Love life

Åkte ner till vårdcentralen här nere och han trodde det var blindtarmen.. Så nu ska jag åka till akuten i Karlstad så ska en kirurg titta på det och är det så att det är blindtarmsinflammation så kommer jag säkert behöva opereras. JAG VILL INTE. 

Åt helvete med det här.

Sjukling yeah

Hej bloggen! Har kollat på några filmer och i stort sett dött.. Känns som om jag har feber men det har jag inte, huvudvärk och ont i blindtarmen.. Säg bara inte att det inte är blindtarmsinflammation :o 
Saknar min älskling också, vilket inte gör saken bättre.. Ska försöka ta mig till duschen och fräscha upp mig lite. Brukar alltid må bättre då. Dagen i sig har inte varit intressant överhuvudtaget, därför bloggar jag inget mer ikväll. Chao


Hemsk natt

Vaknat flera gånger med riktigt ont i magen. Har ingen aning om vad det kan vara och det kommer och går fortfarande. Gick upp samtidigt som Micke och åt lite frukost och la mig sen med täcke och kudde på soffan och sov till strax innan nio. Har bara legat där sen dess och helt plötsligt döck min moster och min kusin upp. Jätte kul när man ser ut som ett träsktroll. Sitter just nu annars och skriver lite, måste bli klar med det snart.. 
Ska inte göra något mer än det, sitta vid datorn och bara slöa i soffan. Har fortfarande ont så tänkte googla lite på det och se vad det kan vara.. 
Hörs lite senare, pusshej! 


 

Gårdagens shopping

Har dock inte tagit bild på allt.. Därav bilder från nätet


Även dessa skor i svarta




- Hittade ingen bild på nattlinnet.. 


Lite trött sådär

Godmorgon! Färdig fixad och med mat i magen, sitter jag under en filt och väntar på att mamma, pappa och Niklas ska komma och hämta mig. Kalaset börjar inte förrän klockan ett men vi ska in på fabrikslagret först, därför vi åker så tidigt. Har ingen aning om när vi kommer hem, men hoppas inte att det blir alltför sent. Micke följer inte med trots allt, så det kommer bli ännu tråkigare nu :| Menmen, kommer ju tillbaka hit senare.. 
hörs någon gång efter kalaset och då försöker jag lägga upp bilder från det. Även bilderna från gårdagens shopping kommer upp nu under dagen i ett tidsinställt inlägg. 
Puss! 


På landet

Är ute i Karlanda nu och har precis ätit grillat. Var som sagt i Arvika förut. Först var vi på sågudden med syster, Per, Liam och Linn. Lekte i lekparken och lite grejer sådär.. Sen gick vi in till stan och gick i affärer. Fick äntligen tag i skor, två par dessutom! Köpte även nytt puder, nattlinne, strumpor och en söt spargris. Visar bilder på allt imorgon. Kom hit strax innan sex och då stannade dom och pratade en stund. Sen när dom hade åkt gick jag och Micke ner till sjön. Och vet ni vad? Jag badade. Hoppade till och med i vattnet! Var inte sådär jätte varmt, men det blev bättre när man väl var i ;) Var faktiskt riktigt härligt! Tog en varm dusch efter det och fräschade till mig lite. Sen åt vi som sagt och nu sitter jag och Micke med varsin dator. 
Får se vad det blir resten utav kvällen.. Ska på kalas för Linn som fyllde ett år idag! Grattis gumman! ♥ Blir hömtad halv 11 imorgon och sen vet jag inte när vi är tillbaka igen. Stannar här tills på fredag.. 
Hörs imorgon! 



Åh...

Igår när jag skulle blogga stod det att något var fel och att den där söta kossan tagit sig in i serverrummet, men nu helt plötsligt är inläggen upp? Asså........
Iallafall, sitter och väntar på att vi ska åka till Arvika. Ska gå på stan med mamma medans pappa och Niklas ska vara i sommarstugan och greja. Toppen, kanske slipper åka dit överhuvudtaget! :D Om klockan är såpass mycket åker jag direkt till Micke efter det, beror på om han slutat jobba då. 
Försöker blogga när jag är hos Micke, men förvänta er inte världens bästa uppdatering. 



FAN TA DIG

Förbannade äckel blogg.se, dra åt något annat håll! 
Så fort jag får snabbt internet och fixat lite andra saker, BYTER JAG BLOGGPORTAL. Det är alltid något fel här.
DRAAAAAA, Tack och Hej 

Haha, vilken värdelös dag

Solen kom tillbaka ända så la mig ute och solade. När jag legat i cirka en timme skrev jag till Lovisa och vi bestämde att vi skulle ses. Tre timmar senare säger hon att hon ska någonstans (hörde inte vad hon sa) så det sket sig. Kunde ha legat ute i solen dom timmarna och blivit bruuuuun :( Menmen, vad gör det om 100 år? 
Åt mat och la mig ute i solen en halvtimme till. Sen bakade jag chokladbollar och satt vid datorn ett tag. La mig på mammas säng en stund efter det och slumrade till i 20 minuter och nu sitter jag hör. Ska se på Elisabethtown sen vid nio och äta chokladbollar. Sen ska jag soooova.

Hörs imorgon! 



Åt helvete med solen

Solen försvann, ser inte en enda blå fläck på himmelen nu.. Skulle ut och sola, men det sket sig rätt rejält, så jag gick och duschade istället. Tänker stanna hemma hela dagen, ser inget roligt i att spinga runt i Årjäng som någon ful tönt. Längtar efter MIcke, han är den enda som gör mig glad! 



Vädret är på idag igen

Godmorgon! Solen skiner idag också, fast det är inte så varmt om hon går i moln ännu. Steg upp ur sängen för en halvtimma sen och har funderat på vad jag ska hitta på idag. 
Mamma och dom tyckte vi skulle åka till sommarstugan idag också och göra i stortsett ingenting, men det vill jag verkligen inte. Då ville mamma in till stan för att kika lite, och det är ju himla kul i  Arvika.. Gav förslag om Challa då, så vi får se hur det blir. Stannar vi hemma måste jag försöka komma ut lite, kan inte sitta hemma och ruttna dag ut och dag in. 
Micke kommer inte idag heller, utan jag åker till honom imorgon istället. Sover där gör jag också.. 
Hörs senare! 


Chillin in tha hammock

Ligger just nu ute i hammocken och bara tar det lugnt. Är värsta mega trött, men ingen idé att jag sover innan maten. Blir tacos idag, mums! 
Har suttit inne och skrivit lite och även hjälpt till att måla. Tog dock inte med mig några skit kläder, så jag fick färg på mina rosa mjukisbyxor och i håret :( Hahah, tyck synd om mig..? 
Tänkte kolla facebook och några bloggar en snabbis och sen ska jag nog bara ligga här och skrika åt alla äckliga småkryp.. Kom en så häääääääääääääääääääär stor sak och kröp bredvid mig förut, fick panik :( Så jävla hemskt.. 
Vi hörs senare, pussen! 
 

Äsch då

Blir sommarstugan ändå, hörs där! 


Frukost inlägg,

Godmorgon! Vaknade för 20 minuter sen och sitter just nu och äter frukost. Fick precis reda på att dom tydligen ska till sommarstugan. ALDRIG att jag förljer med dit, glöm. Helt totalt värdelöst ställe.. Blir hemma och träffar någon istället. Solen skiner ju och det är runt 30 grader, vet dock inte om det blåser än, men satan vad härligt! M
Nu ska jag gå och snacka med mamma och se hur det blir, pusshej!

- NO PICTURE

Slit och släng

Kom precis ut ur duschen. Har städat rummet och Smurfens bur idag. Även hunnit sova en sväng och även skrivit lite. Nu sitter jag i köket för att skriva ytterliggare lite till, i väntan på min älskling. Har inte hänt speciellt mycket mer idag, därav det korta inlägget :) 
Nu blir det kvällsmat! 




Room Raiders

Godmorgon! Sov till 20 över elva idag, riktigt härligt att sova ut! Helt slutpumpad efter leklandet igår. Ett sånt träningspass en gång i månaden skulle ju inte sitta fel ;) 
Idag blir det iallafall bara att ta det lugnt.. Orkar inte speciellt mycket mer. Skulle egentligen städa, men tar nog det imorgon istället. Måste städa Smurfens bur också. Hahah, var tvungen att ställa honom i andra rummet inatt för han sprang så grymt mycket :o
Nej, nu ska jag fortsätta se på MTV och mysa ner mig i soffan med mitt täcke och kudde. AWESOME! 



Äntligen hemma!

Kom precis hem och har redan hoppat i mjukiskläder och tvättat bort sminket. Halv tio var vi i Karlstad och mötte upp dom och sen vidare till Leklandet. Var verkligen super kul där, blev som barn på nytt! (a) Sen åkte vi till Ikea för att äta med allihopa och där var det hur mycket folk som helst. Fick överleva ändå och fick allt maten tillslut. Efter det tog vi Bergvik en sväng, hittade helt ärligt talat inte ett skit. Hatar att gå i butiker, hittar ingenting, väldigt mycket bekvämare att sitta vid nätet och bara klicka hem grejerna.. Hittade inga skor heller. Fattar inte, vadå ska alla tjejer i dagen läge ha storlek 38-42? Helt sjukt asså, inte ens skor i storlek 36 passar, dom är som att dra på sig ett par 37. Trolollol. Har även fått papper från advokaten igen, fattar inte vitsen. LÅT MIG VA FÖRHELVETE. 
Nej, nu ska jag sluta ösa massa skit här.. Hörs senare

Fick iallafall med mig en svart stickad tröja hem.

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Gick upp samtidigt som Micke, alltså klockan sex, och har fixat färdigt mig. Ska åka till Karlstad för att passa två söta tjejer och ta med dom på leklandet. Vi skulle egentligen till Mariebergsskogen, men efter som det regnar blir nog inte det så bra.. Efter ska vi käka middag med min syster och sen en tur till Bergvik för lite shopping. 
Kör på uppsatt hår idag, jeans, vitt linne och svart ziphood. Känner inte för att frysa idag :p 

Mammas tröja för tillfället ♥




- Vet att jag inte bloggade igår.. Tänkte inte ens på det (a) 

Rejält med MYYYYS


Hemmakväll

Åkte med Micke hem och var hemma strax innan fem. Har sett på film sen jag kom hem i stort sett, eftersom jag ändå var ensam hemma. Dom andra kom hem ganska nyligen och Niklas stekte hamburgare så jag ska äta det nu. Annars så tror jag vi ska försöka se på en film sen allihopa och mys riktigt ikväll. Underbart! 

Tagen från google, lindablom.se

Bilder från igår!

Gårdagens Outfit
Smurfen är platt

Och den förbannat goda maten jag och Micke lagade!
...


Lätt road med webcam såhär på morgonen

Godmorgon! Vaknade nyss och kände inte för att ligga kvar, så steg upp ur sängen. Kan egentligen få sova till elva, men jag vill inte de. Micke ligger fortfarande och sover som en liten gris, borde nästan ta kort och lägga ut sp ni får se hur söt han är ;) Haha, ska sitta vid datorn en stund och sen tänkte jag att jag skulle ta disken som blev efter igår. Vi har en väldigt stor tendens att grisa ner massa saker, eller så ser det bara mycket ut för att Mickes diskho är liten (a) 
Slänger upp några bilder från gårdagen lite senare och ikväll kommer föhoppningsvis några bilder från kalaset. Tjiiing! 

Nyvakäään
 

I Afrika

Sitter i Mickes lägenhet och laddar ner massa filmer och serier. Måste ju ha något att göra till veckan, pallar inte umgås med en enda jävel. Klockan är otroligt nog redan närmare tolv och ögonlocken blir bara tyngre känner jag. Ska strax be Micke sluta spela så vi kan dra igång någon film och sen sova. Imorgon ska vi upp klockan 11 för att vara i sommarstugan vid ett. Liam fyller nämligen år då, så det blir kalas där! 
Hörs imorgon!

Orrefors

Suttit och letat efter den skålen jag fick i konfimations present från Orrefors, hittade den tillslut också. 
Duschade förut och har fixat mig :o Efter att ha gått ofixad och i mjukisbyxor några dagar var det hemskt att kleta på mascara och ta på sig jeans. 
Hade Smurfen ute en sväng förut, så han var nöjd som bara den. 
Nu ska vi fika och sen ska jag packa ner lite grejar som jag tar med mig till Arvika.
Puss...

Försöker leva på så gått det går

Godmorgon på er.. Vaknade för ett litet tag sen och har ätit frukost. Barnen är nöjda nu när mamma & pappa är här. Även någon Rikard (?) är här för att prata om assistenten. 
Skulle egentligen träffat Mela idag, men orkar inte efter det som hände igår. Packar ihop lite grejer och umgås lite med mamma, för sen när Micke har slutat följer jag med honom till Arvika. Behöver komma bort lite och tänka för mig själv lite. Dessutom har han ju supersnabbt internet ;) 
Nej, nu skiter jag itne det här, så hörs vi senare. Puss
 
 
 

FYFAN

Skrev ett inlägg imorse och det stod att det publicerades? LOL JÄVLA BLOGG.SE.
Iallafall, kommer inte blogga på ett tag. Ännu en gång togs det upp igen. 
Jag orkar inte mer, jävla helvete
DÖ VARENDA JÄVEL

Tur i lekparken

Hejsan alla! Efter att vi ätit så gick vi en tur till lekparken som ligger på gatan över oss. Blev inte där så länge eftersom det började regna. Sen när vi kom hem gick jag och duschade. Fräschade till mig rejält med ansiktsmask, hårinpackning osv. Känner mig som en ny människa! Mådde inte så bra förut och känner att det är påväg igen. Tur att Micke kommer och tar hand om mig lite. Tänkte vi skulle kolla på någon film, vi, mamma, pappa och Niklas. Lite svårt att ligga uppe i min säng och kolla på film på datorn då barnen ligger och sover i rummet bredvid. Hjälpte precis mamma att lägga dom, inte lätt när båda är så trötta så de bara gråter. Jag tror Amanda har somnat nu, men Viktor har lite svårt att gå ner i varv. 
Tänkte skriva lite tills Micke kommer, sen film och efter det sova. Låter underbart tycker jag! 

- Här kommer några bilder från dagen! :) 
 

Trött i huvudet

Jag frös, hade huvudvärk och tyckte allt var allmänt jobbigt, så jag tog en tallrik cornflakes och sen la jag mig på soffan och sov i drygt en timme. Vaknade ganska nyligen och gick ut och hämtade posten som pappa bad mig göra. Nu sitter jag här vid datorn igen, i ren trisstess. Har så sjukt tråkigt och jag är slö i hela kroppen. Vet liksom inte vad jag vill göra. Amanda fick äpple så snodde en liten bit och testade att ge till Smurfen och det tyckte han om! Mamma står och steker köttfärs för tillfället och underhåller barnen samtidigt. Vaknade uj som sagt av att Amanda grät imorse. Det påminde mig om mammas gamla jobb, då hon jobbade som dagmamma hemma. Saknar hennes jobb super mycket, barnen hon hade blev som småsyskon då jag själv är minst. Aldrig gått på dagis utan har varit hemma hos mamma, så när jag var mindre så var jag ju kompis med dom som var i min ålder. Hanna, till exempel, gick som dagbarn här och henne umgås jag fortfarande med. Dock var det längesen nu :( 
Iallafall, nu tänkte jag fortsätta skriva lite, så bloggar jag mer sen! 



Saknar min älskling

Gick upp samtidigt som Micke idag också och åt frukost med honom. När han hade åkt gick jag och la mig igen. Vaknade igen klockan nio av gallskrik. Kajsa och Peter skulle åka då, så Amanda var inte så glad.. Tog med Smurfen ner, vilket gjorde att hon i stort sett glömde dom. Går rätt bra nu förutom allt krångel då vill säga, men det löser sig alltid :) 
Nu ska jag kolla facebook och några bloggar, sen ska jag fortsätta skriva på en grej jag börjat med. Tänkte jag skulle se på Audrina Marathon, men insåg snabbt att det bara var sånna avsnitt jag sett. 
Kommer nog inte hända så mycket mer än det där idag, förutom att gå runt och sakna Micke. Ska träna senare och även duscha, mer än så vet jag inte. En sak vet jag och det är att jag inte tänker gå någonstans idag. 
Vi hörs senare, puss.
 

Efterlängtad säng

Har precis lagt mig i sängen och lagt över bilder från dagen till datorn. Har legat och solat, hjälpt mamma med maten och att klippa gräset. La mig även och sov en timme mellan elva och tolv.  Åt middag runt fem och då hade Kajsa, Peter, Amanda och Viktor kommit. Micke kom runt sex någon gång. Var egentligen meningen att vi skulle åka och bada men eftersom massa moln kom och det blev bra kyligt ute så ångrade jag mig. Typiskt att han ska jobba så fort solen skiner. Hade kunnat hitta på massa skoj annars! 
Nu ska vi kolla på två avsnitt AA och sen sova.
Sov gott blog-readers, Godnatt! ♥

- Kämpat med denna gräsklipparen, klarade till och med att dra igång den själv ;) Såg även en fin fjäril som satte sig på marken och sedan på min hand, awesome! Var snäll och lät humlorna surra vidare istället för att köra över dom med gräsklipparen också, vilken djurvän huh? ;) 



Bilder från Sommarstugan


Detta vädret!

Godmorgon! Gick precis upp och sitter nu och äter frukost. Inte helt fel att bli väckt till 30 grader och strålande sol! ;) Tänkte jag skulle lägga mig i solen en stund. Ska även hjälpa mamma att klippa gräsmattan :) 
Egentligen vill jag bara gå hemma hela dagarna. För att hinna med allting jag inte gör annars. Bygga pussel, spela keyboard, städa, kosa med Smurfen och allmänt hjälpa till här hemma. Det händer aldrig nu för tiden. Så jag täntke jag skuelle va hemma tills på fredag, då måste jag dra mig ut. 
Njut av det fina vädret idag, om ni nu har något, så hörs vi senare! 

-inga nya bilder...

Lägga sig blir!

Har precis kommit ur duschen och ska lägga oss nu. Jag åkte med min moster och Kent, som kom till sommarstugan, till Karlanda då de ändå åkte vägen förbi där. Mamma, pappa och Niklas stannade kvar och klippte färdigt gräset. Var iallafall hemma klockan 9. Skulle egentligen tränat en timme, men det hade jag aldrig hunnit innan klockan varit tolv. Så det jag skulle börja med är redan förstört. Glömde även linserna imorse som jag äntligen tänkt börja med igen. Ser så förbannat dåligt, måste anstränga mig as mycket för att se texten på tv och ser typ inget på långt håll även om det står stort. Sparar definitivt till en ögonoperation om några år! 
Nu måste vi sova, eller snarare Micke, eftersom han ska upp och jobba klockan sju. Hade velat sett på andra avenyn eftersom jag inte kan kolla på det när han inte är här......LALALAL, GODNATT ! 

- Bilderna från dagen lägger jag upp imorgon, hinner verkligen inte nu. 


Uppe för att få något vettigt gjort

Godmorgon! Gick upp klockan 8 så är klar nu. Ska äka iväg till SOmmarstugan för att klippa gräset och fortsätta måla. Veronika och barnen kommer och sen får vi hoppas på att Lina också kommer. Micke jobbar idag och resten av veckan som sagt. Hoppas på att få träffa honom på typ onsdag eller torsdag. Ska även hjälpa mamma att passa Amanda och Viktor som ska stanna från onsdag till torsdag då vi skickar iväg syster och hennes sambo till Falkenberg. 
Har inte sovit så gott som jag har gjort inatt. Har varit så grymt underbart! Hade dock svårt att somna igår kväll så jag låg och vred mig i en timme. Har drömt massa konstigt också. Haha :p 
Hörs senare! 

Kör på osminkat och gamla kläder då vi ska geja och dona där borta, fult som fan. Har även med mig short och bikini. 
 

Dagens Kalas Outfit



Ursäkta för den fula censuren i ansiktet, men såg väldigt sne ut ;) 

Kalas hos Systeryster

Godmorgon! Ska strax dra oss iväg på kalas för min syster som fyllt år. Utan Micke den här gången då han måste vara hemma och greja. Han ska även jobba i två veckor fram över och så ska han till Arvika. Får lite tid med mina vänner och familj då :) Orkade knappt äta frukost imorse så kommer vara vrålhungrig senare idag. Tar med mig böcker dit bort så jag har något att göra.. Kommer inte kunna leka speciellt mycket med barnen då jag har klänning på mig. Sista problemet nu då, vilka skor ska jag ha? :o Äh, jag kommer på något. 
Håll utkik efter dagens outfit senare! 

Bjuder på en bild tagen när det var sommar värme.. 


Soffläge - check!

Sitter i soffan och glor på The big bounce. Har ingen aning om den är bra, men det spörs väl. Var hos Mickes föräldrar i cirka tre timmar. Han bytte bil batteriet och jag satt in och spelade Harpan på datorn och lekte med Smurfen. Visade även massa bilder från kusten. När vi skulle åka hem höll jag på att glömma Smurfen.. HAHA, hur knasigt? Iallafall, nu är min älskling hemma hos mig igen ♥ Tror verkligen att han har haft det jätte bra där borta och jag tror inte att han har svält! 
Nu blir det popcorn-time!
 

Tjollahopp Tjollahej

Hejsan på er! Ligger i hemma i min egna säng just nu och bara njuter av att få vara hemma. Haft det bra på kusten, men nu är det förbannat härligt att vara hemma! Tänkte jag skulle låta Micke sova lite, så då passar jag på att träna lite och duscha. Efter det åker vi till Karlanda för att hämta Smurfen. Åh, ska äntligen få träffa min bebis igen! ♥
Bloggar mer ikväll, kyssen!
 
Visar lite bilder på rummet jag och micke haft i en vecka.

Dagens Outfit


Bilder från igår

 
URSÄKTA KVALITÉN

Mot Malmön!

Godmorgon! Väntar bara på att brorsan ska bli klar så åker vi till Malmön en sväng och kikar där. Idag har jag med mig kameran, glömde den ju igår, så fick ta bilder med Mickes mindre braiga mobil kameran. Iallafall så skiner solen som satan just nu. Sitter på balkongen och smälter bort i stort sett. Gör ont i ögonen och så såg jag inget på datorn, så nu sitter jag med en handduk över huvudet och datorn ;) Smart va? HAHAH
Lägger upp lite bilder från igår senare och så kommer Outfit bilder också! Håll utkik! 
 
Mickes frukost! 

Första & Sista inlägget för dagen

Hann tyvärr inte blogga imorse. Blev lite bråttom då jag drygade mig lite.. Åkte iallafall till smögen och gick runt där. Köpte godis och så åkte broder och Micke "Smögen Runt" båten. Typ gummibåt som åker i cirka 60 knop, runt smögen, på ungefär 20 minuter. Fast den båten som hade 900 hästar gick ena motorn sönder på så dom fick åka en med bara 600. Tror dom var nöjda ändå :) 
Kom precis ut ur duschen och nu är Micke där. När han är klar ska vi spela kort och sen se på Andra Avenyn. Vädret blev bättre än väntat idag, solen sken, men det blåste rätt kallt. Tog mjukisbyxor och en magtopp och hade älsklingens tröja på mig då och då när det blev för kallt. Satt på backen, åt godis och kollade facebook medans dom åkte båten, så det ska vara väl? Helt seriöst, måste ha gått upp under den här veckan, så mycket godsaker vi har ätit här :o Men vi har ju ändå gått en hel del då.. Vilket fall som så ska jag komma igång med träningen nu när vi kommer hem igen. Imorgon åker vi troligtvis till Malmön om det blir fint väder, annars kommer vi på något annat. 
Försöker blogga till morgonen.. Pusshej! 

På tal om det, vill även passa på att säga grattis till min underbara syster som fyller år idag! Riktigt gammal börjar du bli nu, men du kommer alltid att vara min syster som tur är. 
Grattis på din dag ♥
 

Säng dags

Har precis spelat kort, som vanligt varje kväll. Ska gå och lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Sa till Micke att han fick sova på golvet eller i sängen över (som inte har madrass) för att han la ut när det bara fattades ett kort, andra gången i rad. Jajaja, livet går vidare. Tog en paus i spelandet förut och gick ut och gick en sväng alla förutom pappa. Trodde det skulle börja regna men det kom bara typ tio droppar. Vet inte vad som hände sen men mamma började garva och sen började Micke att fjolla sig så då skrattade hon ännu mer. Var länge sen jag såg mamma skratta så mycket.. 
Nu står ögonen snart still i skallen på mig, så bjuder på några bilder från dagen istället.. 

 

LOL började regna nuuuuu! 
GODNATT

Ny dag - Nya saker att utforska!

Tjenixx! Är färdig fixad och väntar på att dom andra ska bli klara. Är färdig först för en gångs skull! :D Idag åker vi till Lysekil och utforskar där lite. Ska kolla nätet och se vad som finns där borta. Vädret är inte på topp idag heller, så massa kläder är på. Dock vågar jag inte åka utan ett par shorts i bilen i fall att.. 
Nej, nu ska jag kolla facebook och det där om Lysekil, sen ska jag spela Sims tills vi åker. Ha en ba dag, pusshay <3

Dagens Outfit och facelook! 


Dagens Shopping!

 
Rätt dåliga bilder, men dom får duga ;) Godnatt! 

Nordby, I Love You

Hej på er! Åkte till Nordby runt halv ett och var där en timme senare. tog New Yorker först av allt och sen åt vi på Max. Åt deras hallon paj, god faktikst :) Efter det gick vi på alla andra klädbutiker. Brännde nästan 1000 spänn men fick med mig 12 (?) plagg hem också. Är verkligen super nöjd med dagen! Lägger upp allt jag köpte i ett tidsinställt inlägg ;) När vi kom hem var klockan närmare halv nio, så jag slängde mig i duschen och när jag var klar stod maten på bordet, tacos! Nu har vi precis spelat kort.. Ska låta dom låna dator en snabbis och sen ska jag tvinga Micke att se på Andra Avenyn med mig. Vi gjorde det igår också och kom inte i säng förrän runt 2. Såg även en stor, typ hårig spindel krypa på väggen. Fick lite smått panik där. 
Nu blir det kvällsmys med min pojkvän! 
 
Smexig fot brorsan har! (a)

Nordens Ark I Bilder - Vilda Djur

 
Och där dog min kamera :( 

Lägger verkligen inte upp dom bästa bilderna jag tog på djuren, då världens är en enda stor copycat. 

Förmiddagsinlägg

Godmorgon på er! Har ätit frukost och fixat klart mig för dagen. Tror vi skulle åka till Nordby, äntligen ska jag få shoppaaaa! Hoppas bara det blir det nu då ;) Har inte så mycket att skriva för tillfället, så jag uppdaterar mer när jag är tillbaka här igen. 
Resten av bilderna från Nordens Ark kommer lite senare under dagen. 
Puss! 



Nordens Ark I Bilder - Lantgården


 

Underbara värme!

Har verkligen varit en toppen dag! Bytte om till shorts innan vi åkte. Solen har stekt oss och det var inte så jätte mycket folk där borta heller. Halv   11 var vi där och gick där tills halv 4. Såg när dom matade snöleoparderna ;) Lite rått ändå.. Var även på lantgården, två gånger t.o.m och där var vi inte förra gången. Så det var kul!
När vi kom hem la jag mig på studsmattan och solade en timme innan vi grillade. Nu ska jag gå in och duscha, få på mig kläder och sen ska vi spela kort. 
Imorgon vet vi itne riktigt vad vi ska göra, men det spörs på vädret! 

- Lägger upp bilderna från Nordens Ark i ett annat inlägg.

On our way!

Nu drar vi till Nordens Ark!
Lovar massa bilder när jag kommer hem :D
 
Dagens Outfit

Tjollahopp!

Sitter ute på balkongen och slår efter mygg, men vad gör man inte för internet egentligen :p 
Iallafall, runt halv ett åkte vi in till Kungshamn och gick runt där och längs med Strandpromenaden. Åkte sen vidare till Smögen och gick där ett tag, fanns massa konstiga butiker där. Gick in på en butik med massa smycken och hittade en underbart fin navelpiercing! Dock kostade den 200 kronor och det tänker inte jag ge för något jag inte ens vet om det är äkta eller vad man nu kallar dom. Sen åt vi på restaurang Havet och det var helt okej. Åkte tillbaka och in på Ica innan vi åkte tillbaka till stugan. Var ute i solen när vi kom hem innan den gick ner bakom träden, och då gick jag in och duschade. Efter det så spelade vi kort tills strax innan elva. 
Nu ska jag bara borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig och gosa med min underbara pojkvän.
Imorgon ska vi åka till Nordens Ark, så halv nio ska vi vara uppe och äta frukost tillsammans. Senaste 10 i 10 ska vi åka dit bort eftersom det öppnar tio. Hoppas på en super bra dag imorgon! Har varit på Nordens Ark en gång tidigare och det var faktiskt riktigt kul. Ska dock ta med mig shorts om jag tar jeans imorgon, för idag hade jag jeans och solen bara stekte på. Tror ni jag dog lite? Ohja..
Nej, nu ska jag försöka ta mig till sängen, så hörs vi imorgon. Godnatt! 
 

Dagens köp fick bli ett par super söta strumpor på någon random butik!
 


 
 
 

Internet krångel

Hej på er! Jag skrev ett inlägg igår och allt gick bra ända tills jag skulle publicera det, då la vårat internet av.. 
Berättade iallafall i det inlägget om att vi hade kommit fram till stugan och bara tagit det lugnt. Runt sex åkte vi in till Kungshamn och handlade mat, sen åkte vi hem och grillade korv. Mysigt som satan! Hoppade studsmatta gjorde vi också, grymt länge sen och givetvis fick jag ont i handleden. Stugan är faktiskt helt okej, men när vi kom igår hatade jag den. Kom på det senare, att det var nog ganska mysigt här. Avskilt från allt, super stor gräsmatta, söta råddjur som springer runt här och annat mysigt. 
Eftersom det är söndag idag är troligtvis inte så där jätte många butiker öppna så vi ska bara gå runt i Kungshamn och njuta av kustklimatet. 
Nu ska min broder få låna datorn, så ska jag gå och fixa mig. 
Internet fungerar inte inomhus, så för tillfället sitter jag ute på balkongen. Inne är det grymt mycket fukt också, så mitt hår är lockigt :( 

Hahah, ha en bra dag allihopa! 




Inte världens bästa humör.

Vaknade halv elva och gav Micke två presenter nu när det är våran halvårsdag. Fick bli något litet, en parfym och för skojs skull köpte jag smörpopcorn och packade in. Nu ska jag äta frukost och sen gå igenom allt jag ska ha med och sen packa ner det. Sen blir det fix och iväg till Karlanda för att lämna Smurfen och hämta grejer. Sen arvika för att äta ute och klockan sex blir det bio. Första bion tillsammans, inte dåligt väl? 

Hare gött.

Sämsta dagen på länge

Hej på er! Har precis fått i mig en smörgås som dagens andra mål, inte ätit sen frukost. Just nu sitter jag ute på altanen med mamma och väntar på världens bästa pojkvän. 
Runt två drog jag ner till Anitas och satte mig utanför och pratade i telefon samtidigt som jag väntade på Lovisa som var inne och klippte sig. När hon var klar gick vi hem till henne och hämtade pengar och sen gick vi upp till City pizzerian för hon skulle äta. Då kom Izabela och Emilie. Satt där ett bra tag innan jag, Lovisa och Izabela gick till sommarvik. Var nästan framme när Philip kom och skjutsade oss. Dom två badade men inte badkrukan Johanna. Sen var vi även där en bra stund innan vi fick skjuts tillbaka av Philip. Dock var Henrik med tillbaka så det var grymt trångt. Blev inte länge i Årjäng innan vi gick hem. Duschade det första jag gjorde när jag kom hem. Har varit så äckligt varmt hela dagen, så det var verkligen underbart. Varmtvattnet tog givetvis slut när jag rakade benen eftersom Niklas stod och diskade något med röhett vatten i köket.. Gjorde inte så jätte mycket eftersom jag då fick gå med hårinpackningen längre. Skulle även ha ansiktsmask men det blev inte så. Orkade heller inte föna håret pågrundav min fruktansvärda huvudvärk. Två smörgåsar + oboy till frukost, 7up och en napp påse under dagen och nu när jag kom hem åt jag en smörgås och drack oboy. Inte så konstigt då, så jag tog en alvedon brus och en ipren 200. 
Nu längtar jag bara efter min underbaring, så säger godnatt med detta inlägg.. 



Sunshine!

Godmorgon! Harnästan precis vaknat och sitter nu och äter frukost. Vädret är lika fint som det har varit dom senaste dagarna, men idag mår jag bra av det. Dock måste jag städa och packa allt inför kusten idag. Imorgon kommer jag verkligen inte ha tid till det, för då ska jag och älsklingen fira halvårsdag! Tänkte jag skulle försöka skynda mig med allting så kan jag dra ut sen. Vet inte om Micke kommer idag eller imorgon, men det får jag troligtvis reda på senare. Saknar honom. 
Nej du, värmen stiger ute och här sitter jag! Nu ska jag skynda mig, tjao! 


Krångel med pusslet

Alla bitar ni ser på bilden nedanför fick givetvis inte plats när jag skulle bygga ramen till pusslet, så jag var tvungen att sätta i extra skivan.. Men det tog jag inte bild på :) 

Aldrig ätit så mycket jordgubbar som i år

Satt ute i solen en stund och bläddrade igenom böckerna lite snabbt. Blev otroligt varmt, trodde nästan jag skulle brinna upp så jag gick in och hämtade nagellack och målade alla 20 naglarna. Blev rosa på tårna och blank på fingrarna. Gick in en stund efter det, innan jag gick ut och åt jordgubbar med familjen. Super goda var dom! 
 
 
Nu ska jag bygga pussel! 


Mätt och go

Har precis ätit middag ute på altnen. Så himla härligt väder ute! Fick med mig fyra fakta böcker hem från biblioteket, två hästböcker och två kaninböcker. Tänkte jag skulle sätta mig och läsa lite nu när vädret ändå är så underbart. 
Ikväll skulle Bella ringa skrev hon, så jag får höra vad hon har haft för sig där borta. ;)
Imorgon ska det städas och packas inför kusten! Pappa har även köpt ett modem så vi har internet där borta. :D Alltså kommer bloggen vara rätt fylld med bilder den veckan. Men det beror ju på hur mycket tid jag har över till att sitta vid datorn.. 
Nu ska det njutas av solen! 




Ut och träffa Emelie!

Har precis fixat klart mig och ska strax gå ut för att möta Emelie. Var bara tvungen att äta först :p
Möter mamma vid kvart i fyra som jag skrev förut, går till biblioteket, Ica och Ö&B. Ska även hjälpa till med middagen idag har jag tänkt. 
Känns lite hemskt att vara utan Micke, mår så bra i hans närhet! Räckte att jag såg hans bil åka iväg imorse så saknade jag honom. JAJAJA, får tillbringa en hel vecka med både honom och familjen på kusten nu till veckan, kommer bli underbart! 
Ska prata med Micke så vi kommer på vad vi ska göra på fredag, det är ju trots allt våran halvårsdag! ♥

MENSVÄRKEN TAR KÅL PÅ MIG! 


35,8 grader!

Gick precis upp för andra gången idag, min broder som väckte mig. Solen skiner och det är bra varmt i solväggen. Kan dock inte lägga mig i solen för att pappas assistent är här. Känns inte så super trevligt att ligga i bikini då.. Kommer inte orka äta någon frukost på grund av min hemska mensvärk. Har inte haft så ont på jätte länge men nu är det tillbaka igen. Alla måste hata mens?
Ska träna strax och duscha, innan jag fixar mig för dagen. Kvart i fyra ska jag möta mamma och följa med henne till biblioteket, sen hem och äta middag. 
Känner egentligen inte för någonting idag heller, på grund av denna underbara period, men jag måste försöka komma ut när det är såpass fint väder. 

- Bilderna jag lovade att jag skulle lägga upp från igår kommer inte komma upp idag. Jag tog bilderna med Mickes mobil och han åkte halv nio imorse och kommer inte tillbaka förrän på torsdag/fredag morgon så de..
 
 

Slitsam åktur

Micke kom runt 6 - halv 7 och ganska omgående följde vi med Niklas för att hämta Lars, mest för att få träffa Buster. När vi hämtat honom åkte vi till Arvika där broder bjöd på donken. Sen tillbaka hem till honom för att hämta några hattar. Vidare till Åmotsfors för att tanka och sist till min farbror Tord en sväng innan vi åkte tillbaka hem till Årjäng. Kom hem för 40 minuter sen och då satte vi oss nästan direkt vid tvn eftersom det var "Snuten i Hollywood 3" på TV4.
Bilderna jag tog idag lägger jag upp i ett annat inlägg bara för att jag inte orkar gå upp och hämta kabeln nu.. 



Inne igen

Följde med Niklas ut, men såg ingen idé till att hjälpa honom då han klarade det där bra själv. Så tänkte jag skulle skriva lite men gick till datorn direkt som vanligt. Viktor är inte på så bra humör för att han är hungrig så jag orkade inte. Går och sätter mig ute snart, så blir det lättare. 
Micke skulle tydligen jobba imorgon också, så han kommer nog hit en sväng sen :D Slipper ha tråkigt då! 
Ska nog spela lite Sims snart också, uuh vad bra.
 
 

Dumma alarm

Gick upp vid 20 i 7 för att hålla Micke sällskap innan han åkte till jobbet. Sen ställde jag larmet på nio och gick och la mig igen. Vaknar igen vid elva då det jädra larmet inte fungerade som det skulle. Men iallafall så gick jag upp, visade Niklas lite grejer på datorn, åt frukost och sen kom Kajsa och barnen. Fast dom gick och handlade typ det första dom gjorde så jag gick och bytte om och fixade mig lite. 
Nu ska jag hjälpa Niklas att tona rutorna på bilen och sen ska jag försöka skriva lista med vad jag ska ha med mig till kusten + skriva brev till Malin. 

Kommer inte att få träffa Micke förrän på torsdag.. Och att sova ensam efter att ha sovit med honom sen sommarlovet började så kommer det bli lite ovant. Men lite härligt är det allt att breda ut sig över hela sängen också ;) 


Kvällsmat

Det har inte varit världens bästa kväll. Har varit på dåligt humör, ledsen och arg.. Humörsvängnigar så det stått härliga till! Även fått reda på en mycket tragisk sak. Därför tar jag kvällen och sätter punkt för sista inlägget, Godnatt. 
 
- R.I.P ♥

Snabb inlägg

Har suttit och nördat spel i någa timmar. Ska äta middag strax, sen träna lite snabbt och sen duscha. 
Ska se om vi skulle åka och kolla en grej inte alls långt härifrån. 
Sen vet jag inte vad som sker efter det. Så vi hörs senare. 



Datanördar

Godmorgon! vaknade ganska nyligen och sitter vid köksbordet för att äta frukost nu, båda med varsin dator. 
Blev sent igår, stängde inte av datorn förrän närmare tre och somnade inte förrän en timme senare. Satt och spelade Sims 2 mesta delen av tiden.. Installerade dock bara original spelet så det är inte lika kul då. Testade även att lägga över några bilder på min externa håddisk. Överförde alla bilder jag tagit med kameran i år och det var ca 2000 bilder, som gick på under en och en halv minut att kopiera. Vågade inte klippa ut dom ifall det skulle krångla. 
Nu ska jag äta och diskutera vad vi ska göra idag, tjiing

Bra gammal bild!

Dagens Outfit

Städade ju lite imorse! 
Och dagens outfit!

Hemma efter en fisketur

Kom in för ett tag sen och strax efter började det att regna. Blev ganska kallt i mot slutet där.. Marcus fick allt napp på både en liten gädda och en lite större. Satt och lekte lite med kameran under tiden jag låg och njöt i båten. Nu ska vi nörda spel. Sitter inne på Markus rum just nu. Ska lägga över alla bilder och filmer på min externa hårddisk så jag får mer plats för spelen ;) Tänkte jag skulle installera lite Sims 2 spel efter att ha testat lite andra. Åh vad kul det ska bliiiI! 
Trixade lite med datorn och fixade mitt laptop-skin. Har stört mig på plasten som suttit på, men nu i slutet satt den bara fast i mitten. Dock var skinet lite för litet på bredden, men det skyddar bättre än utan! 
Pusshej!
 

Årjäng fram & tillbaka

Sitter hemma just nu.. Fick skjuts av Mickes mamma så han fick hämta bilen. Sprang in på Ica och köpte mjölk och choklad. 
Har haft så otroligt tråkigt idag så det är hemskt. Inte funnits ett skit att göra. Var ute en snabb tur med Ellie men sen hade vi ändå inget att göra. La mig i sängen och slumrade till medans älsklingen satt och grejade med några hamster hus. Klockan gick och allt var tråkigt. Tar med mig några datorspel och ett 1000 bitars pussel så blir vi inte helt uttråkade för då får Micke också tillåtelse att spela så han blir nöjd. 
Hör av mig senare ikväll, puss. 

Söt väl?

Inget-att-göra-dag

Vaknade runt halv elva och gick upp och plockade ihop lite saker. Sen 20 över elva väckte jag Micke så vi gick upp och åt frukost. Micke satte sig och sen och spelade så jag satt och läste och spelade på hans mobil. 
Nu sitter vi och försöker komma på vad vi ska hitta på idag. Nästan halva dagen har redan gått så vi är lite sent ute. 
Imorogon åker han säkert till Arvika eller om han åker på tisdag. Måste få alla kläder som ska med till kusten tvättade, packa och städa nu under veckan som kommer. Hade tänkte varit med några kompisar men nu får vi se hur det blir med det. På tisdag kommer även Kajsa och barnen hem så då ska jag umgås med dom. 
Mycket att göra den här veckan, men sen blir det en underbar vecka på kusten. Ska tvinga mamma att övertala pappa och Niklas att åka till Nordby för jag ska till New Yorker. Måste shoppa snart!

- Ingen bild då jag lånar deras dator.. 

Crocodile Dandee

Sitter och kollar på den just nu. Mickes föräldrar gick precis och la sig så det är bara jag, Micke och Markus som ser. Bakade chokladbollar förut och dom blev väldigt omtyckta av Mickes pappa iallafall. Har själv ätit för många.. Slumrade till jämt nyss men vaknade väl till av något ljud på tvn. Sen fick jag för mig att jag skulle starta datorn. 
Så fort filmen är slut så poppar vi popcorn (om vi orkar) och går ner till Micke bo för att se på andra avenyn och mysa, så detta får bli dagens sista inlägg. 
Lovar bättre uppdatering imorgon + massa bilder.
Godnatt ♥
 
Cam bild..

RSS 2.0