat gått upp förrän nu. Ska försöka äta frukost (om det nu finns någon) och försöka planera vad vi kan hitta på idag. Finns inte speciellt mycket att göra här i Årjäng, bättre i Arvika isåfall. Men det regnar inte idag som tur
är..
 
Känner mig lite som en snigel idag, seeg
.

Bloggar mer när jag har något vettigare att skriva ;) 

 

AA-tajm next!

Nu blir det massa med Andra Avenyn, popcorn, vindruvor och capri sonne + vatten ;) 
Ha en chill kväll ni också, så hörs vi imorgon. 
Godnatt ♥
 
Från igår!

AA-tajm next!

Nu blir det massa med Andra Avenyn, popcorn, vindruvor och capri sonne + vatten ;) 
Ha en chill kväll ni också, så hörs vi imorgon. 
Godnatt ♥
 
Från igår!

3

Hittade något som hette Rejta på bloggerfy, så kommer komma upp flera omdömmen om olika företag och tjänster framöver om jag får det att fungera! :)
3
 
Jag hade 3 för ett tag sen i cirka två års tid och det var inget för mig. Hade abonnemang som inte var farligt dyrt, men hade nästan aldrig bra teckning. Annars var det väl inget mer som krånglade. Men jag gillade det inte så det var ingenting för mig!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Kom på vad jag skulle göra..

Blev att jag plocckade undan maten som ingen ställt in, bakade chokladbollar, haft smurfen ute och hängt tvätten åt mamma. Nu väntas det på både mamma och Micke som ska komma hem! Sen blir det mys med chokladbollar framför tvn eller om jag aknske lyckas övertala dom att spela spel/kort ;) 

Lekte lite med kameran när jag ändå höll på (a) 

Jag tror det regnar ute

Vädret är ju inte sådär jätte kul idag.. Men just nu tycker jag faktiskt att det är mysigt. Sitter på mitt rum och hör hur det smattrar utanför. Funderar på vad jag ska göra, om jag ska lägga mig och läsa eller bygga pussel kanske? Plockar nog ut smurfen en liten sväng så han får springa av sig innan kvällen. Micke har inte kommit tillbaka än och jag har ganska tråkigt alltså. Därför blogginläggen kommit tätt nu senaste timmarna :p


Navelpiercing

Tycker att min ser bättre ut nu än vad den gjorde för någon månad sen. Har snart haft den i 5 månader men den är fortfarande inte helt bra. Tog ur den för någon dag sen då den varken hade varat eller gjort ont på flera veckor. Tänkte att jag kanske kunde byta den då. Men det visade sig att den kulan som jag hade kännt bakom själva piercingen var full i var. Självklart var jag ju tvungen att få ur allting innan jag satte tillbaka den och den började blöda massor. Fick inte tillbaka den på varken första eller andra försöket och sen vet jag inte vad som hände men jag blev svimfärdig och illamående bara sådär så jag var tvungen att sätta mig ner på golvet. 
Samma sak hände idag när jag klämde lite försiktigt på den så blev jag illamående igen. Slutade efter bara någon minut, men tycker det är konstigt ändå. 
Längtar tills jag kan byta med massa fina smycken. Har redan tre andra smycken som jag kommer byta med i början. Känns inte så värt att köpa nya redan nu, då jag inte vet om jag kommer kunna ha kvar den överhuvudtaget.. Super snyggt med längre blänkande smycken mot en brun mage nu i sommar! 

 Flower/butterfly Petal flower
FlowerNavelpiercing med KittyHello kitty

Cleaning my room

Hållt på att städa rummet nu när ändå Micke inte är här. Han är hemma i Karlanda och grejar med bilen, men han kommer tillbaka så fort han är klar. Är nästan klar nu, har dammsugit, dammtorkat och ska dammsuga en gång till och lägga tillbaka alla grejer. Sen ska jag ta alla klädlådor och lägga rätt i dom och även lådan med smink osv.
Mamma håller på att laga mat så ska äta det om en stund och sen får vi se vad som händer.

Duschade förut och drog på mig mina största mjukisbyxor och ett enkelt linne!

Hej gräsklipparljud

Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost. Ska ta det lugnt nu på förmiddagen och ta oss igenom ytterliggare några avsnitt av Andra Avenyn. Senare ska Micke hem och greja med bilarna.. Får se om jag följer med eller om jag hittar på något med någon kompis. 
Nu ska jag checka facebook och några bloggar, så bloggar jag mer senare! 


Överlevde trots allt

Vilken B film. Den va bara äcklig när dom dära skumma människorna visade sig. Men annars sög den ju totalt. 
Haha, men det roliga var att när det ringde på filmen så ringde helt plötsligt min telefon också och jag hann inte svara så jag fick "ett missat samtal" xd
Sov gott, puss! 

I töcksfors

På Arken Zoo var det seriöst den minsta kaninen jag någonsin sett i verkligeheten! 
- Dålig Bild
 
Hittade dessa underbara mjukisarna från Sexy By Sweden på Bubbleroom Outlet! Men givetvis fick man inte köpa byxorna separat utan man var tvungen att köpa tröjan också. Gillade inte tröjan sådär super mycket heller. Skulle gått på 599:- för båda annars var man tvungen att betala 840 för byxorna. Åh, me so angry. 


Och dessa fick följa med mig ändå hem :) 



Skäckis på G

Kommer inte överleva. Men om jag överlever så kommer jag inte kunna sova. Och kan jag inte sova så kommer jag dö av det också, så jag dör vilket fall som. Typ första äckel filmen jag ska se.. Har sett The Ring faktiskt och Bella skrämde mig mer än filmen då. 
Hatar sånna här filmer men tycker dom är spännande så vill alltid fortsätta se dom. Klarar dock inte dockor, clowner eller speglar.
Nu tar jag den här! 
Dör jag, så ska ni veta att jag älskar er <3

Dagens Outfit



Spetströja från Bikbok (gammal)
Jeans från H&M

Hemma efter en lång dag

Har nyss kommit hem från töcksfors. Hittade bara ett par shorts från Kappahl, givetvis på barnavdelningen, eftersom inget annat passade av det jag provade.. Var även på Arken Zoo och Bubbleroom Outlet som tydligen hade öppnat. Visar mer i ett annat inlägg! Drog rundan på Rusta och fick med oss lite godis såklart. Åkte förbi Mcdonalds och köpte glass innan vi åkte hem till Mickes föräldrar. Stannade där en stund innan vi åkte hem hit igen. 
Är verkligen jätte trött, vill bara sova just nu, så det lär bli en tidig kväll! 

- Påtal om att jag lovade att jag skulle blogga mer, så tänkte jag blogga innan vi åkte och lägga upp dagens outfit. Vad händer då om inte att internet vägrar fungera? Så det blev ingen bloggning då.. Blogg.se krånglar också! 

 
 

Samma visa som igår..

Åkte till Karlanda halv sex ungefär, åt tacos och såg på film. Var i Årjäng halv elva tror jag och ringde Bella och åkte hem till henne för att umgås med henne en sista gång innan hon åkte. Kom inte hem förrän tolv och alla andra låg och sov och var själv lika trött, så det blev att natta kudden direkt. 
Nu är jag vaken och pigg! Har stört mig på klockan varenda gång jag har vaknat. Vet inte hur många gånger jag har kollat på klockan och väntat på att den skulle bli så pass mycket att man kunde gå upp. Men seriöst så har den gått med snigelfart, så vid tio orkade jag inte längre och klev ur sängen. 
Sitter just nu och glor på tvn llite och Micke ligger och sover. Lovade att han skulle få sova så vid elva ska jag gå upp och väcka honom. Under tiden tänkte jag läsa lite bloggar och kolla facebook. 
Sen när älsklingenn är vaken, äter vi frukost och fixar oss och drar en tur till Töcksfors. Har varit shoppingsugen sen jag skrev det sist i bloggen. Hoppas bara jag får tag i något! 
Vi hörs senare och idag loovar jag det!
 
Nyduschad, fönat hår och osminkad! 

Uppdateringen sög igår

Ber om ursäkt för det.. Men jag hade verkligen inte orken till något. Var ute i karlanda en bra stund och när vi kom hem så såg vi på film hela familjen. Var riktigt mysigt! Sen satt vi uppe till tolv och pratade lite. Gick och la oss efter det, annars hade jag somnat sittandes. 
Vaknade tio imorse men vi låg och drog oss till elva. Upp och åt frukost och sen letade jag upp massa gamla böcker. Hittade även lite gamla skivor som jag lyssnar på nu. Hittade alla mina fakta böcker om hundar, hästar, hamstrar och fåglar. Ska be mamma följa med mig till biblioteket om det inte är sommarstängt så jag får låna lite fler böcker. Tycker det är roligare att läsa fakta böcker ibland faktiskt! HIttade också massa hästböcker och serietidningar. Har lätt över 250 st böcker + 100 tidningar. Har alltså inte läst alla.. 
Nu ska jag sätta mig och läsa lite och ge datorn till Micke så han har något att göra! :) 


Dålig morgon

Vaknade för en timme sedan och har ätit frukost. Kom inge längre än till sängen så ligger här nu och typ dör.. Ska troligtvis fixa iordning oss snart och dra till Karlanda. Har inte en aning om vad som händer sen.. 
Mår inte bra och det känns som om jag aldrig kommer bli frisk.. 
Måste komma ihåg att ringa så jag får nya p-piller också, åh vad jobbigt...

Midsommarafton i bilder

Lägger inte upp bilder där någon av mina syskon/syskonbarn är med på eftersom jag inte vet om dom vill ha dom liggandes på min blogg.. 

Hemma efter en härlig, men slitsam dag!

Har precis kommit hem från sommarstugan. Har varit en jätte rolig och härlig dag! Först när vi kom dit så började vi ju greja lite.. Och sen så fikade vi, åt upp det jag bakade igår och lite kex till det såklart. Sen tog det en bra stund innan vi började grilla. Hade hunnit blivit riktigt hungrig då så det var verkligen underbart gott! Efter det åkte jag och Micke ut med fyrhjulingen. Först upp till masten, sen ut till något ställe vi inte visste vart vi var och sen till "bäcken".   Åkte sen tillbaka. Lekt med barnen hela dagen också, spelat fotboll, kastad boll på piltavla, busat och myst. Åt jordgubbar och sen dansade några av barnen runt midsommar stången. Sa hejdå till dom sista som var kvar i sluten och åkte ut med fyrhjulingen igen. Åkte till "skjutburen" då och även upp till masten. Körde en liten omväg in på tomten igen, lite läskigt men vi överlevde! Det är väl min dag i stort sett.. 
Slänger upp ett inlägg med bara bilder sen, så håll utkik! 

Nu ska jag äta wokade grönsaker!

Midsommarafton

Är färdig fixad nu och ska åka vilken sekund som helst. Blev inte alls mycket fix eftersom vi ska till sommarstugan och har med fyrhjulingen, kommer ju bli azum! Grillning och familjen, sol och fyrhjuling.. Kan det bli bättre? 
Gav precis Smurfen en fröstång och han är redan ute, så någon kommer sitta dä och tjocka sig hela dagen! 

Trevlig midsommar på er! 


Ut på tur, aldrig sur

Var helt okej i sommarstugan faktiskt.. Kastade pil med Micke och förlorade stort, krattade och gick runt lite. Kom hem runt nio och började baka det första jag gjorde. Blev drömrulltårta som vi har som kaffebröd imorgon. Sen gjorde jag Kina Mix till mig och Micke, super gott! Nu har vi precis kommit till mitt rum och ska kolla ett avsnitt av andra avenyn och sen sover vi. Ska upp redan klockan åtta imorgon för jag måste duscha.. Och sen bär det av till sommarstugan ytterliggare en gång. Givetvis glömde jag kameran hemma förut för det blev stressigt innan vi åkte men imorgon då ska den allt med! Även fyrhjulingen följer med denna gången, så ska allt ordna några pussbilder uppe vid masten imorgon :D
Nu tar jag strax natten, sov gott! 
 



Svart, svart, grå

grå, grå, svart

Tidsinställt inlägg

Nu är jag troligtvis i sommarstugan och drygar.. Ser säkert på Andra Avenyn eftersom datorn fick följa med ifall vi skulle få tråkigt. Eller så är vi ute och springer runt i skogen och tar bilder? Undra om jag orkar ta med Micke upp till masten eller inte.. Spörs ju och se när vi kommit hem igen. Hoppas bara inte att myggen äter upp oss. Åker i shorts dit och tar på mig mjukisbyxor där, ganska kallt där uppe också.. 


Sommarstugan nästa!

Har precis kollat några avsnitt AA i denna värmen och nu bär det strax av till sommarstugan. Ska hålla på och greja där lite, ska ju även fira midsommar där! 
Gick till Årjäng och skulle kolla klipptid åt Micke, fanns inga förrän nästa vecka men han kunde inte bestämma sig vart han skulle klippa sig. Så vi gick till Coop för att köpa delicatoboll, men det fanns ingen så vi gick till ICA och där var det smockfullt! Slutade med att vi gick till Ö&B och köpte glass och dricka.. 
Eftersom vi åker till sommarstugan nu så följer kameran med och då blir det massa bilder till bloggen sen! Bra va? :D 

Haha, måste berätta det här.. Micke låg i min säng och sjöng och åt chilinötter. Sen får han chilinöts-pulver i näsan och världens fart till badrummet nästa. Det roligaste var att han trampade i fågelskit och Pumba försökte bita honom i tån! 
Onödig skit som fan, ni bryr er inte, men var tvungen att jävlas med älsklingen lite bara xd
 
Sen igår! 
 

Dagens Outfit

Enkel och bekväm! 



Åter en sommardag, med lite fler moln

Godmorgon! Vaknade vid tio för att pappa ringde mig och så lyckades jag faktiskt få upp Micke ur sängen också. Så vi åt frukost och gjorde oss i ordning och sen när vi hade bytt om la vi oss i sängen och pratade lite. Slutade såklart med att vi somnade och vaknade nyss igen. Sov kanske en halvtimma men ändå.. Ska ner till Årjäng om en stund och köpa något gott och sätta sig i solen och njuta, ska se om Bella blir med också. Sen så lovade jag älsklingen att jag skulle följa med honom till frisören så han får kolla om det finns någon klipptid, han börjar bli långhårig igen! Seriöst, hans hår växer som ogräs.. Önska mitt kunde växa lika snabbt, vill ha riktigt lång hår. Nu ska jag försöka få tag i Bella och så går jag och Micke ner i byn. See ya!

Fin min älskade bebis är! 
 

Promenad i solen, lite nyttiga är vi allt!

Har precis landat i sängen efter att ha kommit hem från en promenad med älsklingen. Har även hunnit äta också.. Var faktiskt riktigt härligt! Tog mina "riktiga" skor och måste erkänna att det gjorde ont i fötterna efter inte alls lång tid, men jag tänkte inte lika mycket på det ju längre vi kom. Nu ska vi nörda lite Andra Avenyn och sen sova. Godnatt!

Bjuder på lite bilder sen förut när vi var ute! 
Körde på pyjamas shorts, linne och hoodie!

 
Plockade en liten söt bukett till mamma ♥

Promenad i solen, lite nyttiga är vi allt!

Har precis landat i sängen efter att ha kommit hem från en promenad med älsklingen. Har även hunnit äta också.. Var faktiskt riktigt härligt! Tog mina "riktiga" skor och måste erkänna att det gjorde ont i fötterna efter inte alls lång tid, men jag tänkte inte lika mycket på det ju längre vi kom. Nu ska vi nörda lite Andra Avenyn och sen sova. Godnatt!

Bjuder på lite bilder sen förut när vi var ute! 
Körde på pyjamas shorts, linne och hoodie!

 
Plockade en liten söt bukett till mamma ♥

Promenad i solen, lite nyttiga är vi allt!

Har precis landat i sängen efter att ha kommit hem från en promenad med älsklingen. Har även hunnit äta också.. Var faktiskt riktigt härligt! Tog mina "riktiga" skor och måste erkänna att det gjorde ont i fötterna efter inte alls lång tid, men jag tänkte inte lika mycket på det ju längre vi kom. Nu ska vi nörda lite Andra Avenyn och sen sova. Godnatt!

Bjuder på lite bilder sen förut när vi var ute! 
Körde på pyjamas shorts, linne och hoodie!

 
Plockade en liten söt bukett till mamma ♥

I väntan på maten

Har hjälpt mamma med maten, men slutade med att hon fick ta över.. Jag är hungrig som en griiiis! 
Åkte och hämtade Emelie förut och skjutsade henne till banken och sen drog vi raggen en sväng. Bella ringde och sa att hon satt på Broms med Izabela, så vi åkte dit och satt där en stund. Sen körde vi hem Emelie och åkte till Karlanda. Nu är vi som sagt hemma igen, och efter maten ska jag tvinga med Micke på en liten promenad iallafall. Längtar helt seriöst tills det är kväll och tills solen inte skiner så jag kan få lägga mig i sängen och titta på någon film eller serie. Jag vet, det låter helt sjukt och det är det också, men är fortfarande inte pigg och vill bara sova. Dessutom finns det precis ingenting att göra i denna lilla äckel håla! 

Är han inte söt? Vårat lilla troll!  Ful som stryk

Nya blogg.se!

Upptäckte det igår när jag loggade in för att skriva mitt sista inlägg för dagen. Såg ju riktigt nice ut! Och super bra att man kan svara direkt på kommentarer nu! Dessutom blir bilderna större när man laddar upp dom. Jo då, det här gillar vi! 


Dagens Outfit

 
 

På altanen


Sitter ute på altanen i det fina vädret. Dock blåser det lite för mycket så får köra på byxor ändå idag efter som jag inte är riktigt pigg.. Jag och Micke försöker klura ut vad vi ska hitta på idag, men det finns verkligen ingenting att göra! Slutar säkert med att vi ligger inne och sover tillslut.. Ska iallafall försöka ta en promenad runt strand idag, behöver verkligen komma ut lite. Kanske åker och fiskar? Äh, vi får se..
Ska åka ut till Mickes föräldrar och lämna grejerna idag för vi orkade inte igår. Såg dessutom två älg kalvar som var lite vilsna. Vi ska iallafall laga maten idag, så vi måste ju vara hemma vid fyra. 
Är fortfarande lika shopping sugen men har inte lust att springa på centret när det är sånt här väder ute. Måste ta vara på all sol! 
Nu får vi väl fortsätta fundera, så hörs vi senare, tjao

-Dagens outfit kommer i ett annat inlägg!

Mer än väntat

Kollade på klockan och upptäckte att den var mer än vad den borde och insåg att jag aldrig skulle orka blogga när jag kom hem. 
Har laddat ner alla säsonger av Andra Avenyn och några filmer på det och sen har vi även kikat på några avsnitt AA under tiden. Nu ska vi bege oss till Mickes föräldrar för att lämna lite saker innan vi åker hem till mig igen. 
Mitt huvud exploderar snart känns det som och magen gör ganska ont igen.. Drar ner två filmer till och sen åker vi.
När vi kommer hem ska vi nog äta och sen ska vi troligtvis se på några avsnitt AA. Grymt hur mycket jag tjatar om detta AA hela tiden, till och med jag börjar tycka det är lite tjatigt att skriva i bloggen.. 
Ha en fortsatt trevlig kväll, godnatt!
 
 

Arvika bo

Kom precis till Mickes lägenhet. Han skulle hämta lite grejer och då passade jag på att följa med och ta med min dator så jag får ladda ner lite filmer och hela AA :D Snabbt internet ♥
Ska tvinga älsklingen köra mig någonstans sen så jag får en glass! Sen åker vi hem igen.. 
Hörs när jag är hemma igen, tjiing



Svar på kommentar

Fick en fråga där någon undrade vad rakhyveln kostade. 
Mamma köpte den på Coop i Årjäng och där kostade den 160 kronor och då var det själva rakhyveln och tre blad till. Kanon bra pris ju! 
Har sett att den finns lite överallt och inte alls överdrivet dyr. 
Hoppas svaret duger :)

Godmorgon solen!

Solen skiner faktiskt ute! Men det spelar inte så stor roll eftersom jag inte kommer orka gå ut ändå. Dessutom är jag shopping sugen så jag tror jag dööör!
Vaknat flera gånger nu under morgonen och inte mått särkilt bra, hoppas skiten går över snart.. 
Får se vad som händer idag, uppdaterar er senare! 



Proskin


Måste bara hissa Gillette's nya rakhyvel, Proskin Sensetive! 
Älskar den verkligen. Hur bra som helst och bekväm att hålla i t.o.m :p
Rekommenderar!

Regn & Sjuk

Har helt ärligt inte gjort ett piss på hela dagen. Jag ha solat och så har jag och Micke hjälpt mamma att passa barnen. Annars har vi bara ätit och sovit i stort sett. Har så sjukt ont överallt så jag okar inte göra något överhuvuvtaget.. 
Blir ännu mer sur över att vi inte kan fotsätta kolla på AA för att det laddar ner för långsamt, gaaaash det här sugeer! 
Får väl kolla facebook, bloggar och blocket istället då...
REDBULL ♥

Solarium-torsk?

Har precis ätit brunch och har nyss landat i sängen igen. Var tvungen att gå upp ganska tidigt eftersom jag skulle följa med min syster och sola och hon bokade halv tio och tio. Slutade med att jag sov både på bänken utanför när hon solade och i solariet. Haha, trött som en gris! Vaknade med huvudvärk, magont och ont i halsen + nacken.. Så jag orkade inget annat än att sitta still tills vi skulle åka till badhuset.
Idag ska vi bara slappa tror jag, inget roligt väder och jag är inte särsklit pigg. Blir väl att nörda AA ett tag, nyfiken på vad som kommer hända ju! 

blek pojkvän ♥

Standard kväll

Nyligen kommit hem från Mickes föräldrar. God mat och mycket skratt, vilken underbar familj! Nu blir det som vanligt några avsnitt AA och glass till det. Godnatt på er! 




I fredags, 15/6


Grillning x2

Åt grillat för ungefär en timme sen.. Ska dra mig ut till Mickes föräldrar sen för vi blev bjudna på grillat där också ikväll. Får se om vi orkar äta något överhuvudtaget.. Har kinda ont i magen nu så :|
Har sovit sen vi åt också och ska gå ner nu för att umgås lite med dom andra och sen äta jordgubbar. Jajajajaja, jag lever väl. 



2012-06-17

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sedan.. Ska strax gå upp och väcka älskling också. Väntar på att mamma ska komma hem från butiken, så jag får äta frukost. 
Idag kommer min syster hit och stannar tills imorgon! Blir kul att få vara med dom lite. 
Somnade igår med ont i magen och vaknade några timmar senare med sådär ont i magen som jag hade i Berlin. Det är verkligen hemskt! Så vid 10 i 5 gick jag och väckte mamma och frågade vad jag skulle göra. Tog en tablett och lyckades somna om tillslut. Nu har jag inte ont i magen längre men jag är öm och det gör ont att röra på sig. Tyck synd om mig? Nej, inte riktigt så..
Har inga planer till veckan förutom att jag och Micke drar oss till Arvika och stannar där några dagar. Behöver komma hemifrån lite! 

Älskar Happy Meal'n för det här ♥

Överlevt dagen

Förlåt för att jag inte har bloggat något idag.. Har mått som förtjänat och Micke har fått tagit hand om mig. Hade en riktigt kul kväll igår, förutom att jag inte minns något efter halv tolv. Men det löser vi ;) 
Iallafall, tänkte kolla några avsnitt AA och sen kanske någon film eller något. Har laddat upp med popcorn, ostbågar och sprit med e (sprite asså). Vi hörs imorgon! 

- överväger om jag ska lägga ut några bilder sen igår..



Ingen bloggning idag

Bakfull som satan, men kul hade vi!

Sommarlov..

Har äntligen slutat! Var dock den ssämsta skolavslutningen ever. När jag skulle fixa mig blev det strömavbrott så jag kunde inte platta håret. Skulle ju som sagt ha klänningen, men när man ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig i håret är det inte så kul att "klä upp sig". Fick bli jeans och ett linne med öppen rygg + klackskor. 
Senare ska vi ut, vet inte vad som blir än.. Kanske grillning eller något? vädret är ju inte så jätte lovande. Mer ikväll blir det att umgås med lite vänner! 

Lovade bilder på klänningen men eftersom jag inte hade den struntar jag i bilderna också..

Tar kvällen

Har duschat och fixat till mig inför morgon dagen nu. Ska dra igång ett avsnitt utav AA och sen tar vi och lägger oss. Går upp klockan 6 imorgon så jag hinner fixa mig lite extra. 
Berättar mer om morgon dagens planer efter att jag har slutat imorn, så vi hörs då!
Lovar även att ni ska få bilder på klänningen jag hade på konfirmationen (har den imorgon också) och lite fler roliga bilder ;)

Sen uppdatering

Har inte orkat blogga än.. Vaknat ungefär 3 gånger inatt och inte mått bra alls, sen vaknade jag vid typ 4 och kunde inte somna om förrän halv 7 så jag skippade skolan ändå.. Kom precis hem från att ha fixat lite ärenden i Årjäng och nu är Bella också här. 
Måste även duscha och raka benen tills imorgon.. Jobbigt ju! Men det löser sig.. Funderar på om jag verkligen ska ha klänning imorgon eftersom det tydligen ska regna och inte va speciellt varmt. Men vi är ju inne mesta delen så jag ska väl överleva.
Nu ska jag vara social mot mina kära vänner, hare gött!

Mys med Micke <3

Har precis kommit in efter en åktur med älskling. Nästan inge drag i Årjäng överhuvudtaget. Mötte Bella och stannade och pratade med henne en stund. Nu ska vi börja nörda Andra Avenyn.. Har inte sett ändå från början, så tänkte göra det nu. 
Imorgon på skolan ska vi se på film i stort sett hela dagen, men jag går ändå. Micke både kör och hämtar mig, vilken lyx! Hörs imorn sweeties! 

- Ingen idé att jag försöker lägga upp någon bild för mitt internet är hur segt som helst. Knappt så facebook laddar..



I städinga

Inväntar en sjukling till pojkvän som har feber. Han kommer hit tidigare iallafall, ännu mer överlycklig! Under tiden jag väntar så passar jag på att plocka ihop lite grejer och dammsuga. Ska se om jag orkar ta Smurfens bur också, behövs verkligen! Men stackars som har byggt massa i spånet, men tar bara bort där han inte är som mest, sötnos han är! Älskar min lilla pluttus! 




Uppe såhär dags

Pappa väckte mig för en halvtimma sen och frågade om dom kunde köra tjock-tvn till soptippen. Klarade självklart inte att somna om.. Så gick upp och gjorde mig frukost och tog med mig alla behövligheter ner till soffan för att glo på tv en stund. Dock är det min bror som alltid ska bestämma vad vi ska se på, även om jag satt där före han! Tönt han är. 
Nu ska jag äta frukost, kolla facebook och lite bloggar och sen lägger jag mig på soffan och försöker sova. Vill att dagen ska gå så fort som möjligt för Micke kommer ikväll! :D *ÖVERLYCKLIG TJEJ* ♥

Kolla skorna! Kärlek på hög nivå! 


Vill ha!

Johanna

Spirit

Har precis kommit ur duschen.. Härligt att fräscha till sig lite när man är sjuk. Har typ ont i varenda muskel! Lite surt att jag är sjuk nu, för vi har brännbolls dag med skolan imorgon och det hade faktiskt varit roligare att vara med på än att sitta hemma och ruttna.
Kollade på Spirit förut. En utav favorit filmerna sen jag var liten. Kunde hela filmen utan till och det "hästen" sa, hahah! Satt dock och höll på att börja lipa nästan hela tiden. Har aldrig tyckt att den filmen har varit så sorglig som den var idag. Skuumt.. 
Tänkte snart ta och väcka broder för att se om vi ska göra någon mat, eller så tar jag mig bara en smörgås.
Låter väl toppen? HAHA, hörs senare! 

Tror detta var första puss-bilden jag och Micke tog ♥

Lipar till slutet i Björnbröder 2

Stannade hemma från skolan idag. Vaknade halv sex imorse och mådde så sjukt dåligt, det var hemskt verkligen! Gick och la mig på soffan och min sjuka broder på den andra. Pappa väckte oss och frågade om han skulle handla hem något vi ville ha. Sen låg ajag och väntade på att han skulle komma hem med mat, så jag fick äta. Blev att kolla på BrjörnBröder 2 på Disney channel och nu har den precis slutat. Brorsan ville ha tvn så han fick det och jag hamnade här. 
Längtar efter min Micke så jag tror jag stusser tur sänga snart. Endast Micke som fattar det där.
Den tönten slutar på onsdag, så han åker hem på torsdag och bygger hatthyllan till bilen(Vilket menar, bättre ljud på fredag) och sen kommer han troligtvis och hämtar mig efter skolan. 
Nu ska jag checka facebook och lite bloggar och sen somnar jag nog igen. See ya! 

Bild på dom sjukt söta kaninungarna i söndags! 

Äter chilinötter och låtsas att dom inte är starka

Plattade håret och satte upp luggen och stack till gårn runt fem någon gång. Var väl helt okej där, lite masigt bara.. Mår fortfarande inge bra och jag orkar inte ha det såhär, sjukt jobbigt! Satt ute under ett träd med några som rökte under tiden som det regnade och solen sken, var riktigt härligt ute då. Satt i bara linne och frös inte ihjäl! Tydligt tecken på att jag har en infektion i kroppen? :) 
Vid åtta gick jag och bella hem till mig i regnet och hon gick hem för tio minuter sen. Nu ska jag väl bara sitta här och vänta på att pojken min ska ringa.

Bad mamma köpa med denna innan hon gick hem från jobbet idag!





Snabb dag?

Fick sluta tidigare eftersom alla blev klara innan.. Tycker dagen har gått fort! Var väl helt okej att måla idag, älskar att kladda lite. Har dock tappat all fantasi så har aldrig några idéer nu för tiden. Brukade faktiskt måla väldigt mycket förr.
Tänkte sitta vid datorn ett tag och sen blir det väl antagligen att sova en stund. Mått illa hela dagen och haft huvudvärk. Inget vidare precis.. Tänkte försöka mig iväg till gårn sen, men vet inte riktigt vad jag har att göra där. Det har blivit så dryg tdär nu för tiden. Lika bra att vara hemma och nörda tvn eller något i så fall.. Men det spörs å se! 

Varmt, fuktigt och regn slutar med att håret inte vill vara rakt, trots hårspray! 


Bloggen krånglar så det går inte att lägga upp den andra bilden -.-

Sista skolveckan

Inleder sista skolveckan idag! Har fixat klart mig och ska dra till skolan strax. Ska till Kyrkerud idag och måla eller något, fattar inte vitsen med det. Slutar vväl vid två idag skulle jag kunna tro, eftersom vi måste gå fram och tillbaka.. Men nu kör vi! Står ut några dagar till och på fredag är det sommarlov! 

Kör på mjukisbyxor och linne + tjocktröja idag när vi ändå ska dit ut och göra ingenting..

Fatta va underbart!

Hej på er! Sitter i sängen och pratar med älsklingen just nu.. Saknar honom redan! HAr inte bloggat något roligt idag så tänkte berätta dagen nu. 
Vaknade runt tolv. sen vid typ halv tre åkte vid till töcksfors, handelsparken, för mamma skulle till Rusta så jag och Micke följde med. Fick med mig lite saker som behövs i vardagen. Sen gick vi till Euro Cash och köpte chili nötter till mig ^^ Drog med mig dom till Arken Zoo också. Och vad tror du fanns där, om inte små söta kaninungar?! Jag blev helt j*vla såld! Ni anar verkligen inte hur söta dom var, låg och kosa tillsammans i matskålen och grejer, ÅÅH!
Åkte inom Karlanda också så Micke fick hämta sin tvätt.. ungefär så fort vi kom hem somna jag och älskling ihopkurade på sängen och sov tills maten var klar. 
Mamma fick mig att dammsuga mitt rum också :o Bra hon ställer krav på mig! Hade recis blivit klar när jag hör att min mobil rigner i köket, så jag sprang ju ner men hann inte svara.. Det var Bella så jag ringde upp henne. Så säger hon att jag skulle skynda mig till Ica för att Malin var där. Fattade ju inte vem Malin hon menade först.. Men det blev ner på två röda sekunder och när jag var påväg in kände jag att benen skaka. Har inte träffat Malin på hur länge som helst. Önskar jag fick träffa henne mer! Var hur underbart som helst att få krama henne igen..♥
Hur som helst, nu ska jag prata klart med Micke och sen ska jag sova. Så bloggar jag innan skolan imorgon. 
Godnatt! 

Så häääär söt! Ska köpa kanin efter sommaren eftersom jag ska bort mycket under lovet och grejer. LÄNGTAR! 

Google bild.

Nu blire Feelm

Nu blir det film mys med min underbaring med massa Chillinötter, energidricka och ännu mera mjölk :D ♥


Ps. Inte min monster, hatar monster.

Nyvaken i bött

Vaknade precis och lyckades ta mig ner till köket. Har inte en aning om vart mamma och pappa är :o Troligtvis och handlar.. Nu ska jag försöka äta lite frukost och så får vi se om det blir ett besök hos Jessica idag eller inte! 



Hem ljuva hem, right ?

Är äntligen hemma efter att ha varit lite överallt. Först va vi på kalas för min syster son som fyllt ett år, sen till centret där det verkligen var fullt med folk. Dock försvann det mesta efter tre då bolaget stängde.. Iallafall, köpte inget av det jag skulle ha men fick med mig tre par trosor istället. Micke köpte även lite saker. Sen åkte vi och kikade på ett hus min syster funderar på att köpa och sen åkte vi till dom. Slutade såklart med att jag och Micke somnade på soffan.. Så jag har ingenaning om hur länge vi var där :o 
Nu ska jag kolla igenom lite bloggar (standard) och sen blir det troligtvis film eller något. 
Bloggar mer imorgon, kyss. 



Dagens Outfit




Sunshine outside!

Solen skiner och vädret är allmänt härligt idag! Ska skynda mig att äta frukost och sen får pappa köra mig till skolan. Bella spelar fotboll, klasscupen, idag så hon började halv nio som vanligt.
Efter skolan ska jag dra med mig mamma och sola, behövs verkligen nu! Men nu måste jag kila, pusshej

Snart helg!

Är på bättre humör nu. Pratar med älsklingen i telefonen så troligtvis därför jag är på bättre humör. Tu han kommer hit imorgon! 
Går till mammas jobb efter skolan imorgon och är där tills hon slutar. Blir även tacomys med familjen imorgonkväll, så underbart! Tänkte snacka klart med min älskling nu och sen ska jag sussa, godnatt ♥



!¤"%#//%

Mår kasst för tillfället. Här sitter jag med huvudvärk, troligtvis feber och mensvärk. Jag har världens sämsta immunförsvar så jag är sjuk hela tiden, vilket gör att jag inte får träna. Trotsar sjukdomen och tränar iallafall och då tar det längre tid innan jag blir frisk igen. Nu är jag trött på det här så jag ska be mamma fixa en tid så jag får komma iväg och ta massa prover. Nu ska jag fan veta vad det är för fel på mig. Gick hem efter skolan. Läste igenom lite papper från advokaten och tingsrätten. Sen åt jag och efter det la jag mig på soffan och sov till tjugo över sju. Sover bort varenda dag nu för tiden, super kul. 
Har precis duschat nu iallafall och ska fortsätta va sur tänkte jag. Känner inte alls för något just nu så..

HORMONERNA FLÖÖÖÖDAR!

Saknar min pojke så jag tror jag dör, även fast jag träffade honom för mindre än 24 timmar sen. Blir underbart under sommarlovet, ska seriöst sno han heeeeeela lovet. 
~Älskling, jag vill ha dig här nu så du kan få mig på bra humör så som du alltid gör! ♥


Bella is here!

Har precis ätit frukost och ska bara borsta tänderna innan vi drar iväg till skolan. Rätt skapligt väder idag ändå, 20+ i solen. Har svenska prov och ett matteprov idag, jätte kul osv.. Läste på svenskan igår men fattade verkligen ingenting. 
Bloggar mer efter skolan så får vi se vad dagen har att bjuda på! 





Matlagning

Hej på er! Gick upp runt halv ett eller något. Sen gick jag, mamma och Micke ner till Årjäng och köpte jordgubbar och lite andra godsaker. Nu har jag hjälpt mamma att laga mat, som står på spisen för tillfället. Känner mig helt seg idag, ont överallt verkligen. 
Micke åker någon gång ikväll, önskar han kunde sova här.. 

5 månader med världens underbaraste pojkvän idag, 153 dagar är då inte dåligt! 

Alltså 152 dagar sen vi tog våran första bild tillsammans, ÄLSKAR DIG MICKE! ♥




Animal Planet

Ser på tvn just nu, som rubriken lyder. Har precis duschat också och plattat håret lite. Trodde Micke skulle varit här runt den här tiden, men det där i Säffle slutade nu vid tio. Så han kommer inte förrän tidigast tolv.. Saknar honom och behöver honom hos mig. Jag är arg, glad och ledsen samtidigt så jag önskar han kunde varit här nu så jag hade någon att krama! 
Fått reda på att mannen nu är dömd. Läs artiklarna länge ner om ni känner för det, så slipper folk som inte bryr sig att läsa det. Det roligt är att tidningarna fick reda på det före mig. Läste det alltså på nätet för någon timme sedan och ingen har ringt mig. Är det då man är orättvist behandlad? 

http://nwt.se/karlstad/article1118684.ece
http://www.vf.se/nyheter/karlstad/26-aring-domd-valdtaktsforsok

Bild på en sliten tjej med väärldens humörsvängningar!

Baka, baka liten kaka

Har bakat rulltårta och hjälpt mamma med maten. Nu ska jag gå och fortsätta med bakningen och sen blir det en tupplur på soffan igen. 

Såg precis råddjurs mamman som gått runt i detta området något/några år och nu hade hon två nya bebisar! Riktigt små och söta, blev bara liite kär ♥

Typ såhääääär smååå! Åh, vad jag älskar djur


Sjukling :(

Stannade hemma idag, mår inte speciellt bra. Har precis ätit lite och har varit nere på skolan och hämtat svenska böckerna, eftersom jag har prov på torsdag. I litteraturhistoria också och jag fattar inte ett skit av det där. Ska lägga mig på soffan nu tänkte jag och halvglo på tv och försöka sova igen. 
Hörs nog senare, pusshej! 



Sov lite till

Direkt efter förra inlägget gick jag och la mig på soffan igen och vaknade inte förrän mamma kom och sa till mig och min bror (som låg på andra soffan och sov) att vi skulle vakna och då var klockan halv nio. Mamma gjorde iordning jordgubbar så åt vi det och såå gjorde jag lite muffinssmet, men det blev lite för mäktigt kände jag. Nu ska jag se på tvn, kolla bloggar osv. och prata med mamma som fför en gångs skull är vaken. 
Har som sagt inte mått så jätte bra idag, så jag får se hur jag mår imorgon bitti. Hörs imorn, godnatt! 

Bjuder på en bild sen i fredags! 


Inte igen..

Gick hem efter idrotten. För en gångs skulle inte bara för att jag inte orkade gå ner till skolan igen utan jag hade huvudvärk och ont i halsen. Bella följde dock också med, så då var hon tvungen att sitta hemma hos mig till tre så jag inte fick lägga mig och sova direkt jag kom hem. Men iallafall, när hon gick tvättade jag bort mitt smink och la mig och sov. Vaknade ganska nyss och då var både mamma och min bror hemma. Ska inte äta middag med dom, mår inte alls bra, så ska gå och lägga mig på soffan igen. Ville bara uppdatera er lite eftersom jag inte hann imorse.
Känner mig såhär!



Bråttom shit

Har precis ätit frukost, som inte fanns och ska dra till skolan nu. Micke kör oss så vi måste verkligen åka nu så han hinner tillbaka till Arvika. Hörs senare bitches.

DÅLIG DAG IDAG, WATCH OUT.

Kissing in the rain <3

Har varit i Karlanda hela helgen så har inte haft tillgång till internet. Nu är jag hemma iallafall och har precis kommit in efter en snabb spring tur i regnet bara för skojs skull. Ska läsa lite bloggar och sen kolla igenom matteboken eftersom jag har prov imorgon och på tisdag. Ikväll blir det mys med världens underbaraste pojkvän och så sover han hos mig inatt! Vi hörs imorgon ♥



Hos Sissel

Är hemma hos Sissel med Bella just.. Ska strax dra oss hemåt. Ska hem och packa och fixa mig för ikväll. Sen kommer Micke också. Ikväll blir det Årjängsparken med några vänner och sen åker jag och Micke hem till hans föräldrar i Karlanda. Kommer sakna min söta, döva hamster då :( Men nu ska vi dra, pusshej!

Dagens Outfit

Kör på det här + lite smycken till!

Agerat sevitris

Godmorgon på er.. Gick upp en timme tidigare för att jag skulle hinna plugga mer på So provet. Orkade verkligen inte igår, fattade ingenting eftersom det jag läste inte gick in. La mig och sov istället, tror faktiskt det löste det mesta. Nu ska jag ät frukost med pappa som sällskap, väldigt sällan man äter en gemensam frukost i detta huset! Sen blir det plugg, plugg & lite mera plugg. Önska mig lycka till nu va, ska ha iallafall minst C den här gången..
Vi hörs senare!

Dampryck sådär på morgonkvisten

RSS 2.0