Urkass uppdatering

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men har helt enkelt inte haft tid. I fredags gjorde vi nästan ingenting, lördagen grejade vi med bilen, söndag städade vi, var i töcksfors och grillade med grannfamiljen och nu är jag hemma. Dock kommer Micke tillbaka inatt igen, han skulle va chaufför.
Mammas kusin kom precis och min tremänning, som jag inte ens visste om. Har inte ens koll på vilka som är mina kusiner..
Bloggar mer senare och ska visa en otroligt söt bild!

Klara, färdiga, gå!

Sitter och dunkar musik i min ensamhet. Längtar tills jag får träffa Micke sen. Har packat klart, bara datorn kvar men den tar jag när han kommer. Ska slänga ner lite skit kläder som jag ska ha när vi grejar med bilen. Han skulle ju hämta den som vi grejade med förra helgen, men deen havererade påvägen tillbaka. Bakaxeln gick av, ena hjulet stog helt snett och en slangbit hoppade av. Bilen var bara ihoplappad så det var ett under att den hade gått igenom besiktningen. Så den tror jag är på skroten nu. Därför ska vi hem till honom igen och greja med nästa bil, den här gången en golf och inte en opel. Nu ska jag sätta mig och försöka bygga färdig ett pussel jag börjat med :)
Hörs under helgen!
'

Morgonfix

Bella kom hit tidigare för vi skulle fixa oss. Får skjuts av pappa idag också i regnvädret. Kör på lockigt hår och lite extra idag. Kan ju va kul det också ;) Har spanska med en SO lärare idag och sen har jag prov. På svenskan ser vi på film och sen hemkunskap, kan det bli bättre? KAN PROVET OCKSÅ :D
Tar bilder med kameran så lägger jag upp dom sen :)

På gott humör

Har precis pratat med Micke i telefonen. Underbart att prata med honom faktiskt. Får träffa honom imorn, jämt hemskt att sakna honom såhär mycket! :o
Efter skolan följde jag med Bella hem, sen åkte vi till Hawaii (pizzeria) där hon visade där hon bodde förut. Sen stack vi hem igen och satt vid datorn och fetade oss lite med godis. Sen gick vi hem till mig och åt pizza och sen datorn, småprat och musik.
Nu måste jag sätta mig och plugga på SO provet jag har imorgon. Ska försöka lite bättre på det här än vad jag brukar..
'
Magtoppen som kom för några dagar sedan!

Piss väder

Bella kom precis och vi drar strax till skolan. Skit väder ute idag så kör på mjukis :D

Activia

Har typ precis kommit hem från konfan. Det sög, men det va ju inge ovanligt. Funderar på att köra lite styrka innan duschen sen. Ska duscha tidigare idag så mitt hår hinner torka av sig själv innan jag lägger mig.
Har haft en jobbig dag. Dålig start imorse, ont i huvudet hela dagen, ont i kroppen och trött. Underbart att vi såg på film på svenska för en gångs skull. Gitt rätt bra på NO-testet imorse också, var bara 3 saker jag inte kunde tror jag.
Ska kolla igenom matteboken lite senare, har diagnos imorgon. Jobbigt ju! Men det löser sig, verkade itne så svårt när jag såg det.. Ska sätta mig och spela spel nu eftersom internet är segt och jag har ingenting att göra!
'
Saknar min prins!

Morron på er!

Drömde seriöst världens jobbigaste dröm inatt. Jag drömde att Micke var otrogen och grejer.. Vaknade upp och grät. Det roligaste är att jag vet att han aldrig skulle göra något sånt. Drömmen påminnde mig om hur viktigt han är för mig, hur mycket jag behöver honom. Jag har haft starka känslor förut, men aldrig nånsin som dom här. Det jag och han har tillsammans är något äkta och äkta kärlek håller. Jag älskar Micke, och det är något jag alltid kommer göra. ♥
'
Bella kom precis och jag ska äta upp min frukost.. Efter skolan är det konfa och sen blir det nog en sväng till gårn. Har NO-test direkt på morgonen, så måste läsa lite på det också. Hörs ikväll, puss.
'

I used to be fat.

Som rubriken lyder hoppas jag att ni förstår att jag kollar på tv för tillfället. Kom hem halv sju efter att ha varit på skolan och efter det tjejgruppen. När jag kom hem väntade mitt paket från Nelly.com! Allt passade förutom ett par skor som var lite förstora, men det går att fixa. Riktigt fina var dm iallafall, finare än på bilderna! :D
Nu ska jag ta och sova en stund, sen måste jag göra matteläxorna, lära mig en låt på keyboard som jag ska kunna imorn och duscha.
'
Sängen var lite för bekväm imorse och jag var lite för trött, så kom upp försent. Därför jag inte hann blogga imorse..

Biljard på TVn

Super tråkigt egentligen, men datorn är min räddare i nöden. Sitter även och äter Digestive kex med ost på. Standard när jag var liten, alttså lite nostalgi i det hela. Kom hem vid nio, sprang direkt upp och bytte om och körde igång en halvtimma på springbandet. Sen blev det duschen och nu sitter jag här. Är riktigt trött och har varit det i flera dagar.. Sååå jobbigt! Blir strax sängen för min del faktiskt..
'
En smickrande bild för några heöger sen ^^

Systeryster

Sitter hemma hos min syster och känner mig halv död. Väntar på Micke och ska sätta mig och göra lite läxor.
No-test på onsdag, Matte prov på torsdag och So prov på fredag. Men det är inga problem för mig vet ni ju ;)
Haha, Bloggar mer när jag kommer hem iallafall, pusshej!


Dagens Outfit


Morgon Standard

Sitter och äter frukost och inväntar Bellabo som vanligt. Helt vanlig skoldag idag, SO första lektion.
Efter skolan drar jag hem och äter något tror jag och sen hämtar vi mamma vid fyra och åker upp till min syster. Ska passa deras barn medans dom är på husvisning. Så fort vi har kommit hem igen kommer jag hoppa i träningskläderna och springa en halvtimma på mitt underbara löpband + lite styka. 
Hörs i eftermiddag!

Trött som en gris!

Sitter hemma i soffan och halvser på någon film med familjen. Har grejat med Micke idag igen, fick däremot inte så mycket gjort. Har varit slö hela helgen, älskling har till och med vaknat före mig! Och det kan jag ju säga inte är normalt :o Ska strax gå och lägga mig, så vi hörs imorgon! Godnatt!

Plugg, Hos Micke, En lördag kväll.

Sitter hemma hos Micke i Karlanda. Duschade för en halvtimme sen och nu ska vi sätta oss med lite läxor. Duktiga vi är va?
Har grejat med bilen hela eftermiddagen och va hemma i årjäng en snabbis och handlade på förmiddagen. 
Älskling måste ha datorn för att skriva, men tänkte bara uppdatera en liten snabbis, så ni vet att jag lever iallafall :) 
Godnatt ♥

I väntan på bättre tider

Sitter och äter muffins i väntan på Micke. Internet är super segt eftersom pappa sitter och lyssnar på skit musik på youtube.. 
Efter som inte jag får äta godis ska jag ge bort mina UFO's till Micke, då blir han glad :p 

JAG ÄLSKAR MICKE MEST I HELA VÄRLDEN!



Dagens outfit

Kör på vanliga mörka jeans, linne och rosa tjocktröja!
'

Frulle på fredagsmorgonen.

Äter frukost med Bella bredvid mig. Ska bara äta upp och borsta tänderna sen går vi till skolan. Gillar fredagar faktiskt, tre lektioner + hemkunskap. Sen vet man att det är helg och att jag får träffa Micke! Måste hem och packa efter skolan innan Micke kommer och hämtar mig. Ska greja med hans bil under helgen, så wish me luck :)
Tror jag hinner blogga en snabbis innan jag åker till Micke och sen ska jag låna deras dator så jag kan blogga därifrån ;)
'

Plugg time!

Har precis duschat efter ett 40 minuters långt träningspass. Var förbannat härligt måste jag säga. Hanna kom hit runt 5. Fick massa mat och godis till min hamster som hon hade haft men hennes hamster dog nyligen :( Hon åkte iallafall hem halv nio och då sprang jag upp och drog på mig träningskläderna direkt. Vi bakade chokladdmuffins men åt upp halva smeten oh gjorde muffins av resten.. Usch o fy va illa jag mådde sen! Borde egentligen hålla mig borta från allt sånt där också, men jag har godisförbud inte muffinsförbud :D Men jag får väl minska på det också..
Nu ska jag sätta mig och göra frågorna till svenska boken, Jag saknar dig. Ligger efter lite eftersom orken att skriva ner ungefär hälften av boken igen p.g.a dessa frågor inte precis har frestat mig. Men om jag gör klart dom nu så är jag ju klar sen! Fast då kommer väl läraren med en ny bok och frågor..
Sista inlägget för kvällen nu iallafall, Godnatt!
'

FINBESÖK!

Hanna har äntligen kommit! :D Så nu är jag glad. Bella följde med hem efter skolan för att hålla mig sällskap innan Hanna kom, men hon somnade på soffan.. Diss på hög nivå!
Nu ska jag va social mot Hanna så jag bloggar mer ikväll :) Pusshej!

Dagens outfit

Har med mig ett hus som byxo och ett vanligt enkelt linne + grå cardigan


Godmorgon på er!

Ska precis äta frukost , tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg.. Bella kommer väl någon gång strax innan 8 och då drar vi till skolan. Underbart att gå ut igen! 
Har bara en lektion idag sen ska vi bara se på film. Riktigt chill då va.
Det som gör mig väldigt glad just nu är att jag ser solen sticka fram :D Hoppas det blir bättre väder än det har varit..
Nu måste jag kila, hörs efter skolan!
'
Har fått världens största finne i pannan.. FML


Nelly.com

Glömde berätta att jag klickade hem lite kläder från Nelly igår. Dom har ju rätt bra rea där så passade på.
Blev två par klackar och en topp. Hittade bara två av sakerna idag..

Why did you go

Har precis pratat med Hanna. Hon kommer hit efter skolan imorn! Ska bli kul att träffa henne, var såååå länge sen!
Somnade i soffan efter middagen. Tror jag åt för två personer. Blev så sjukt mätt!
Har inget annat att skriva, så vi hörs nog mer ikväll eller imorgon.

Gymnasium

Har suttit och diskuterat vad jag vill bli länge nu. Sen kom vi in på mina drömmar när jag va liten och då ville jag bli veterinär. Så nu tror jag faktiskt jag har bestämt mig. Jag ska arbeta med djur!
Har pratat med en som gick på Lillerud och hon sa att hon trivdes riktigt bra där. Ska ta och kolla upp massa saker innan jag har bestämt mig till 100 %.
Men som sagt, det har varit en dröm länge och jag älskar verkligen djur.

Du måste seriöst skoja med mig..

Jag skulle till skolan idag. Jag hade valt kläder kvällen innan för att jag skulle slippa göra det på morgonen. Tränat och fräschat upp mig. Och så vaknar jag inatt och mår skit illa. Ringer efter mamma så hon kommer upp och är hos mig. Runt klockan 6 går jag ner, äter en liten yoghurt och tar en ipren och går och lägger mig med täcke och kudde på soffan. Och där sov jag till klockan elva. Hade precis öppnat ögonen när nobilen plingar till, sms från Micke. Underbart!
Det här suger. Jag har ont i magen och mår illa igen. Jag måste försöka ta mig till skolan. JAg orkar inte stta hemma längre. Jag klättrar på väggarna, lusläser alla bloggar, glor på tvn så jag blir fyrkantig i ögonen. Bokstavligt talat, det är hemskt.
Har även bestämt att jag inte ska vara med på Mission Impossible. Kommerr inte klara av det helt enkelt. Hatar mörker och allt annat sånt där. Hittar på något med min älskling istället. Tycker jag låter mycket bättre.
'
Jag vet att bloggen är skit tråkig just nu. Jag skriver bara om massa onödig skit och inga bilder. Men jag är sjuk och det blir bättre när jag går utanför det här huset så småning om. Jag lovar.



Halvmörker

Sitter och pratar med Bella i skype just nu.
Tränade förut, riktigt härligt faktiskt. 10 minuter på springbandet och styketräning. Sen duschade jag och hade ansiktsmask och hårinpackning. Brukar alltid göra sånt när jag har varit sjuk och ska till skolan dagen efter. Alltid härligt att fräscha upp sig lite! Nu ska jag sgtrax låna datorn till pappa så han får fylla på min mobil.
'
Kvällens mysoutfit, systers gamla pyjamasbyxor ♥

Tidsfördriv

OM DIG SJÄLV
Hur gammal är du? - 15
Hur lång är du? - ca 157
Din hårfärg? - blond
Din ögonfärg? - blå
Vad är du nöjdast med på din kropp? - magen
Onöjdast med på din kropp? - vill ha långa smala ben!
Är du nöjd med ditt utseende i helhet? - duger väl
Dricker du? - Ibland
Röker du? - inte ens testat och stolt över det!
Feströker du? - nej
Snusar du? - nej
Tränar du något? - yes
Helsvensk? - ja
Vilken är din naturliga hårfärg? - blond
SEX OCH SAMLEVNAD
Har du gjort något inom sex som du ångrar? - tyvärr ja, dum som alltid.
Har du en pojkvän? - världens bästa
Har du någonsin haft en KK? - haha, nej
Är du kär? - GALET KÄR!
Blir du lätt kär? - kanske
Är det viktigt att vara kär i den personen man har sex med? - nej inte direkt...
Hur många riktiga förhållanden har du haft? - 2
Vill du ha barn? - älskar barn!
Hur många har du strulat med på en kväll? - 1, håller inte på med alla :)
Hur var din första kyss? - konstig men underbar
Vem kysste du senast? - Micke
Vem vill du kyssa? - MICKE <3
Kramar eller kyssar? - båda lika mysiga
DIN TELEFON
Vad har du för mobil? - kass samsung
Vad är din ringsignal? - we found love
Vem ringde senast? - älskling
Vem ringde du senast? - älskling
Vem smsa senast? - älskling
Vem smsade du senast? - haha, älskling
Ringer du helst eller smsar? - ringer
Hur mycket batteri % har du kvar? - en plupp
Vad är din bakgrundsbild? - mig och micke 
KLASS OCH VÄNNER
Hur många går i din klass? - runt 30 tror jag
Vem umgås du mest med i skolan? - Bella, Sissel, Lisa
Vem umgås du mest med hemma från din klass? - bella
Vem av dina vänner berättar du allt för? - Micke
Litar du på alla dina vänner? - gjorde
Vem vill du träffa nu? - micke
Vilken klass går du i? - 8b
Vilken skola går du på? - Silbodalsskolan
Har du bra betyg? - ja :D
Vem av dina vänner umgicks du med sist? - Micke :p
Vem av dina vänner ska du umgås med här näst? - Klasskompisar
Har du blivit riktigt sviken av en vän nån gång? - ja
Har du svikit en vän riktigt mycket någon gång? - dont think so
Har du mer killkompisar än tjejkompisar? - tjej
Har du kysst någon i din klass? - ja
Vilket kompisgäng hör du till i din klass? - beror på vilket humör jag är på, men satsar på toppbetyg!
Umgås du mest med tjejerna eller killarna i din klass? - alla lika omogna.
Stör du dej på någon i din klass? - OOHJA
ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? - sommar
Höst eller vår? - vår
Datorn eller teven? - dator
Blond eller brunett? - blond
Kärlek eller vänskap? - vänskap
Öl eller vin? - ÖL
Cider eller sprit? - båda (L)
Lägenhet eller hus? - hus
Kenza eller Kissie? - kenza
En bästa vän eller flera nära vänner? - flera nära vänner
Paradise hotel eller big brother? - BB
Förhållande eller singel? - förhållande

nejnejnejnejnej

Snöar sjukt mycket ute nu och det har börjat lägga sig! Vad hände med våren och sommarkänslorna?

Good morning!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och sitter nu och äter frukost och kollar på awkward. Blir inte mycket idag, ska försöka plocka upp på rummet, lära mig en ny låt på keyboarden och sova. Imorgon blir det skola om jag inte blir sämre vill säga, men det tror jag inte. 
Små snöflingor singlar ner från himlen. I slutet av april. VA ÄR DET HÄR?! Nej, jag vill inteeeeee.
Har inte sminkat mig sen i torsdags. Flög hem osminkad och sen dess har jag varit osminkad. Ibland är de det skönaste som finns även fast man inte alltid känner sig så fin..

BERLIN 10-13 APRIL

HAHA, Bella på näst sista bilden, goding ♥
Tänkte göra detta till ett tidsinställt inlägg, men eftersom internet strulade när jag skulle ladda up bilderna fick det bli nu istället. Sista inlägget för idag. Godnatt!

Hemma från skolan

Stannade hemma från skolan idag, har fortfarande ont i magen och mår allmänt dåligt bara. Började äta mina p-piller i lördags och hoppas att jag slipper alla jobbiga biverkningar. Det är rätt fint väder ute också, men självklart måste jag sitta inne. Tröstar mig med min godispåse istället. Har lovat mig själv att efter att det godiset är slut ska jag inte äta godis på 3 veckor och sen försöka ännu längre annars bara äta på lördagar. Sen har jag även lovat mig själv att komma igång med träningen igen. Mår så mycket bättre när jag tränar. Så därför får det bli så, men först ska jag bli helt frisk! Ska köpa nya snygga träningskläder också, blir roligare att träna när man känne sig snygg, right ? :D
Nej, nu ska jag sluta babbla på och ggå och göra något vettigt istället. Dyker upp ett tidsinställt inlägg senare så håll utkik!

Shake it up

Sitter i soffan och glo på Disney Channel. Micke åkte iväg för att köpa dricka och glass. Är ensamma hemme så det blir film mys i stort sett hela dagen eftersom vädret suger. Mådde ganska dåligt inatt och frinade för att jag hade så ont i magen. Mår lite bättre nu som tur är.
Var hemma hos Micke en sväng igår och hälsade på. Åkte hem runt 10 och sen gjorde vi inte mycket mer än att sova. 
Nu tror jag att Micke kommer snart igen, så pusshay

Jag lever :D

Hejdär! Kom som sagt hem igår, vilket var underbart härligt. Blev mött av pojkvännen utanför församlingshemmet och fick skjuts hem.
'
Även fast jag knappt minns vad vi har gkort försöker jag berättar lite kort om veckan i Berlin
'
Tisdag
Gick upp runt klockan 2 för att fixa lite, äta och sen åka mot församlingshemmet. 3 gick bussen därifrån till Gardermoen. Flyget gick halv 7 (?). Var fett nervös, men det va sjukt härligt att flyga faktiskt.
Så fort vi kom fram lämnade vi bagaget och fixade oss lite snabbt innan vi stack iväg på en stadsrundtur och senare middag på stan.
Onsdag
Var tvungen att gå upp tidigt för vi skulle möta upp våran svenska guide på tågstationen. Sov på tåget påväg till Sachenhausen. Gick runt där någon timme och tog bilder. Hemskt att se allting. Åt lunch på en äcklig "restaurang". Hem till kyrkan för veckomässa. Fick fixa oss efter det och sen iväg på en grekisk restaurang.
Torsdag
Bellas fördelsedag då. 
Började med att vi fick sova lite längre och sen åkte vi till Berlin muren. Checkpoint Charlie med museum, East side gallery och Bandenburger Tor. Sen åkte vi tillbaka till kyrkan och fixade oss innan stadstävlingen. Då skulle vi, med hjälp av en ungdomsledare, åka till 4 olika platser. Vi tog oss till Tv-tornet och Checkpoint Charlie bara. Fy helvete va svårt det var! :o Runt åtta ringde Stefan och sa att vi var tvungna att börja åka mot Hard Rock Café. Där inne började jag få ont i magen, mådde inte alls bra. Men det var kul ändå. Maten smakade skkit men det gjorde inte mig något eftersom jag mådde såpass dåligt. Det var härlig stämning där, personalen va super go! Helt plötsligt kommer dom skuttandes fram och börjar dansa ? xd Sen fick vi även live-musik. Det helt klart bästa var ju att dom sjöng för Bella, när hon stod på en stol i typ mitten. Sen fick hon en sån där fin shake eller va det heter. Super gulligt! Innan vi åkte passade jag på att köpa med en t-shirt till Micke.
Fredag
Började ju få ont i magen när vi var på Hard Rock Café. Spydde hela natten och sov inte på hela natten. Ringde mamma mitt i natten och pratade lite med henne. Har aldrig mått så dåligt. Slutade med att jag tog täcke, kudde och en filt och drog med in på toaletten och låg där. Mådde dåligt på morgonen också. Var tvungen att packa och allt det där. Pratade med Stefan och tog sen hissen upp, vilket inte slutade bättre. Fick mer eller mindre springa till toan då. Trodde då att jag itne skulle klara tunnelbanan eller flyget hem. Men när vi kom till tunnelbanan, satte jag mig ner på golvet och somnade tills vi var framme och skulle av. När vi väl kom till flygplatsen somnade jag sittandes på golvet och blev väckt av Bella som sa att vi fick lunch, mådde dock fortfarande dåligt så åt inget. La mig sen ner på samma ställe och somnade tills vi skulle checka in bagaget. Efter säkerhets kontrollen somnade jag på golvet igen flertal gånger. Efter att ha varit på flygplatsen i cirka 4 timmar skulle planet gå och då mådde jag inte lika illa. Så jag klarade att flyga hem trots allt, fick även i mig ett glas fanta och knäckebröd som vi fick på planet. Sen när vi kom till Oslo var det 2 timmars buss hem.
Idag
Är typ "öm" i magen efter den hemska natten, har ont i halsen och är jätte trött. Igår somnade jag så fort jag satte mig ner. Och förut sov jag på tre stolar i köket innan jag orkade förflytta mig till soffan. Micke åkte hem för att byta däck och lämna en grej till farsin. Försökte få tag i honom när maten var klar men misslyckades. Nu kom han precis hem.
'
Får se om jag skriver mer sen, och lägger upp lite bilder.
Peace ♥

Tyskland!

Varför jag är vaken nu är för att jag var tvungen att fixa lite ny musik till mp3:n. Ska dock försöka lägga mig och sova tre timmar innan jag måste upp igen och fixa det sista. 20 i 3 hämtar Bella och hennes mamma upp mig här och åker till församlingshemmet där bussen mot Gardermoen väntar. Kvart över 6 går flyget till Tyskland. Första gången jag flyger, NERVÖS! Kommer inte hem förrän på fredag, så hörs troligtvis på fredag eller lördag.
Kommer sakna min familj massor och Micke :( Kommer skicka några enstaka sms och visa att jag lever iallafall..
Ville bara säga att jag älskar alla mina nära och kära och att det är ni som förgyller min vardag.
Ska passa på att gosa med min snuttis lite nu när han ändå är vaken.
Hörs i slutet av veckan!
I♥U



I know you worth it

Rörde inte ens kameran idag så blev inga bilder överhuvudtaget. Har inte så mycket att säga om dagen förutom att det har varit allmänt mysigt med hela familjen samlad. Ska dra med mig Micke ut och gå en liten sväng nu och sen ska vi duscha innan vi myser ner oss framför en film.
Vill att hela världen ska veta att jag älskar den pojken över allt annat. 

Påskdagen

Alla mina syskon ha anlänt förutom min äldsta bror. Och Micke är också här, bakfull & go :) Ska strax gå ner och umgås med dom andra, finns ju två små bebisar att mysa med nu :D Senare blir det påskmat, alltså inte mycket jag kommer äta idag. Hatar påskmat/julmat. Ska försöka ta lite bilder, så uppdaterar jag mer senare. 
'
Favvo-bild i repris! 



HAR DU MENS ELLER ?!

Är seriöst på världens sämsta humör idag. Är grinig, är trött och vill bara gå och dra något över mig för att slippa världen. Har lust att dra på mig lite varmare kläder och gå ut på en promenad i friska luften, med musik i öronen, för att rensa tankarna, men jag vågar inte. Har helt och hållet tappat förtroendet till välden. Blir arg på mig själv för att jag inte vågar. Det är mitt fel.
Ska gå ner och hjälpa mamma med fikat, smält choklad och jordgubbar. 
'
Hade 3 månader med min prins igår, JAG ÄR GALET KÄR I DIG BABY

Finaste Ellie ♥


Glad påsk!

Är hemma nu och har äntligen tillgång till internet, härligt! Haft det mysigt hos världens goaste familj och varit ute och tagit över 300 bilder, kommer nog upp senare. Varför jag är hemma nu är för att Micke skulle ut ikväll så passade på att åka hem och umgås med familjen. Han kommer imorgon igen. Min syster och henne barn är här så nu ska jag bara byta om och sen ska jag följa med dom ner till torget. Alltså blir det troligtvis mer bloggning senare.
'
Puss på er! ♥

Marry me today

Kom hem från skolan lite innan tre och ska strax börja packa. Åker till Micke lite senare idag. Hans mami kommer hit och dricker kaffe tills mamma kommer hem för jag ville träffa henne innan jag åker. 
Helt okej skoldag. Gjorde första delen av SO-provet, gick super bra och hade 92 av 94 på svenska provet. STOLT TJEJ! Fick även sluta en kvart tidigare från NOn också. Härligt med lov nu! Åker ju däremot till Tyskland på tisdag nästa vecka och blir där tills på fredag. Kommer bli sjukt! Ska flyga för första gången (a)
Nej nu måste jag sätta igång med packningen, inte förräns på lördag igen. Eftersom dom har världens segaste internet där ute som inte funkar på min dator ^^
Puss på er ♥
'
För er som inte ser är det en smily på handen.

^!"&/¤&/"#% äckel blogg.se!

Det krånglar ta mig fan hela tiden! Menyn är längst ner, mellanrummen i inläggen försvinner när det publiceras, och massa annan skit jag inte pallar skriva .
'
Skolan-Konfan-Hem till Sissel med Kaja-Gårn-Hem till Lovisa och va med småpojkarna-Hem
'
Pallar verkligen inte skriva hela min dag i detaljer. Svenska provet gick super bra och så fick vi tillbaka två spanska läxförhör, Alla rätt..
Imorn får jag träffa Micke och fan vad jag längtar!
'
Fint konstverk Robert, gillar hjärtat!

Leksakspengar

Sitter och äter frukost för tillfället. Ska strax åka till skolan, ska bara borsta tänderna först. Efter skolan är det konfan som gäller.
Har svenska prov idag, men har inte en aning om vad vi ska kunna förutom satsdelar. Ahjam får väl fråga henne om jag ser henne i korridoren.. Vi hörs ikväll dudes, puss
'
Dagens outfit

Jivel hö king

Hej på er! Har inte bloggat på, vet inte hur länge ? HAHA, ja.. Iallafall. Igår kom Micke hit och sov tills idag, mysigt värre. Följde med Emelie hem först efter skolan och sen runt 5 mötte vi Micke vid venedig ochs en drog vi till gårn. Blev inte där speciellt länge eftersom det var sjukt drygt. Idag följde jag med Lovisa hem efter skolan. Låg först bara i sängen och pratade. Sen kom Jimmy, Robert och Joel oanmält. På tal om trollen.. Satt sen bara hemma hos Lovisa och masade innan vi åkte iväg för att dom skulle äta pizza. Sen hem till Lovisa igen. typ vid åtta skulle dom hem och fixa köra hem mig också. Skulle egentligen pluggat på svenska provet jag har imorgon (kan ingenting), men blev ju inte så eftersom dom kom. Så nu är det alltså det som gäller. Om jag lyckas att snacka i skype OCH plugga samtidigt..
Saknar vädret, fan minus grader ute nu....

Micke du är bäst <3


Sådär dagen efter

Sitter här med världens huvudvärk och lyssnar på musik i min ensamhet. Åkte hem från Micke runt 3 då min syster kom och hämtade mig. Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde påväg hem. Fyfan asså. Fick i mig mat när jag kom hem också. Har bara ätit en gång under helgen, så det blev ju inge bra nu lixom..
Iallafall, tänkte slänga upp en liten bildbomb från igår. Får inte träffa min underbaring på två veckor, men han kanske skulle komma hit en snabbis till helgen.
'
Hm, vi lever iallafall!

RSS 2.0