I see you blue eyes, everytime I close mine

Fölåt för att jag inte uppdaterat förrän nu. Vaknade 11 imorse av att Mickes pappa ringde men vi somnade om igen och sen vid 1 så ringde syster och tjatade. Så då blev jag lite pigg och försökte få upp Micke, sen blev det att höra med Robert och Jimmy hur det blev idag. Sen fick jag slänga mig i duschen och fixa mig snabbt. Sen var det bara att möta upp dom. Har haft riktigt roligt med dom idag. Gjorde världens finaste vurpa i leran samtidigt med Jimmy för att han jagade mig. Robert som dog av garv var stolt att det inte va han som gjorde något (Se Robert, BLOGGMATERIAL!). Var hemma igen runt halv 6. Då gick älskling och köpte pizza medans jag satt hemma och försökte få upp värmen. Åt lite och sen bäddade han ner en stelfrusen tjej. Sen kom allt han och la sig också. Så sov vi båda två som små söta grisar ♥ Vaknade strax innan 8 och har bara drygat sen dess. Tänkte vi skulle dra igång en film snart. Sen kommer det inte hända något mer.


Stekande sol

Sitter just nu hemma i lägenheten igen efter ha varit ute ett tag. Gick och åt på Charlie's sen gick vi till Lindex. Fick tag i trosor och ansiktsmask. Sen gick vi runt lite och bara njöt av solen. Dock var vi tvungna att gå hem för att Mickes pappa skulle komma med en säng till oss. Har sovit på en bäddsoffa dom gångerna jag varit här. Men inatt blir det att sova som en prinsessa! Tog massor med bilder när vi var ute. (Kommer komma upp i slutet av veckan) Också har han super fin utsikt från balkongen. Nu har dock solen gått ner, så jag sitter och fryser i älsklings tröja. Han sitter och spelar, vilken nörd asså :o Haha, nej, men tyckte han får göra vad han vill, så kan ju jag sitta och läsa bloggar och göra mitt. Diskade förut också, ska ta och städa köket sen tänkte jag. Får se vad som händer senare.
Tuffa dom där lila!

Humöret på topp!

Vaknade för lite mer än en timme sen av att det var för ljust i rummet. Solen sken på utsidan så jag blev hur pigg som helst och började masa med Micke. Trött som han var så tycker jag faktiskt synd om han såhär efteråt ^^ Men nu blir det frukost och fixa sig och sen drar vi ner på stan en sväng. Hur jävla underbart som helst att vara här. Borta från Årjäng och vara med älsklingen, kan verkligen inte bli bättre! Jo, jag saknar några vänner såklart. Tycker Bella kan dra sig hit ;)

Livet är på topp och våren är påväg, fan vad jag älskar mitt liv!


Meeeega tråkigt

Sitter och har riktigt tråkigt när Jesper och Micke sitter och spelar xbox.. Kulliv.se 
Det roligaste är att dom är helt omedvetna om vad jag gör bakom dom ^^

I min ensamhet

Sitter här, nyduschad och fräsch, helt forever alone och pratar med Patrik i skype. Micke skulle dra iväg och göra en grej, så stannade hemma eftersom jag inte orkade snygga till mig. Blir massa mys som vanligt ikväll tror jag. Imorgon blir det ut på stan en svängisch och äta ute tror jag :) Nu kommer han nog hem snart så pusshat!

Morgonstund har guld i mun

Halv ligger i Mickes soffa och nördar datorn. Hans farmor ringde kvart i tolv, fortfarande helt död, men det får gå. Sitter och väntar på att bli hämtad, har blivit bjuden på middag hos hans farmor & farfar. Har faktiskt ingen idé om vad jag ska skriva..

Hej på er!

Förlåt för att jag inte blogga när jag kom hit, men jag pallade verkligen inte. Har det super mysigt med världens bästa pojkvän. Bloggar nog mer imorgon eller något. Har ingen aning om vad vi ska göra under veckan, blir säkert något kul! Säger godnatt fast än vi inte lägger oss för om några timmar ;) Ha det bäst!

Nu: Morot+Gurka+Dipp+Puss in boots=Bliiiiiiir

Edit; Kollade bloggen och fick se att den har flyttat sig helt, vet inte om det bara är här den ser ut så, men menyn ligger längst ner osv.
Får ta tag i det imorgon.

sunshine!

Godmorgon!
Håller på och packar och lyssnar på när Amanda spelar keyboard. Måste få ordning på packningen nu, helt kaos i mitt rum! Har inte skriva mer nu, utan bloggar när jag kommit till Micke istället, puss

VAFAN HÄNDE MED STATISTIKEN ?!

Hej där. Ska gå ner och göra fruktsallad innan melodifestivalen nu. Har suttit och spelat keyboard och sjungit bra länge nu, och jag som redan har ont i halsen lixom.. Ahja, men nu blir det familje mys då. Viktor lyckades spy ner exakt samma byxor som han spydde ner förra gången också, typiskt första gången jag hållt honom som dom kom, så var han ju bara tvungen att spy också. Lämnade ifrån mig honom då ^^ Men ska nog mysa med han sen ♥
Har läst tre kapitel i ena boken jag köpte förut "Snälla pappa, nej." Älskar den, berättar även mer om böckerna senare. Låter bra va? ;) Tur jag köpte med böcker så jag kan ligga och läsa senare ikväll eftersom typ alla är ute och super. Och så ska jag nog öva lite engelska genom att prata med Danny, super go kille! 
Hörs senare babes!
Bild i repis, men jag kan inget annat än att älska den ♥

Trött som aset själv.

Somnade inte förrän någon gångg efter 4 inatt och halv tio imorse kommer en glad liten två åring in på mitt rum och tycker jag ska gå upp. Då är det ingen idé att ens försöka få sova mer utan bara att bita ihop och gå upp. Gjorde mig iordning och följde med mamma, syster och barnen ner till Årjäng. Gick på secondhand'en, där dom tagit in alla kläder som dom inte fick sålt på Nice. Jaha typ? Iallafall, sen gick vi till Reinholdsson och Alexander för att se om jag kunde hitta en ny del till piercingen. Får ju inte ta ut läkstaveen förrän om ett halv år, men själva "smycket" gick att byta ut. Fanns inget, så få gå till Anitas när det har öppet och jag har tid. Efter det blev det att handla på Coop. Köpte tre böcker på "Bokrean", så nu har jag något att läsa iallafall! 
Sov precis på soffan i max 20 minuter efter att Bella skrev och undrade om jag ville med ut, men hon skulle fixa sig. Dock orkade jag inte sova, lite för trött tror jag O.O Halvkollar lite på Teen mom som går på tvn.
Blir massa mys med familjen ikväll. Ska göra fruktsallad och se på Melodifestivalen. Första gången iår jag ska se på det tan Micke :o Men jag klarar mig nog, åker till honom imorgon tror jag så ska nog åtminstone försöka börja packa sen ... 
Hörs senare, för nu kom Bella!

I brist på annat..

Ligger vaken och snackar med någon random söt gutt. Har snackat engelska i timmar nu, börjar bli trött i huvudet nu..

Inte bara sådär ju!

Tjenare sötnosar! Sitter i soffan och halvtittar på tv med mamma, pappa, bror och syster. Har varit hemma sen typ 10. Drog till gårn, va skönt att träffa vännerna igen. Fick även träffa Linda som jag inte sett på såååååå länge! Var nere en sväng i Årjäng för Bella skulle växla pengar och så köpte hon Ben&Jerry's. Testade strawberry cheescake faktiskt, var helt okej, men var inte speciellt sugen så det blev inte mycket glass. Vid 9 drog vi hem till henne för vi skulle umgås lite med hennes men det blev inte så.. Så jag ringde mamma occh bad henne möta mig. 
Ska typ sitta och dryga och vänta på att olika sidor ska ladda, eftersom internet har sin mensperiod just nu och är as segt.. Hörs imorgon, godnatt!

Sportlööööv!

Har precis duschat och fixat mig för att dra till Bella och sen till gårn. Måste dock bara få upp henne ur min säng, eftersom hon sov medans jag duschade. Nu skiter jag i det här, har klättrat på väggarna hela veckan så dra jag ut nu. Ha en bra sag/kväll så hörs vi väl någon gång inatt. Puss på er älskade människor ♥

Våren tittar fram!

Sitter och fikar med familjen och diskuterar massa olika saker. Var precis ute och gick runt gamla vögen med mamma, det var riktigt underbart! Solen brände och vinden var ljummen! Nu kom löpbandet hem också :D Omg, överlycklig tjej! 
Skickade in en vårbild till nwt.se också ;) Nu måste jag gå och hjälpa broder med löpbandet, så hörs senare!

Skype med RobertBaby <3

Ligger i sängen och snackar skype med Robert. Har städat lite idag, men mitt uppe i det kom Bella. Så vi ringde Cubus och har nu fixat prao plats. Sen stack hon hem typ vid 7. Har sen bara snackat skype med massa olika folk. stannar hemma imorn också, får se om jag går ut en stund för att få lite frisk luft. Har inte varit utanför dörren på hela veckan.. Har varit dålig uppdatering idag, inte haft orken till att blogga och verkligen ingenting att blogga om.

Mylovebasket

Sitter och kollar på repriser av topmodel och uppdaterar min lovebasket. Kika gärna in genom att klicka här
Mamma kom precis med smörgås och ett glas juice till mig. Har varit vaken i ungefär en timme, men har bara suttit/legat i soffan och väntat på bättre tider. Lär bli så hela dagen. Bella skulle försöka komma hit efter skolan, så ska vi ringa efter prao plats.
Har fett ont i ryggen idag också.. usch vad jag hatar det här! 


Kvällsmacka

Gick precis ner och gjorde mig en smörgås och ett glas juice. Kände för att blogga om det också......

Keyboard <3

Har suttit och spelat keyboard sen tre, har dock ätit middag där emellan. Ont i fingrarna nu iallafall, check! Just nu har jag sjukt tråkigt. Sitter på rummet och dunkar musik och skriver med lite folk. Ska försöka plocka ihop i en låda jag vände upp och ner på för typ en vecka sen.. Ska först gå igenom all mail osv. Återkommer senare när jag har något att skriva om! ;)

Sen uppdatering

Hej där! Har inte hunnit blogga förrän nu, men det är väl lugnt? ;) Vaknade klockan 12 och åt frukost innan jag duschade. Har haft hårinpackning och ansiktsmask med mamma, superduper mysigt! Älskar att pyssla om sig själv när man är sjuk ♥ Sitter och pratar med Micke på skype för tillället. Underbäst nu när han har internet! Funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen.. Är lite piggare idag iallafall, men stannar hemma från skolan imorn också. Kanske, kanske, kanske går på fredag. tror jag ska plocka iordning lite på rummet när jag ändå har tid, så kan jag nog måla naglarna ^^
Jo, en sak till.. Pappa beställde precis ett motionsband, i rosa såklart! Har tjatat om ett super länge nu, och nu jävlar kommer det hit! Får det i slutet på veckan annars så kommer det i början av nästa :D Överlycklig tjej, oh yeah!

Goda nyheter!

Mitt i alla sjukdomar och hemska saker tänkte jag komma med en god nyhet.
MICKE HAR FÅTT INTERNET TILL LÄGENHETEN! Så nu kommer det bli uppdateringar även på helgerna! :) 
Ville bara lite spontan berätta det. Ligger och snackar skype med den fisen nu ;) Tar och lägger mig om en stund, men säger godnatt så länge ♥

Fettisdagen!

Hade faktiskt ingen aning om att det var fettisdagen idag förrän jag läste det på internet (standard)...
Och om jag då ska vara ärlig.. Jag hatar semlor. Dom ä stora, feta, fula och mäktiga. Och så är dom fyllda med grädde. Jag hatar verkligen grädde, alltså tårtor, semlor osv. gå verkligen inte hem hos mig.
Det kan gå an att jag äter en liten bit av en semla, men annars bläääh..
Vad tycker ni om semlor? Har ni ätit någon idag?





Åh, vad jag hatar det här!

Usch, har nog feber nu också. Skiiiiit jobbigt! Lyckades få i mig lite middag och sen sov jag i hela två timmar. Nu har jag precis druckit någon häslogrej - apelsin+mango+banan+vatten = vitaminbomb! Drack ett glas och blev typ mätt på det O.o
Äntligen hemma går på TVn, dock inte mitt favorit progam. Sitter och garvar åt att Lulu Carter som har värsta lösnaglar osv. när hon håller på med det hon gör? Hahah, patetiskt.
Jag vill se på Top Model Sverige, men jag är snäll mot mamma och låter henne se på Äntligen hemma istället..
Micke skulle egentligen kommit till Årjäng en snabbbis, men han kommer imorn istället.
Det är varmt som fan. Ska gå och göra mig något gott nu tänkte jag. 
Både jag och mamma blir hemma imorn, underbart! ♥

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3474939/baraflickanjohanna?claim=erae6w4pz4d">Follow my blog with Bloglovin</a>

Dagens Outfit

tjockisYEAH.

Jag hatar att vakna upp till fint väder när man är sjuk... fml

Godmorgon! Sitter här och gråter för att det är sol ute och jag inte får gå ut.. Nej, men ändå. Blir så sjukt pepp på att gå ut när solen skiner. Vill ut, vill springa, hoppa, skrika, leka osvosvosv. Men nej, DÅ FÅR JAG INTE ?! Fan.
Vaknade, såg att det var extra ljust i rummet, förstod att det var fint väder ut. Blev dock överlycklig när jag fick reda på att mamma va hemma. 
Iallafall, vaknade för en timme sen ungefär, fotfarande helt död. Ska försöka pilla i mig lite frukost och be mamma fixa ingefära te åt mig. Sen blir det nog att ligga i soffan, glo på TV/film och ha datorn i knät hela dagen. Bella kommer nog förbi en snabbis efter skolan med mina svenska böcker. Har inte gjort läxan sen flera veckor tillbaka, så tänkte passa på nu när jag ändå är hemma och sjuk. 
Passade på att fota min underbara kungsörn när jag ändå hade kameran framme. Åh, vad jag tycker om honom. Ska åka och köpa en hamster inom en snar framtid också! Tror dock jag handlade upp hela mitt barnbidrag igår.. ? :o
Kommer fler inlägg under dagen, pusshay sålänge

PROSIT!

Tjulelu! Sitter här och nyser/hostar osv. Riktigt dålig, så det blir ingen skola för mig imorgon. 
Kom hem från Karlstad vid 8. Skulle ju egentligen åkt så vi var i Karlstad klockan 12 men det blev inte så.. Var framme klockan ett istället. Gick och kollade vart advokaten var, sen gick vi på Stadium innan. Skulle ju va hos advokaten klockan 2, men var där 10 i, så fick sitta och vänta eftersom hon satt i telefonsamtal. Sen satt vi och snackade konstant i över en och en halv timme. Snacka om att vara fullproppad med information nu! Så fort vi var klara åkte vi till Bervik och åt på Rapido. Tog faktiskt inte pastasallad med kyckling den här gången utan tog Rapidos kycklingfilé. Underbart gott var det och mätt blev jag också! Såklart gick vi ju runt i affärerna sen, fast tillslut blev det för jobbigt. Kände att jag inte orkade gå mer, hade lust att bara sätta mig ner. Så då handlade vi mat och åkte hem.. Sov i bilen påväg hem, som vanligt, och nu är jag inte trött. Får se när jag lägger mig. Ska prata med underbaraste sen en stund. Saknar honom så otroligt mycket! Första måndagen på två veckor som jag är själv :( Men nu ska jag väl lyssna på musik och läsa bloggar, så hörs vi imorgon när jag har vaknat! Puss på er, godnatt ♥

Mot karlstad!

Har precis blivit klar, nästan en timme försent.. Nu blir det iallafal att åka. Önska mig lycka till. Vill verkligen inte. Har blvit sjuk också, vilket inte gör saken bättre. Blir ingen skola för mig imorn iallafall, den saken är säker. Hörs när jag kommer hem, pusshej

JUST NU


Hemma hos mitt efterlängtade internet :*

Hej på er! Har kommit hem efter en riktigt lyckad heög hos min underbara pojke i Arvika. Åkte ju som sagt med Jimmy, Robert och min kusin till Arvika i fredags. Va i Arvika typ halv 1.. Satt och masa en stund sen somna vi.. Vaknade 12 på lördagen, gick och duschade och drygade samtidigt som vi fixade oss. Halv 5 kom vi ut ur lägenheten och gick och åt på charlie's. Gött med frukost!  Sen gick vi till Jesper för vi skulle låna några filmer. Sofia va inte hemma och jesper va skit blyg. Sen drog vi hem. Sen behöver inte ni veta vad som hände :) Vi la oss iallafall någongång. Nu imorse vaknade jag vid halv nio. Dock somnade jag om sen. Vaknade vid 11 igen och låg och myste lite med Micke sådär nyvakna osvosvosv. Halv 1 ringde mamma och sa att dom åkte från Årjäng, så då gick vi upp och fixade oss. Va verkligen hemskt tråkigt att åka hem efter en underbäst helg hos honom. Åker ju dit om en vecka ige, så jag klarar mig nog ;) 
Är ledig imorgon eftersom jag ska till advokaten. Ska dock inte vara där föränn vid 2, men åker dit tidigare och shoppar med mami. Får ju pengar imorn såååå ♥
Kommer bilder imorn!
Fick ett hellokitty gosedjur och gelehjärtan av älskling eftersom vi inte hann ses på allahjärtansdag, loveu ♥

Åker strax

Tänkte uppdatera lite snabbt. Sitter och väntar på att Kusin ska hämta mig. Sen bär det av till Micke. Tillbaka på söndag! ♥

Vet ni vad? DET ÄR FREEEEDAG!

Godmorgon! Sitter och äter frukost och väntar på att Bella ska komma. Läser lite på spanskaglosorna som jag inte pluggat på än.. Efter skolan blir det att dra hem och fixa sig lite och packa ihop det sista. Sen går jag till Bella och sen drar vi till gårn. Senare ikväll blir det att träffa Robert, Jimmy, Lovisa och Moa. Och vid 11 åker jag med Jimmy och Robert till Arvika för att träffa Micke. Stannar där tills på söndag! Så kommer inte kunna blogga, om jag inte får tag i någon dator vill säga.. Annars får ni ha en underbäst helg, precis som jag ska ha, puss&kram ♥

LOVE!

Hej på er! Har haft en underbar dag uppe i travstallet. Jag och Bella stack dit så vi var där runt halv nio. Där pratade vi med ena tjejen som skulle va med och visa oss massa saker under dagen. Sen kom Sissel och då följde vi med och hämtade spån. Sen kom fler som skulle va med. Efter det fick vi göra lite "skitgöra", tyckte dock det var kul ändå. Skulle kunna bo i stallet.. Sen fick vi börja borsta hästarna och sela dom. Sen var det ut i skogen som gällde. Var ute ett bra tag, Bella körde mest eftersom mina fingrar frös så jag tappade känseln. När vi väl kom tillbaka fick vi sela av dom och in med dom i boxarna igen. Fick "lunchrast" i en timme. Åt pastasallad med kyckling som Bella gjort, sen halvsov jag på soffan medans dom andra körde hänga gubben. Efter det skulle vi gå ner igen. Då fick vi välja om vi ville åka dubbel-sulky med en av "lärarna" med en stor häst ute på travbanan eller om vi ville rida på en. Alla välde dubbel-sulky förutom jag och Sissel. Var ju riktigt fränt att sitta så där högt upp. ^^ Sen slutade vi. Haft en riktigt underbar dag, vill tillbaka! Finns ju så man kan gå på travskola där och så har dom några aktiviteter under sportlovet. Ska kolla upp det där. 
När jag va liten tjatade jag på mamma hela tiden att jag ville ha en häst. Jag har massa hästböcker, serietidningar om hästar och var även medlem i pollux klubben ett tag. Min dröm var då att bli en riktig hästtjej.

Vaknade för kanske 20 minuter sen, sov en stund på soffan. Nu är min moster här, så jag sitter med datorn i köket. Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha, sen kom min kurator hem till mig med några papper jag skulle läsa igenom för att ha med mig till advokaten på måndag. Ska kolla upp massa olika saker på internet nu och fika med familjen tror jag. Får se om jag bloggar senare ikväll. Pusspåer

OF TO..

TRAVET!





You know you're beautiful

Kom hem för typ en halvtimme sen.. Hade konfa idag, men det kom bara en ledare så vi såg på "Pojken i randig pyjamas", hemsk film.. Efter det skulle vi till gårn, och dansa. Emelie kom dock en timme senare.. Så det va inte så länge som alla tre dansade utan jag och Bella dansade mest. Sen stack vi tre ner till Venedig och tjockade oss lite och pratade. Super mysigt, så vi måste verkligen hitta på fler saker tjejer! 
Nu blir det att läsa bloggar, lyssna på musik och checka nätet överhuvudtaget, i väntan på att mickeboi ska ringa (a) Imorgon har vi friluftsdag och jag, Bella och Sissel har valt hästdag! Kanske låter konstigt, men står hellre och gosar med en söt häst än att gå på promenad i kylan osvosvosv.. Kommer säkert frysa ändåå, men ja.. Börjar iallafall en halvtimme senare imorn och tror att vi slutar 2.
Blir inget mer bloggande idag, Godnatt


Snart sängen!

Har äntligen fått tillbaka den stationära datorn nu, så sitter och lägger över alla mina bilder på mitt USB. Har precis pratat med Micke, längtar tills helgen då jag får träffa honom! Blev ingenting efter skolan, blev bara att dryga hemma och snacka skype med Robert.
Klickade hem två plagg från Nelly nyss, i hopp om att dom ska passa. Ville ha mer grejer, men har inte pengar till det just nu..

Skolan nu!

Sitter i datasalen med Lena & Mela just nu.. Börjar bilden om 5 minuter, palla. Sen har vi matte och engelska, kommer typ dö..
Efter skoolan blir det antingen karlstad med någon tjejgrupp för bio eller så tvingar jag mamma att följa med och köpa en hamster till mig! Åh, vill ha en nuu.. Måste ju ha något annat att mysa med på veckorna ;)
Facebook nördar är vi iallafall, hörs senare, puss

Robert du ska med på fredag!

Sitter och snackar skype med Robert, fast jag egentligen borde plugga.
DU SKA MEd, FATTAR DU DET ?!?!?! jag vågar inte sitta själv i baksätet..
Iallafall, drog till bella efter skolan med världens huvudvärk. Sen vid 5 gick vi till årjäng och köpte alla ♥-dags presenter. Sen blev det gårn tills halv 9. Nu är jag hemma iallafall. Ska läsa igenom SOn innan jag lägger mig, så hörs imorn. 

ROBERT DU SKA MED!



3 minuter över 8

Godmorgon! Sitter och äter frukost för tillfället. Ska strax gå upp och gosa lite med Micke innan Bella kommer och vi åker till skolan. Han stannar hemma här och så kommer far hans och hämtar honom halv 10 eller något..
Orkade verkligen inte gå upp imorse så gick upp för en halvtimme sen faktiskt.. Va så sjukt härligt att ligga i sängen med älskling bredvid. Efter skolan blir det hem och troligtvis gårn, puss på er.
jag är trött.
jag vill sova.
jag vill inte till skolan
jag vill fucking sooooova!

Freeeeeeesch!

Har inte orkat blogga förrän nu.. Kom hem runt 5 och har typ bara slöat sen dess. Bella var här i lite mer än en timme och höll mig och Micke sällskap. Nu har vi precis duschat och ska lägga oss i sängen. Haft det underbart hos Micke den här helgen också. Fan, va jag längtar tills vi får sportlov nu..!
Bloggar mer imorn, är trött som stryk just nu, så allt står still i huvudet.. Godnatt ♥

Forever alone hemma

Sitter på golvet med datorn i sängen och läser bloggar och lyssnar på musik. Min bror kom pecis hem, annars har jag varit själv sen jag kom hem. Hade hemkunskap sista 2 timmarna och jag kan ju inte precis säga att det blev gott sen. Skulle laga potatis, köttbullar och sås.. Men potatisen smaka vatten, köttbullarna smakade rå köttfärs och ströbröd och såsen va äcklig. Gick hem från skolan, älskar verkligen att va ute och gå när det är lite små kallt ute. Love it!
Ska strax fortsätta plocka lite på rummet och packa samtidigt. Åker till Micke ikväll och stannar där tills på söndag. Dock tar jag nog med datorn och modemet (om jag hittar det) och då bloggar jag! Annars kommer det nog något inlägg från deras dator.
Hörs kanske innan jag åker, annars, TREVLIG HELG!
Körde på lockigt hår idag. Tights, knästrumpor, vit t-shirt och min svarta stickade tröja. 
Nu: TIME TO DO "KVINNOGÖRA"!

Träning + Spanska glosor

Hann aldrig blogga imorse eftersom jag var tvungen att plugga lite till på engelskan. Varit en helt okej dag faktiskt, gick superbra på engelska provet, hade alla rätt på mattediagnosen och hade ganska bra på ett NO test jag inte pluggade på. Tycker mamma borde låta mig köpa en liten vän nu ♥
Sitter iallafall i sängen just nu och lyssnar på musik, ska snart ta och träna lite. Körde 150 situps irad igår, så blir ingen magträning! Sen blir det duschen och plugga på spanska glosorna. 
Imorgon är det min favoritdag, fredag. Börjar en timme senare än vanligt, har bara 3 lektioner + hemkunskap i 2 timmar och så får jag ju träffa Micke! Ska krypa ner i hans tröja sen, åh vad jag saknar honom.
GE MIG NU!

Plugghäst på skype!

Ligger i sängen och "pluggar" på engelskan och snackar skype med Lovisa, Bella, Robert och Jimmy.
Konfan idag sööög, pms osvosvosv.. Drog hem och åt, sen har jag drygat framför datorn, gjort lite situps och grejer. Väntar på att Micke ska ringa också, saknar haaaaan! Ja, men ändå. Ska plugga på grammatiken nu och komma på vad jag ska skriva på skrivuppgiften. Sen måste jag göra några svenska frågor också...
Hörs imorn bitti!

NAVELPIERCING!

Var ju och piercade naveln i fredags, 3/2. Mamma, Bella och Lovisa va med mig. Gjorde faktiskt inte så ont, var mest obehagligt när nålen gick igenom. Har dock rätt ont nu, kan nästan sätta pengar på att den kommer bli infekterad. Men om jag har riktigt jävla tur så slipper jag det!

7-UP

Godmorgon! Sitter och äter frukost, Smögås och 7-UP, samtidigt som jag tänkte blogga lite. Lovade ju outfitbild, så kika längre ner. Fick bli en slappis dag idag, så orkade inte annat än att dra på mig ett par mjukisbyxor, ett linne och en tjocktröja. Slutar skolan 5 i 2 och drar väl till församlingshemmet då och väntar på att konfan ska börja, 15.30-17.30. Efter konfan tror jag inte att det blir gårn, drar nog hem och luggar på engelska provet vi har imorgon. 
Ska la äta upp nu, sen borsta tänderna och invänta Bella. Hörs senare sötnosar! ♥

Nyduschad!

Sitter bredvid min bror med varsin dator och klilar honom på ryggen.. Cash, oh yeah! 
sprang in i duschen 10 i 8 efter att han följt Bella en liten bit hem. Duschade håret och slängde i hårinpackning och satte mig med en handuk på huvudet, i soffan, och kollade på Top Model Sverige. Efter det gick jag och duschade ur hårinpackningen osv.
Som ni troligtvis märkte så kom det inget inlägg förut, men det var för att internetet krånglade så det när jag skulle "lägga upp" det. Men då kommer det imorn udner tiden jag är på skolan istället, håll utkik! :D
Ska försöka ändra designen helt, måste bara veta hur man gör :$
Ska fösöka hinna blogga innan skolan imorn, med dagens outfit.
Puss så länge!

JAG LOVAR OCH SVÄR!

JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA IGEN!

Sitter i sängen med Bella bredvid mig. Vi ska strax se på "allt för min syster" då båda bara känner för att gråta.. PMS osv. Har precis ätit typ efter att ha varit på Ö&B och handlat lite behövande saker. Så ikväll blir det lite tisdags mys, hårinpackning & ansiktsmask. ♥ Hahha, Bella sötnos har somnat ^^ Då får det alltså bli att lyssna på musik och läsa bloggar, så får vi se hur det blir med filmen.
Älsklingen kom ju tillbaka efter skolan igår så sov han här och åkte hem imorse.. :( Saknar honom redan otroligt mycket! Ska prata med honom sen.. 
Hade mattediagnos idag och den gick faktiskt bra! Stolt över mig själv (a) En i klassen fick även åka med ambulans från skolan under idrottslektionen. Hoppas allt går bra med henne nu!
HAHAH, JAG DÖR, BELLA SKVATT AV MUSIKEN XD
Iallafall, så kommer ett tidsinställt inlägg upp senare..
Rosa, Rosa, Rosa, Rosa, Grön

Hinner inte!

Hinner egentligen inte skriva men gör det ändå. vet att jag har bloggat skit dåligt, men skyll på Micke! Aja, hörs någon gång efter skolan..

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon sötnosar! Sitter i köket med Bella och Micke och har precis ätit frukost. Ska dra till skolan typ.. nu , ska bara borsta tänderna först. Har inte orkat lägga in några bilder på datorn än, så det kommer nog ikväll eller något om inte Micke är här vill säga.. Hörs sen!

Sugig uppdatering..

Hej på er! Ligger i sängen med älskling, nyduschad. Ska strax gå ner och kolla på "så ska det låta" med familjen. Sen blir det nog någon film innan vi sover. Haft en underbar helg ute hos honom iallafall. 
Piercade ju naveln i fredags så det kommer bild på det senare.
Har inget att skriva om nu, men jag skriver sen.

Gårdagens shopping


Frukost time!

Sitter här och äter frukost samtidigt som jag "pluggar på glosorna" och kollar facebook. Kom precis på att jag börjar halv tio så jag behöver inte stressa :d Glömde spanskan på skolan, men så har jag världens bästa kompisar så Michelle skickade dom till mig. Tack bästa! ♥
första spanska, sen SO, lunch, svenska och sista två timmarna har jag hemkunskap! Tror någon sa att vi skulle göra paj (?) men det får vi väl se. Sen efter skolan springer/åker jag hem och duschar och fixar mig och sen halv 5 ska jag & Bella möta upp mamma utanför Anitas. Dom följer med mig för jag ska pierca naveln idag! Längtar as mycket, men lite nervös över om det kommer göra svin ont eller inte.. Hoppas det blir bra bara! Efter det måste jag hem och fixa det sista och sen skjutsar pappa ut mig till Micke. Stannar där tills på söndag. På måndag är det en månad sen jag och han blev tillsammans! ♥
Nu blir det nog att slöa lite innan skolan, pusshay

Ny dator, IGEN..

Sitter vid min alldeles nya dator, ytterliggare en gång på mindre än två veckor.. Åkte till töcksfors för att kolla upp det där med knappen som hade gått sönder, fick en helt ny dator istället! :D
Men iallafall, först drog jag och Bella till tandläkaren, men fick sitta där tills typ 10 över 3 då en annan tandläkare kom och sa att hon skulle hjälpa mig. Det kom tre styckna som sa att dom skulle hjälpa mig, kände mig lite omtyckt där ^^
Sen kom mami & papi och hämtade mig och Bella så åkte vi till töcksfors. Blev shopping och mys där. Kommer bilder på  det jag köpte imorn. Nu ska jag uppdatera datorn lite till och snacka med älsklingen innan jag lägger mig. Puss ♥

I forget you

Förlåt för att jag inte blogga något igår, men glömde helt ärligt bort bloggen igår. Iallafall, Skolan - konfan - sen när vi skulle sola så hade dom tagit bort ena solariumet och på ett annat ställe hade dom inte fixat myntaoutomaten än och alexanders va stängt.. - gårn - hem - träna - duscha - snacka med Micke - SOOOVA!
Lite snabbt om gårdagen.. Nu drar jag till skolan. Mamma, pappa och hans assistent åker till Karlstad och sen kommer dom hem och hämtar mig så mamma följer med mig till tandläkaren 14.25. Måste alltså gå tidigare från skolan, inte mig emot precis.. Sen hämtar vi datorn hemma och Bella på skolan och så åker vi till töcksfors. Hoppas dom kan fixa den förbannade knappen fort.. Blir shopping och mys med bästavän! Underbart, älskar dig gumman ♥
Men nu måste jag gå, pusshej
Tråkiga inlägg utan bilder.. Men jag ska bli bättre, I Promise u.

RSS 2.0