Mys sugen?

Har precis käkat middag som Micke gjorde och sitter nu och myser med Elsa. Micke och hans pappa skulle ut och greja lite så jag stannar inne och kikar runt på lite kläder. Drömde att jag shoppade inatt, betyder det att det är dags att shoppa igen? 
Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Sett klart på en film och sett lite Andra Avenyn. Även varit ute en tur med Ellie i regnet och varit och handlat. Ska duscha om en stund också och sen blir det en lugn kväll. Imorgon åker jag till Årjäng och Micke följer med. Han ska klippa sig och sen hoppas jag han stannar hos mig. 




Myskväll

Har precis duschat och fönat håret nu. Åt tacos innan det. Var även på centret också, fick tag i en jacka! Var inne på Arken Zoo också och lämna mitt nummer så dom skulle höra av sig om dom fick in någon hermelin kanin :D Nu ska vi se på film eller tvn och tjocka oss med godsaker :) Bloggar nog imorgon..

- Bloggade aldrig igår kväll. Kvällen hann inte ens börja innan den blev förstörd och det på gårn sög. Så vi stack hem t Karlan istället.

Are you reaaady?

Fixar oss för ikväll! Väntar på att Micke och Markus ska komma tillbaka också :') 
Har egentligen itne tid att blogga, men slänger in ett inlägg ikväll också! 



SNÖ

Godmorgon! Orkade aldrig blogga efter skolan igår. Stack till badhuset med Bella och simmade 500 meter. Ett under att jag inte har träningsvärk idag! :o Nu ska jag gå och fixa håret och sen iväg till skolan med Bella. Har so prov idag, wish me luck?.. 
Efter skolan kommer Micke och hämtar oss och Markus så sticker vi hem till mig och fixar allting som ska göras. Sen ska vi ner till sporthallen och se på någon uppvisning och sen upp till gårn. 
Bloggar mer senare! Puss.. 



Dagens Outfit


Please don't say you love me

Godmorgon! I väntan på Bella sitter jag och lägger in musik på mobilen. Har haft den i snart en månad och itne orkat gjort de än.. :$ Kommer bli svinkallt att gå till skolan idag, är ju ännu några grader kallare idag.
Glömde helt totalt bort att blogga igår efter skolan. Gick iallafall hem och åt och såg på O.C. Sen när mamma kom hem fixade vi maten och sen stack vi iväg till badhuset, så jag fick sola. På hemvägen köpte vi med frukt så jag har till idag. Såfort jag kom hem trönade jag och duschade innan Grey's anatomy. La mig sen och pratade med älskling och sov. 

Nu kom Bella så vi ska dra, bloggar senare! 



Morgon trött..

Godmorgon på er.. Sitter och väntar på Bella som vanligt varje morgon.. Är hur trött som helst, tror de är för att jag åt så dåligt igår och för att skolmaten suger rövhål. STOR FET JÄVLA DISS TILL SILBODALSSKOLANS SÅKALLADE "SKOLVÄRDAR" OCKSÅ.
Efter skolan drar jag väl hem som vanligt och gör det jag är bäst på. Sova såklart! Ska försöka få med mig mamma så jag får sola och så ska jag träna efter det också..
Jaja, bloggar mer senare, ciao.

-Dagens outfit



I'm tired..

Blev precis väckt av min bror som skulle visa någon träningsgrej.. Skulle ändå upp men det tog emot. Nu måste jag verkligen sätta mig med svenskan någon timme. Taggar prov imorgon! Har världens huvudvärk så vi får se hur det går. Ska annars försöka ta det relativt lugnt ikväll. 
Får prata med min saknade goding varje kväll, vilket är något att se fram emot just nu. ♥

~ Lyckligast i världen



Syslöjd med Marit

Sitter på syslöjden oh stickar. Det är vad den närmaste timmen består av.. Springer hem och äter sen, huuur hungrig som helst verkligen! Ingen energi och huvudvärk, awesome va?
Bloggar när jag är hemma igen! Puss



Mot skolan + dagens outfit

Godmorgon! Bella kom precis så nu ska vi gå iväg till skolan. Kör på två timmas slöjd i slutet av dagen.. När jag kommer hem blir det väl det vanliga, käka, se på O.C och sova.
Slänger upp dagens outfit nu eftersom jag inte sitter vid datorn och kan ställa in om 3 timmar..



Don't think, just do it

Hej på er! Käkade mat såfort jag kom hem sen somnade jag till O.C. Vaknade strax innan middagen var färdig men åt ett ägg istället eftersom jag inte är hungrig än.
Nu tänkte jag att jag skulle träna. Har sett fram emot det sen igår, så nu jädrar!





Dagens Outfit

Ny tröja som jag köpte i lördags! 

Mornmorn

Sitter, som alltid när jag bloggar på morgonen, och väntar på att Bella ska komma så vi kan dra till skolan. Känner mig ganska taggad för en ny vecka faktiskt, Har svenska prov på onsdag och so prov på fredag. Därför blir det plugg imorgon och på torsdag. Passar bra in med träningen! Kör ett träningspass som jag brukade kör förr och ser hur mycket jag klarar nu. Kommer inte kunna röra mig imorgon på grund av träningsvärken.. :p Får se om jag och Bella drar till badhuset någon gång nu under veckan. Ska iallafall dit och sola.. Imorgon kanske jag får med mig mamma och pappa till töcksfors så jag får köpa en jacka, samt lite träningskläder. 
Nu ska jag göra klart så vi kan gå direkt när hon kommer. 
Bloggar Senare! 


Lördagsmorgon

Godmorgon! Vaknade utav Mickes larm som han glömt att stänga av för ungefär en timme sedan. Orkade inte sova mer eftersom vi somnade vid nio igår. Nu ska jag gå och göra mig iordning och smsa Bella. Micke skjutsar oss till centret så att vi går där under tiden han grejar med bilen i Karlanda. 
Dessutom kommer min syster hit snart! Dom ska hit och hämta grejer och så ska vi äta middag och sånt. Får hoppas att vi är hemma tills dess bara.. 
Jag hör av mig någon gång senare under dagen. Pusshej! 



Paket

Väntar på att mamma ska komma hem med mitt paket från Gina! Eller hon kanske redan är hemma? Haha, får springa ner och kolla snart ;) Micke kom och hämtade oss efter skolan, så äkte vi förbi badhuset för att se vilken tid det var vi hade bokat solningen på. Guldfiskar som vi är glömde vi bort.. Nu ska jag gå ner och fråga mamma vad det blir för mat och när vi ska äta, fast jag precis åt typ. Om en timme åker vi och hämtar Bella på gårn och drar sen och solar. Micke sticker hem och tränar under tiden. Sen får han komma tillbaka och hämta oss såklart ;) 


Dagens Outfit


GOOOODMOOORGON

Bella kommer nog vilken sekund som helst nu. Får skjuts utav pappa ner idag också. Vi kör på klackar idag, kan däremot inte bestämma vilka jag ska ta. Micke kanske kommer och hämtar mig och Bella efter skolan om han slutar tidigt. 
Hoppas på att min beställning från Gina Tricot kommer idag! 

 

Får jag sova nu?

Kom hem för typ en halvtimme sen. Sög rätt hårt på badhuset.. Drar dit imorgon och solar med Bella. Micke får antingen följa med eller ligga hemma och sova :p Längtar efter honom massor verkligen, så det är tur att det är fredag imorgon! 
Skolfotot tror jag gick rätt bra idag faktiskt, hoppas på det iallafall. Nu ska jag se på tvn och spela spel på mobilen (om jag inte lägger mig i sängen och ser på O.C) tills jag ska prata med älskling. 
Godnatt! 


Dagens Outfit


Skolkort idag..

Godmorgon läsare! Har precis gjort mig klar! Fixar håret bättre senare på skolan, annars lär det bli förstört. Väntar iallafall på Bella nu så får vi skjuts till skolan av min underbara pappa idag. Ganska gött att vi ska ta skolkort på den jobbigaste dagen i veckan. Blir lite annat då ;) Kommer däremot troligtvis se ut som en mupp på bilderna, men vad gör man när man verkligen inte blir bra på kort? 
Efter skolan drar jag och Bella hem och äter tror jag och sen sticker vi iväg till badhuset. 
Bloggar sen ;) 

 
 

Älgkööött + Dagens Outfit

Det var ingen Grey's idag, så kollade på O.C istället. Har även hunnit fönat håret efter att ha duschat. Tränade aldrig, ska ju ändå till badhuset imorgon så.. Mamma och pappa var och hämtade älgkött förut så nu gör dom iordning det. Ska väl prata med Micke om typ en timma och sen ska jag sova. Just nu är det Bella som är i luren och masar :p Sitter även och dreglar över sjuk snygga skor! Vill ha allihopa, meeeen har inte pengar till alla :( Får la köpa ett par i taget kanske? (a) Haha iallafall, hörs imorgon, godnatt! 


 




Skala potatis, skala potatisaar!

Var hemma vid 20 över fyra. Fick åka med Fredrik och Bella till mejeriet och så hoppade jag av där. När jag kom hem satt jag med pappa när han betalade en räkning och nu har jag skalat potatis åt mamma. Tänkte jag skulle dammsuga hela huset senare och även träna lite. Tror jag drar igång mitt wii och kör ett yoga pass på den. Pappa frågade om jag ville med upp till sommarstugan och hämta älgkött men jag tvingar med mamma istället och säger att jag dammsuger under tiden ;) Ooorkar verkligen inte åka bil idag.. Ska även försöka hinna se ett avsnitt O.C innan klockan nio för då ska jag se på Grey's anatomy.

Slänger in ett godnatt inlägg senare! 


Måste till sjukhuset NUUU!

Är så jädra trött på detta nu. Ställde mig upp förut för jag skulle göra mig iordning för att vara lite hurtig. Men så fort jag ställde mig upp började det snurra och huvudvärken kom. Nu mår jag lite illa också så jag lägger mig i sängen och ser på O.C resten av kvällen istället. Orkar verkligen inte med att vara sjuk, sen bli frisk och börja träna. Hinner träna högst en vecka innan jag är sjuk igen. Går ju för fan inte, blir så förbannat arg! 

~ Skriver att jag hatar livet så kanske det blir bättre.. 

Trääningsväärk

Sorry för den dåliga uppdateringen idag.. Hade inget att skriva imorse och hade lite bråttom också. Var iallafall hemma vid fyra efter att ha varit på graven och Anitas. Ska tydligen skaffa en piercing med två sånna små kulor..? Har ingen aning om vart jag ska få tag på det om inte hon kunde det? :o 
Nu tänkte jag att jag skulle gå på bandet i 10 - 20 minuter och sen duscha. Efter det blir det nog att se på O.C eller sätta sig framför tvn med familjen. 


Dagens Outfit


Waazzah

Har äntligen satt mig i soffan. När jag kom hem åt jag och såg sen på nästan ett avsnitt O.C innan jag somnade. Sen väckte mamma och Niklas mig för Niklas ville att jag skulle hjälpa honom så han fick musik när han skulle träna. Tänkte att jag skulle träna jag också men fick mega ont i magen och mådde illa så jag satt och spelade på mobilen en stund. Bestämde mig ändå till slut att ta fram springbandet och köra 20 minuter. Visst fan gjorde jag det och härligt var det också. Nu lät jag den stå i mitt rum så jag har lättare att få fram den och då kanske jag gör det oftare? ;) Blev duschen efter det och sen åt vi middag vi sju. Slöade lite innan jag gick upp på rummet och plockade in och la om kläderna i min byrå, samt dammsög mitt rum. Flyttade på en sån där godis-stång som man kan ge till djur och gissa vad som tittade fram då? Jo, en äcklig jävla feffel! Dammsög upp den innan jag ens hann tänka. USCHUSCHUSCHUSCH.
Nu ska jag halvtitta på pengarna på bordet och kika runt lite på kläder. Bloggar mer imorgon!



Home lovely Home

Äntligen hemma efter en dryg skoldag. Nu ska jag käka så jag står mig tills middagen och samtidigt se på något avsnitt O.C. 
Love! 
 
 

Dagens Outfit



Morgon regn

Godmorgon! Färdig fixad och ska strax dra till skolan, väntar bara på Bella.. Tror jag kommer vara rätt slö idag, en veckas lov och detta vädret gör mig vääldigt trött. Snoozade till 20 i 7 imorse, such a badass! Skulle egentligen ha duschat nu imorse men pannan hade stoppat inatt så nu har vi börjat få varmvatten igen. Så jädrans bra att den lyckas stoppa just idag.. Tänkte jag skulle lägga in lite musik på mobilen när jag ändå inte har något att göra. 

- Kör på uppsatt idag :o 


All about Steve

Var hemma runt halv åtta tror jag. Fick med mig både svarta jeans och min favvo bh i svart, det jag behövde! Även en ny parfym fick följa med hem. Hur lycklig som helst nu :') Har hunnit äta och sett på solsidan, så nu väntar söndagsfilmen. Haft en relativt okej och super mysig helg. Har inte gjort ett skit och det blir faktiskt tråkigt i längden. Nästa helg ska vi vara här, så får hoppas att vi kommer på vad vi kan hitta på då. Ingen idé att lägga ut bilder på det jag köpte eftersom det ändå inte var något speciellt.
Hör av mig imorgon, godnatt!

 

Tokfors

Har precis käkat mat och ska dra ner till mickeboo och fixa mig. Klockan fyra kommer mamma och pappa och hämtar mig och så åker vi till töcksfors när vi ändå är så nära. Måste verkligen ha en ny bh och svarta jeans! Det roligaste är nog att jag aldrig hittar något.. Aja, bloggar mer när jag kommer hem sen! 



ja, så var det

Har precis ätit någon slags "tacos" och ska väl troligtvis se på film med allihopa. Har inte gjort ett skit idag rent ut sagt. Sett på två avsnitt av O.C, räknas det? 
Skulle vilja ha choklad just nu men dum som jag är lämnade jag halva hemma.. Största misstaget jag gjort på länge.


Say hell yeah

Bloggade jag nånting igår? Tror inte det.. Så kass är jag (a Sitter just nu hos Mickes förldrar och lyssnar på musik och ska läsa bloggar. Micke spelar på min mobil så då tänkte jag passa på att kolla lite kläder på nätet. Fick ju inte tag i något i Karlstad så jag ska sätta mig och klicka hem istället. Mycket bekvämare ;) 
Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, vet bara att vi ska städa ur nya bilen och även den gamla.
Bloggar kanske ikväll, puss!
 

Övertrötta - check!

Hej på er! Vet att jag varit usel på att blogga idag, men har inte varit hemma någonting nästan.. Bella kom hem till mig strax efter tolv och sen drog vi ner till hawaii och lämna väskorna för att kunna springa ner till alexanders på deras slutrea och sen upp till hawaii igen för att hämta mat. Stack sen till badhuset och åt kebab. Solade inte idag men tar det någon gång nästa vecka. Iallafall så badade vi max en halvtimma innan vi gick upp och duschade och la i hårinpackning för att sitta i bastun med massa tjejsnack, Runt klockan 6 stod vi och fixade oss. Gick ner till Ica för att köpa dricka, sen upp till coop och ner till ica igen efter det.. Fick däremot åka hem för Bellas mamma kom och hämtade oss.
När vi kom hem såg vi på Det magiska svärdet - kampen om camelot och typ dog av garv. Åt smoothie som vi gjorde iordning direkt vi kom hem och drog på en annan film. 
Nu orkar jag inte skriva mer och jag tror inte att ni tycker det jag skrev var speciellt intressant. 
Hör av mig mer imorgon, godnatt! 
 
 

Badhuset nästa!

Gick upp runt åtta imorse och har sett på O.C sen dess och ätit frukost. Nu kom Bella så vi ska dra ner till badhuset. Sola, bada och ta-hand-om-sig-själv! Kommer va en ny människa sen :D 

Hinner inte blogga mer nu, men kanske hör av mig senare ;) 
 
 

Gyllene måsen

Käkar på mcdonalds nu innan bion. Skulle va här vid 18.00 så att vi kunde fixa biljetter och hinna handla på hemköp innan. Dom andra ska se Ted för att dom inte kommer in på Taken 2.. Efter bion drar vi hem, så lär inte va hemma förrän tidigast 10. Har bara köpt en basic tröja och ett par trosor

Dagens Outfit

Har precis fixat klart mig och ska strax gå ner till Bella. Ska bara plocka ihop och se till så jag har med mig allt. Hur underbart som helst att solen skiner ute också! Både hoppas och tror att det blir en toppendag idag :)
Såhär ser jag ut idag!




Frosta dig!

Godmorgon! Vaknade klockan åtta idag också, så jobbigt när man sen inte kan somna om. Så nu ska jag käka frukost och se på O.C.! Såg inte ens på ett avsnitt igår, katastrof asså! Kommer sitta och slöa fram till 10-11, först då ska jag börja fixa mig. Klockan ett åker vi mot Karlstad! Spenderar dagen på stan med bästavän och sen bio. Hur awesome låter inte det? Måste verkligen se om jag hittar ett par jeans och sen ska jag köpa massa annat också. Taggad till 1000!
Kanske bloggar innan vi åker , annars hör jag av mig under dagen. Stay Tuned!



choklad toppar , smaskens!

Fick med mig Bella ut och gå runt Strand förut. Var riktigt härligt men det blev kallt tillslut! När vi kom hem gjorde jag 30situps och 50 djupa knäböj..
Nu ska jag masa med Bella på skype och sen ska jag prata med älskling och sen troligtvis sova.
Godnatt!





I love eco

Käkar ett supergott äpple nu! Har ätit i varje dag eftersom dom är så jäkla goda :o Hanna åkte nyss hem så nu är jag rätt uttråkad.. Tänkte jag skulle dra ut och gå, men väntar och ser om någon vill med.Tänkte jag skulle göra lite övningar sen innan jag duschar också. Hatar att jag inte kan träna bara för att jag är sjuk jämt.... Annars har vi sett på film idag och käkat popcorn, pratat och bara tagit det megachill. Haft ute Smurfen en stund också.
Nu ska jag troligtvis dra på O.C som vanligt och sen får vi se hur det blir. 



Tisdag 9 oktober 2012

Godmorgon på er! Sitter just nu och dricker en Actimel för att försöka komma igång så jag orkar äta frukost. Har redan dammsugit mitt rum, för igårkväll när jag kom upp låg det massa fågelfrön på golvet, mattan och i sängen. Så jag tog våran rosa hand-dammsugare istället för att dra fram den andra klumpen. Tror faktiskt att jag påverkat pappa med min älskade rosa, iallafall när han kommer hem med just en rosa ;) Men som sagt, allt är bättre i rosa!
Hanna kommer om cirka en halvtimme, så jag tänkte göra mig frukost och gå och sätta mig i soffan och se på ett avsnitt av OC tills hon kommer. Kom på att jag kanske ska byta om också :$ Skulle annars gått runt i pyjamas hela dagen (a)
Hahah, bloggar mer sen, puss! 




Dagen i korta drag

Har väl redan berättat vad jag skulle göra idag.. Gick till Broms men köpte ingen fika och sen var jag på gårn i typ en timma. Tog sen följe med mamma hem och såg på OC igen. Åt mat emellan det också.. Sen har jag suttit vid datorn och sett på tv. Nu ska jag fortsätta se på Det Okända, och hoppas på att kunna somna lugnt sen :$ Pratar med Micke innan jag somnar som tur är! 
Sätter larmet på klockan 7 imorgon för att Hanna kommer vid 8. Gör ingenting, eftersom jag ändå hatar att sova länge ;) 
Hörs imorgon! Godnatt ♥


Dagens Outfit




Antar utmaningen

på http://werun.se/idawarg/


Godmorgon readers!

Vaknade redan klockan åtta imorse och kunde verkligen itne somna om. Har endast ätit frukost ochs ett på OC hela förmiddagen så nu ska jag gå och göra något vettig. Ska gå och välja kläder och sen fixa mig för att dra ner i Årjäng med Bella. Ska till apoteket och alexanders och sen ska vi ta en fika på Broms! Riktigt länge sen vi gjorde det nu.. Senare idag följer jag troligtvis med henne till gårn och är där en stund. Ska hem och äta när mamma slutat så får vi se om jag går tillbaka efter det. Annars blir det väl mest lugnt idag antar jag.. 
See ya later! 
 
 

Ska jag?

Orkarverkligen inte blogga längre.. Har ju inget roligt att blogga om? Funderar faktiskt på att sluta blogga, men då skulle jag sakna den så.. Får försöka bättra mig! 
Nu har jag ju lov och det suger verkligen. Har bara degat hela dagen, finns absolut ingenting att göra! Får se om jag får med mig Bella ner till Årjäng imorgon. Behöver köpa lite grejer.. På tisdag kommer Hanna hit! Såg henne en snabbis på mâten annars har jag inte pratat med henne på evigheter :o 
Dessutom saknar jag Micke så jag dör. Kommer åka till honom innan helgen annars kommer jag seriöst inte överleva. Fick ju bara träffa honom i lördags och sen vart det inget mer. SUUG vad jag saknar honom!


 

Usch

Sitter i Mickes lägenhet nu med honom och Markus. Kom hit för någon timme sen och har varit nere på marten och jag säger det att jag inte vill tillbaka. Funderar på om jag ska isolera mig här tills vi åker hem. Det är så jädrans trångt bland allt folk så jag får nästan klaustrofobi.. Uschamäjen. Funderar på vart vi ska äta sen, börjar bli lite småhungrig faktiskt.
Bloggar mer när jag kommit hem igen.

Läggdags

Hej på er! Var inte hemma förrän elva idag. Hade kul faktiskt, skrattat så sjukt mycket! Iallafall, har försökt att blogga två gånger idag men det sket sig och så har jag inte haft tillgång till dator heller. Nu ska jag lägga mig, lyssna på musik och smsa lite med älskling innan jag sover. Imorgon måste jag upp senast åtta för att hinna duscha och bli klar till halv tio. Åker till Arvika för att gå lite på marten, men mest för att få träffa älskling. Längtar massor verkligen! 
Försöker blogga imorgon innan jag åker, annars skriver jag bara lite senare under dagen. 
Godnatt! 



Chokladbollar

Har precis bakat chokladbollar med Bella och ställt in dom i kylen för att avnjutas lite senare. Har gått en del idag, så kan äta dom med gott samvete ;) Fast nääh, måste tränas bort de med!
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men det spörs väl.
Saknar Micke något otroligt också, tur att jag får träffa honom på lördag!



Dagens Outfit


Smurfen <3

Godmorgon readers! Sitter med Smurfen i handen och kollade lite på nätet nyss. Ska strax gå tillbaka med gubben och sen ska jag borsta tänderna innan Bella kommer. Drar till skolan och gör ett NO prov direkt på morgonen i stort sett och sen får vi se om jag hinner plugga på spanska läxförhöret och göra det också. Tror Bella följer med mig hem idag, för hon följer med när jag ska klippa mig kvart över fem. Gör inget speciellt, klipper bort det slitna och troligtvis uppklippning av något slag.. Måste springa nu, bye!
 

Dagens outfit

Rosa mjukisbyxor
<3



MH OBOY

Kom hem för en timme sen ungefär och har suttit och introducerat mobilen för papi. Lär få hjälpa mamma med sin, fattade knappt själv i början.. Iallafall, har precis käkat och väntar på att Bella ska komma hit. Vi ska dra till gårn men jag ska bläddra igenom NO boken och byta vatten åt djuren först. Blir inte länge där borta, måste hinna träna och duscha innan klockan nio för då ska jag se på Grey's Anatomy. 
Slänger in en outfit bild om en stund om jag får iordning på det! Puss så länge ♥



Jadååå

Godmorgon! Gick upp klockan sex för att greja med mobilen. Kan säga att jag inte lyckats. Den har redan åkt i golvet och skärmskyddet är fullt av luftbubblor. Lär få ha den så idag tills jag kommer hem och får fixa det bättre då.. Sitter just nu och väntar på att Bella ska komma så hon får hjälpa mig med the phone och så att vi kan dra till skolan. Efter skolan ska jag hem och plugga. Ska troligtvis göra ett NO-prov imorgon men jag måste prata med läraren först.
Bloggar kanske från mobilen senare under dagen. 

BER SÅ HEMSKT MYCKET OM URSÄKT. Röd jacka och rosa byxor är inte precis det vackraste, men nu ä det så att jag inte har någon varmare jacka, 



NEJ DET FÅR INTE

Vet ni vad? MIN MOBIL HAR KOMMIT! Överlycklig tjej eller vavavavava? Så den ligger på laddning just nu tillsammans med mammas mobil (a) Fick även hem en del skal och skärmskydd! Har dock inte fått allt än, men det kommer väl :) 
Hann inte blogga imorse eftersom jag glömde att ställa larmet igår kväll.. Men nu blir det troligtvis mycket mer uppdatering eftersom jag även kommer kunna blogga från mobilen nu! Även bilder kommer det bli mer av här på bloggen, bra va? 

Bloggar inget mer ikväll, finns inget mer att säga, så hör av mig imorgon! PUSS! 
 
 

Mätta och glada

Fick en liten Bella med mig hem och vi käkade precis. Nu ska vi dra på ett avsnitt av Djurakuten (så jag får se ikapp det) och sen ska vi se på film och mysa! Senare ska vi träna, kommer dock ta en liten mjukstart eftersom det var två veckor sen nu.. 
Fick gå i regnet både till och från skolan så jag hoppas inte att jag blir sjuk nu igen! 



Oktober time!

Jaha, då var det dags för oktober.. Tiden har gått äckligt fort sen jag blev tillsammns med Micke! Vi har ju 9 månader på lördag :D och nu kom jag på världens bästa idé (a). 
Har precis käkat frukost och ska gå och fixa mig nu. Sen iväg mot skolan.. Vet att jag ska göra NO-provet som jag missat denna veckan och även ett läxförhör i spanska. 
Bloggar mer sen! 

- Första bilden på.. väldigt länge? Ser sådär väldigt pigg ut ;) 

RSS 2.0