Woop Woop ;)

Beställt en ny mobil och skal och sånt till den också! Nu är det bara att vänta.. Nu blir jag och mamma lika :D Dock har mamma redan fått sin :( 


Klicka för full storlek!






Bloggbloggbloggelibloggblogg

Godmorgon! Vet att jag suger på att uppdatera men ni får leva med det.. Gick upp halv tio idag och käkade frulle och sen satt jag och spelade keyboard en sväng innan jag gick och duschade. Har fönat håret och fått lite iordning på det och nu ska jag bara slänga på lite smink och sen dra iväg och handla. Får se om Micke följer med eller om han väljer att sova bort hela dagen. Fattar inte hur folk kan sova så förbannat mycket?! Sen ska jag packa upp min resväska som jag ännu inte har orkat tagit tag i och dammsuga rummet. Hjälpa mamma med maten ska jag också göra så att den blir klar innan fyra. För då ska jag, Micke, Siw och Markus på bio! Ice Age 4 går här i Årjäng idag, så vi passar på att se den igen. Frågade Bella om hon skulle med, men får aldrig något svar så det spörs att se om hon blir med också. 
Nu ska jag väcka Micke som somnade på soffan och sen drar jag. Tjao! 





Jag är hemma.. Vänta, va?

Yes, jag är hemma. Hände lite saker där borta så jag ville inte vara kvar. Skolan var awesome och personalen också! Trivdes super bra förutom att jag inte trivdes på internatet.. Lutar mot att jag ska börja där, men jag lär pendla! Har haft jätte kul dom tre dagarna jag gjorde. Måndagen var lite dryg då eftersom det inte var rätt lärare som var där osv. Men tisdagen och onsdagen har varit super! Trivdes som fisken i vattnet! Fick inte alls göra samma saker som dagen innan, utan var nere i holken hos hamstrarna och reptilerna också. Fick även vara med och behandla 9 st marsvin och även gosa med illrarna :') Mockade hos getterna och stod och myste med dom och hästarna. Asså, jag älskar stället! 
Nej du, nu ska jag käka frukost och kolla några avsnitt som jag missat av djurakuten och sen ska jag troligtvis duscha. Sen ska jag möta upp Bella och hänga med henne till gårn. Fett längesen jag var där på en fredag :o Men det är för att Micke itne kommer förrän runt 7-8 ikväll såde.. Imorgon ska vi på kalas för Eddie som fyller 12 år idag! Och sen vi fyra ska vi på kalas för Mickes farfar som fyller 70 år! Inte varit på något kalas på flera helger så därför måste vi köra två på samma dag ;) Hahah, vi hörs senare! * 

~Eftersom jag var sjuk förra veckan och inte haft så bra ordning på maten denna veckan har jag sjunkit två kilo på vågen.. 



 

Lillskogen

Hej på er! Har inte haft internet överhuvudtaget här borta.. Tog med modemet men har inte pin-koden till det :( Kopplat upp mig på deras dom har här nu iallafall. Ska strax ta på mig jackan, vantarna och gå iväg till garaget, där minibussen går till Lillskogen. Var där igår också och det var väl rätt kul faktiskt, roligare än i stallet iallafall. Fick gå efter handledaren i måndags för att få något arbete, ute i Lillskogen så hade jag något att göra hela tiden. Kommer säkert att få göra samma sak idag som jag gjorde igår. Mata djuren, städa burar och voljärer, byta vatten och kolla till maten osv. Trivdes rätt bra ändå där borta, dom var mega trevliga! Skulle egentligen få träffat två instruktören igår, men träffade fyra, så det var lite kaos. 
Bella, hennes mamma och Gubbe kanske kommer upp dit och hälsar på mig eftersom dom ändå är i Kalstad. Sen kommer också Micke dit, för han slutar halv tre. 
Nu måste jag springa och borsta tänderna, tjao! 



OFFFFFFFF TOOOO LILLERUUD!

Nu drar jag! :D 


Kass, kassare & kassast

Bloggat hur dåligt som helst. Men har inte orkat och inte haft tid. Kom hem från Karlstad igår runt klockan sex och då packade vi och åkte ut till Karlanda. Sov alltså här inatt. Mamma och pappa kommer och hämtar mig om en stund, så då ska jag hem och duscha och sen bara börja packa. Åh ångest :( Hatar att packa! Känns alltid som om jag glömt något.. Får väl bita ihop ;) Ska bara ta det lugnt ikväll och mysa med familjen. Ser dom ju inte på hela veckan sen! 
Hinner inte blogga mer nu, se ya! 



Frukost-time

Sitter och äter frukost med älsklingen just nu. Ska strax gå och fixa mig. Mår faktiskt bättre idag och halsen gör inte lika ont.. Förstår ni hur glad jag är nu?! Ska iallafall åka en tur till Karlstad idag för lite shopping. Awesome, kan jag behöva efter att ha varit sjuk (a) 
Får se om jag bloggar något mer ikväll eller inte. Puss!
 
 

Min hals :'(

Mår verkligen inte bättre idag.. Överväger om jag verkligen ska till skolan imorgon? Tror inte det.. Lika bra att stanna hemma och bli frisk! Vaknade första gången klockan 6 och då gick jag upp och pratade med mamma och bror innan dom skulle mot jobbet. Tog en ipren och gick och la mig igen och vaknade inte förrän 10. Har alltså varit vaken i en timme nu och bara slö surfat på datorn. Pappa och assistenten kom nyss hem efter att ha handlat så jag ska ta och äta frukost. 
Tycker det är lite less att jag alltid blir sjuk när det är något man inte vill missa. För första gången såg jag fram emot KM men då är jag självklart sjuk. SUG MIN.. Ahja, bara jag är frisk eller bättre iallafall till veckan så är jag nöjd! 



Neeeeeej

Vaknade imorse och kunde knappt röra mig.. Hade så ont överallt! Plågade mig själv och fick med mig täcke och kudde ner till soffan och la mig där. Frös så jag nästan dog, men jag lyckades somna ändå och sen när jag vaknade var jag hur varm som helst. Åh, vad det här är jobbigt! Mår liteliteliiiite bättre nu så jag ska försöka få i mig en smörgås samtidigt som jag ser på Animal Planet. 
Nu fryser jag igen så vi hörs kanske senare! 



Stjärnor

Nu gr jag och lägger mig i sängen och läser lite innan jag ringer pojkvännen. Sen ska jag sova och hoppas på att inte vara sämre imorgon. 

Godnatt! 


Varför, varför, varför ?

Gick upp imorse och mådde inte alls bra. Bestämde mig för att gå till skolan ändå, för att hämta lite böcker och sånt. Stack hem vid tio, så har bara varit hemma en halvtimme. Ska försöka få i mig lite yoghurt och en smörgås om jag orkar efter det. Sen ska jag bara ligga i soffan resten av dagen och glo på dumburken. Kommer garanterat inte gå imorgon och ser ingen vits med att gå på torsdag heller, eftersom vi har idrottsdag. Jag vill, men kroppen säger nej, så jag får försöka lyssna på det. Går på fredag för att jag har prov och läxförhör då. Mesta anledningen till att jag stannar hemma är för att jag inte orkar och att jag ska vara frisk till veckan. Total vägrar vara sjuk under praoveckan! 
Nu ska jag fortsätta se på Animal Plantet, så bloggar jag sen om jag orkar! 



Sängen rooooooooopar

Hej på er! Kollade precis mailen och såg att jag hade fått mitt praoschema och lite info om vad som kommer ske. UNDERBART! Ska faktiskt gå och lägga mig i sängen nu och ringa älsklingen. Sen ska jag sova.. Var hur trött som helst i skolan idag, så höll på att somna under flera lektioner. Inte bra Johanna, inte bra! 
Nu ska jag skicka iväg ett mail, så hörs vi imorgon! 



- NORMA IS THE SHIIT! 


Vilodax

Kom hem från skolan för inte så länge sen och ska sätta mig och käka äpple och hälla i mig vatten, är såå törstig! Under tiden ska jag kolla på Djurakuten och sen ska jag pyssla lite med djuren om jag inte somnar. Ska även dammsuga rummet. Broder fick sina träningsgrejer idag som han beställde för ett tag sen så jag ska väl hjälpa honom med det och sen ska jag troligtvis bara slöa. 




Håltimme

Sitter hemma hos mig nu och har precis käkat och kollat på ett avsnitt av Djurakuten. Nu ska vi springa ner till Tingevi igen för idrott! Fuck yeah. 



Dagens Outfit





Godmorgon måndag

Sitter färdig fixad och nördar framför datorn i väntan på Bellis. Får skjuts till skolan eftersom det regnar.. :( Rätt okej skoldag för att vara en måndag, så jag överlever nog. Har dock ont överallt, så ska ta en ipren innan jag drar till skolan. 
Hörs efter! 




Detta var ju inte bra

Mâten sög i år. Mer än så tänker jag inte säga. 

Sitter just nu i soffan och ser på tvn. Ska strax koppla in datorn och se på djurakuten på Tv3play. Sen ska jag träna lite snabbt och hoppa in i duschen. Bloggar kanske mer då och lägger upp bilder på nallarna jag vunnit och det jag köpt. 



WoopWoop

Ska gå och fixa till mig llite snabbt och byta om i väntan på dom andra. Går gemensamt upp! Åkte Top Spin förut och satan vilket adrenalin kick man fick! Hur go som helst :D Plockade även upp tre nallar med gripklorna ;) Skulle köpa några navelpiercingar också men gjorde aldrig det, blir kanske nu då.. 

Fick en chock förut när Lina & Morten kom, för tydligen hade dom skaffat hund :o Hur söt som helst, så jag blev hur förälskad som helst :') 




Mâtens lördagen

Gick upp för en timme sen och ska gå och väcka Micke nu. Lina, Morten och barnen kom precis så jag ska börja fixa mig :) Idag taggar jag lite mer än igår. Tyckte det sög så klockan 10 gick vi från tivolit och sen gick jag inte upp igen. Ska stanna ute längre idag och ha roligare dessutom! 

Får se om jag bloggar någon gång när jag är hemma en sväng eller något. Solen skiner och det är 23 grader ute, ingen risk att vi fryser iallafall :o 

Mat och fix

Har precis fönat håret och Micke kom nyss. Ska strax börja fixa mig tror jag, ska bara äta först. Sen ska vi bara invänta några vänner och sen drar vi oss nog uppöver backen. Å SÅ KUL! 
Kajsa ringde precis, hon som jag fixade prao hos! Kommer få ett brev hemskickat med all information. Ska även stanna där hela veckan :) 
 

 SÅ FULA ♥



Dumma regn, dumdumma regn..

Godmorgon! Sitter och äter frukost och deppar över det dåliga vädret. Enligt yr.no ska det bli finare i eftermiddag och hela imorgon ska vara fint även söndagen! Får nog ta och snabba på lite. Fixar mig inte speciellt mycket idag utan drar på mig mjukisbyxor idag igen. Duschar och byter om innan vi drar ut sen istället!  Micke kommer direkt efter skolan och jag lääängtar! Har saknat honom :( 
Bloggar mer efter skolan, promise! 




Tröttis!

Jag och Bella följde med Sissel hem efter skolan. Bella skulle vaxa Sissels ben och jag lovar att det var länge sen jag skrattade så mycket. Klockan sex var Bella tvungen att dra hem så jag och Sissel stack och mötte Gabbe som kom 10 i 7. Sen gick vi hem till mig och var bara utanför så kom Bella också. Gick över till Philip för att kolla på hans traktor och sen var jag inne runt 8 igen. 
Nu sitter jag i badrummet med mamma som färgar syrrans hår. Ska väl inte göra något me ikväll, förutom att prata med Micke och sen sova. 
IMORGON ÄR DET MÂTEN! Och det ska bli den bästa helgen på länge! Ska bli så grymt kul! Fattar dock itne att det är imorgon redan x) 
Nej, vi hörs imorgon igen, godnatt! 


ÖVERLYCKLIG

Studsar av glädje och vet ni varför? jo, FÖR JAG FICK PRAOPLATS PÅ LILLERUD! Kommer bli så sjukt kul och spännande. Första gången jag gör något utan bästa kompisen :o Längtar redan! 
AHMYGAAAD :D


Snabbt inlägg

Har hållt på att lägga över gamla bilder från pappas dator så att inte dom försvinner helt och hållet som tusentals andra bilder gjorde på den stationära. Ska platta håret lite snabbt och sen ta på mig kläder, så har lite bråttom. 
Dagens outfit kommer troligtvis upp någon gång efter skolan, efter som jag inte hinner fixa det nu
PUSS! 
 
 

New in

Riktigt dåliga bilder, men ni får överleva.. 






Nyfräsch, överlycklig och trött

Äter kvällsmat nu! Haha, ska bara äta upp sen ska jag plocka bort mitt pussel. Blir så mycket folk nu till helgen.. 
Tränade en sväng förut.. Blev inte så länge eftersom jag inte ska ta i så mycket då jag tror jag har åkt på en förkylning, IGEN. Får bara hoppas att det inte bli värre innan mâten. Konstigt nog längtar jag inte speciellt mycket. Förr brukade man börja längta två veckor innan. Men det kommer väl. Ser iallafall fram emot en toppen helg, med bästa personerna utan depp, drama och bråk. 
Nu ska jag göra något vettigt så bloggar jag imorgon!


- Bilderna på det jag köpte kommer upp om en timme! 




Oboy, vilket vackert väder

Har precis ätit lite efter att ha kommit hem från skolan. Varit en bra dag idag. Var lite nojjig över sprutan men det gick bra, även fast det gjorde ont. SO provet gick också super bra! Hann dock aldrig klart så jag kommer fortsätta på elevensval imorgon. 
Nu ska jag springa iväg och fixa mig snabbt och ta på mig jeansen igen (hoppar i mjukisbyxorna så fort jag kommer hem) och sen ska vi hämta mamma för att åka iväg en sväng till töcksfors! Hon behöver köpa mer garn och jag behöver nya byxor. Prio ett på svarta då mina andra har gått sönder :( Ska försöka att inte bli borta alltför länge så att jag hinner hem och träna. Hoppas Bella har tid att komma då, lär bli tråkigt att träna ensam annars :( 





Dagens Outfit


Fint väder väntar

Godmorgon! Sitter och äter frukost och mailar lite. Ska strax börja  fixa mig och sen läsa igenom SOn igen. Tar även med mig papprena så att jag kan sitta och nörda mellan lektionerna. Spruta innan provet, vilket inte är så passande :( Kommer dö.. 
Efter skolan ska jag plocka ihop pusslet som ligger och tar upp hela bordet i vardagsrummet och sen har jag ingen aning. 
Har fått en blåsa i käften som jag lyckas bita mig på hela tiden! Gör sviiiinont :(
Nej, nu ska jag inte babbla på.. 



Hur duktig som helst

Blev färdig med pluggandet för ungefär en halvtimme sedan. Suttit och skrivit i nästan 3 timmar :o Blev bra iallafall, och fem sidor. Ska läsa igenom dom ett antal gånger innan jag sover. Hoppas det går bra på provet imorgon! Tänkte göra mig iordning för kvällen och säga godnatt och gå upp på mitt rum och spela keyboard innan jag ska prata med älsklingen. Ska inte lägga mig alltför sent idag. Gick upp en halvtimme senare imorse eftersom sängen var så grymt underbar.
Imorgon ska vi ta vaccinations spruta också. Vi tjejer som ska ta den där mot livmoderhalscancer. Kan bli lite tajt med tid, eftersom vi ska vara där 10 i 2 och färdiga 20 över 2 då SOn börjar och vi ska göra provet :s Jaja, tur man inte är sist på klasslistan iallafall ;) 

Hörs imorgon! 




Huvudvärk och plugg går inte ihop

Tja! Fick världens huvudvärk under sysljöden, så när jag kom hem åt jag och somnade en snabbis på soffan. Tog nyligen en Ipren i hopp om att det ska hjälpa. Tänkte jag skulle försöka börja plugga nu och trotsa huvudvärken om det nu går.. Så fort det är klart ska jag skicka iväg ett mail till en plats där jag kanske ska praoa. Sen tänkte jag även spela lite keyboard om jag hinner. Det var det, slänger nog in ett inlägg innan jag ska sova! 



Navelpiercing!

Har låtit min navelpiercing varit i fred ett tag nu, men igår när jag duschade tog jag trots allt ur den. Och vet ni vad? Det kom inget var ur den :D Första gången som det inte gjort det! Så jag ska låta den sitta i orörd nu i typ en månad så ser jag hur den ser ut då, med förhoppningar om att jag ska kunna byta smycke. Bytte en gång, men det krånglade så jag var tvungen att byta tillbaka. 

En sak är säker och det är att jag ska ha den här!
Flower/butterfly



Dagens Outfit


Snabba ryck

Har precis fixat färdigt mig och väntar på att Bella ska komma så får vi skjuts till skolan av pappa :D Antingen regnar det eller så har det regnat ute så det är därför ;) Har inte så jobbiga lektioner idag tror jag, rätt chill. Sen när jag kommer hem ska jag plugga, plugga och plugga ännu mer! Ska kunna det där provet alltså :o 
Men nu måste jag kila, kika in under dagen så kommer dagens outfit och ytterliggare ett annat inlägg :D Puss! 



Djurakuten

Sitter i köket nyduschad och kollar på Djurakuten. Har tydligen missat fyra avsnitt? Har det redan gått 5 veckor sen det började? Jaha, tiden gå lite för snabbt tror jag.. :o Tränade som sagt med Bella förut, vilket var väldigt härligt. Dock la sig något i mitt knä fel så det gjorde typ ont och var hur obehagligt som helst! 
Nu ska jag kolla ett avsnitt till och sen ska jag plugga lite på SO-provet. Lär få plugga ihjäl mig imorgon, kan ju  nästan ingenting :s Usch och fy och blä... 
Vi hörs imorgon, Pusshej! 

- Mys i pojkvännens t-shirt ♥




Träna bliiiiir

Bella följde med mig hem efter skolan för att vi skulle plugga. Först låg vi i sängen och kollade på skor på Instagram, halvsov gjorde jag tillsmlut men.. (a) Sen hörde jag att Smurfen var vaken så jag tog och städade hans bur när han ändå var vaken. Sen åt vi och har suttit och låtit maten smälta, för nu jävlar ska vi träna! 
Kul att ha en träningskompis ju :D




Dagens Outfit


2012-09-10

Godmorgon! Väntar på Bella och kollar facebook en sväng innan vi drar till skolan. Har svenska första lektionen där vi skriver en uppsats. Jobbigt sätt att börja dagen på med andra ord.. 

Efter skolan finns det en hel del att göra idag. Smurfens bur ska städas, plugga till SO-prov på onsdag och fredag och träna. 

Bloggar mer efter skolan! 



Godis monster

Skickade iväg pojkvännen för att handla godis ;) Han kom precis hem så nu fortsätter vi att se på Andra Avenyn. Hinner se många filmer innan jag ska hem ikväll :D

- Gosh vilka tråkiga inlägg :o Lovar bättre under veckan ;)

Monsters Inc.

Precis kollat färdigt på Monsters Inc! Var verkligen år sen jag såg den filmen. :') 
[Monsters+Inc[1][1]]

Så grymt lata

Godmorgon! Äter just nu frulle och ska strax bädda ner oss i soffan och se någon film :) Ska duscha efter det och sen kommer vi troligtvis bara slöa efter det. Får se om vi går på bio senare eller inte. 
Bloggar mer sen ;) 
 
 

Mätt & go

Har precis käkat kyckling (standard när jag är här) och sitter nu båda två med matkoma. Ska strax ta tag i disken så den inte står till imorgon och sen ska vi se på film. Skulle åka till Lidl och handla lite förut, men bilen är helt wierdo så vi åkte tillbaka och gick till coop istället. 
Bloggar mer imorgon! 




Sent blogginlägg..

hej på er! Har varit vaken sen närmare nio och inte gjort något alls.. Har duschat och håller på och städar nu. Ska dammsuga färdigt ochs en ska jag göra nudlar. Funderar på att ta med mig Micke ut och gå en sväng senare, annars vet jag inte vad vi ska göra mer. 
Bloggar inget mer idag, slänger bara in ett inlägg när jag känner för det. Bloggar som vanligt på måndag igen! 



I knarkvika

Har kommit till älsklingen äntligen! Vet inte vad vi ska göra ikväll, blir troligtvis att bara mysa och se på film eller något. Glad att jag äntligen är här, mår toppen!
Hörs någon gång imorgon! Puss ♥

Dagens Outfit





Godmorgon!

Himlen är blå och solen skiner så jag tror faktiskt det blir en rätt härligt dag idag. Väntar på att Bella ska komma så att vi kan sticka iväg till skolan. Vi kör på klackar idag, så de ;) Efter skolan ska jag hem och packa och sen vid halv fem ska vi hämta mamma och åka och handla lite. Sen hem och äta innan jag får skjuts till Arvika. Hörs alltså efter skolan, puss! 


Åh helvete..

Har fönat håret efter att jag duschat. Körde ett snabbt men härligt träningspass med Bella förut. Innan det såg vi på film, fast jag somnade (a)
Fick ju även grejerna från Nelly, som jag lägger upp bilder på i ett tidsinställt inlägg imorgon. Tror dock jag skickar tillbaka skorna, eftersom dom glappar när jag går, även med sula i. 
Går och lägger mig i sängen nu och ringer älsklingen som precis ringde men jag orkade inte svara ;) 

Godnatt! 



Inspo








MTV

Kom hem för ett tag sen. Skulle egentligen till Bella men när jag ringde mamma och hon sa att mitt paket från Nelly hade kommit så stack vi till mig istället. Behåller allting! :D Visa bilder sen.. Har precis ätit och ska sitta och nörda datorn ett tag. Sen vet jag faktiskt inte. 
Bloggar mer senare, pusshej! 

 

Dagens Outfit


Mot skolan

Ska dra mot skolan nu med Bella och va duktiga ;) Pappa är inte hemma när jag kommer hem efter skolan så jag är ensam hemma tills mamma kommer. Har ingen aning om vad jag ska göra idag :o Spörs att se senare :)

Det är svin kallt ute!!!




Ut och gå

Kom precis hem från gårn och jämt hämtar andan för att gå ut och gå runt mâten. Bella ville inte och mamma va precis ute och gick med en kompis så jag drar med mig pappa istället! :) Tur är att pappa kan köra lite snabbare med permobilen så jag kan jogga uppför ;) 
Bloggar sen! 




Hemma en sväng

Hängde med Bella hem efter skolan, så åt vi nudlar och nu sitter vi hemma hos mig. Ska dra till gårn alldeles strax.. Jag är hungrig men vi har ingen mat hemma :((((( 
Hörs senare. 

- Hoppas du dör, horunge.
 

Dagens Outfit


2012-09-05

Godmorgon! Bella är här och jag är också färdig så vi ska dra oss till skolan så fort jag har plockat ihop grejerna jag ska ha med. Det är fläsk och potatis till skolmat idag så jag tar med ett äpple eller något.. BLÄ PÅ SKOLANS POTATIS! 
Nej fan, nu drar vi oss, så hörs vi efter skolan :) 




Nyduschad

Bella följde som sagt med hem efter skolan, som ni såg i förra inlägget. När mamma kom hem, närmare klockan sex, så åt vi och sen gjorde vi mâtensgodis. Gick både snabbt och bra! Efter det gick jag och Bella ut och gick. Gick in en snabbis hos Ylva som var där nere och sen stod vi på Hawaii och pratade med Gubbe ett tag + pratade med Emilie och Jocke innan vi lyckades ta oss iväg. Tog iallafall en sväng uppför mâtensbacken och ändå bort till parkeringen vid travbanan och hem igen. Hade inte tid att gå runt Strand idag.. Ska försöka få med mig antingen Bella eller mamma och gå den rundan varje dag, som jag gjorde idag ;) 
Nu ska jag föna håret eftersom jag precis kom ur duschen och sen ska jag nörda datorn tills elva då Micke skulle ringa. Har en del att reda ut ikväll. 

Vi hörs imorgon, pusshej!

- Gammal bild från 2007 :D



Krångel med kollektivtrafiken..

Sitter på golvet i mitt rum med Bella och har försökt hitta någon bra väg för Gabbe att ta sig hit till Mâten, krångligt som bara den! Ska strax gå ner och äta och sen ska vi baka mâtensgodis! Åh så gott :D
Har haft jätte tråkigt i nästan två timmar för att Bella har snackat med Gabbe, så jag har försökt hitta någon som kunnat varit social :( 
Pallar inte skriva mer, så skriver mer senare. 
 
 

Dagens Outfit


Havrefras, yeah

Goodmorning sunshine!! Sitter och äter frukost för tillfället och ska strax springa iväg och fixa mig. Kör på mjukisbyxor och linne idag, så ingen större grej pecis. 
Det är typ varmt ute men ingen sol? :/ Blev jätte mörk nyss så det kommer säkert börja regna. Bara vi kommer till skolan torra så är jag nöjd.. 


Jo tjena

Kom hem från gårn tio över nio och då hade jag och Bella varit en snabbis hos Ylva också. Har inte sett henne på hela sommaren, så det var kul. 
Gårn var kul faktiskt. Dom har en praktikant där, Lili, as snääll! :D Ska säkert dit på onsdag också om jag inte har några läxor eller är för trött.. 
Nu ska jag läsa bloggar och kolla facebook, sen ska jag lägga mig i sängen och prata med älskling. ♥
Hörs imorgon!



Redbull ger dig vingar

Kom precis hem, jag och Bella fick åka med i Philips nya traktor. 740 Gabbe ;) Iallafall, det där förstår ingen.. (a) Ska dra ner till Bella strax, äta och sen sticker vi iväg till gårn en sväng. Hoppas det är någon som är rolig där och ínte bara massa småungar.. Vi hörs när jag kommit hem igen!

- Gammal bild



 

Dagens Outfit





Too cool for school ;)

Godmorgon! Är klar och slänger in ett snabbt inlägg när jag ändå väntar på Bella. Ska strax gå till skolan alltså.. Helt vanlig skoldag, ska inte vara med på gympan dock. 
Efter vet jag inte vad som händer, kanske drar med mig någon ut på en promenad? :) 
Iallafall, nu är Bella här, så vi hörs sen! 




Helt oacceptabelt

Har inte bloggat överhuvudtaget idag. Glömt bort det helt enkelt.. 
Har legat och sett på Anna Pihl hela förmiddagen och efter det gjorde vi inget speciellt. Blev hämtad strax efter sex och åkte hem och såg på Awkward och sen duschade jag. 
Nu ska jag äta nudlar och fortsätta se på någon film som går på tvn. Ska troligtvis prata med Micke sen och sova rätt tidigt I think. 

Är fortfarande långt i från frisk men har inte råd och missa fler skoldagar. Känner inte för att hamna efter och behöva jobba ikapp redan i början. Försöker blogga till morgonen, om jag hinner vill säga. 

Godnatt!





Grillmat

Har suttit och kikat på lite kläder.. Vi ska strax grilla och sen blir det ananas paj och film. Mer än så vet jag inte. 
Hörs imorgon! 



Första September

Godmorgon! Åt precis frukost med min underbara Micke och ska strax gå och fixa iordning mig. Vi åker iväg till Karlanda sen och stannar där tills imorgon. Mamma, pappa och Niklas åkte iväg till min syster för att hjälpa dom att flytta, dom har ju fått sig hus nu så! Funderar på att åka dit om jag är i Arvika nästa helg.  


Bloggar mer när jag är i Karlanda, tar med mig datorn! 




RSS 2.0