Arvika blir..

Sitter i bussen påväg till Arvika med skolan. Ska se på någon show på Ritz. Bad Micke komma dit så jag får träffa honom :D Tänkte jag skulle försöka sova under tiden.. Hörs sen, tjarrå

Lunch

Sitter i matsalen just nu med Bella & Mela.. Hann aldrig blogga imorse eftersom jag valde att sova lite längre då jag ändå skulle ha mjukisar idag. Har några lektioner kvar innan jag slutar. Då följer jag med Bella hem och så drar vi till gårn sen. Hopoas på att mina skor kommer idag eller imorgon! Bloggar ikväll igen..

Tv, mobil och dator.

Sen jag kom hem har jag suttit framför tv, spelat spel på mobilen och checkat internet. Har även ätit och nu sitter jag återigen i soffan med datorn, framför tvn.
Skulle egentligen träna idag, men skippar det eftersom jag har haft ständig magont hela daagen. Hoppade även över idrotten på grund av det. Tänkte annars inte göra mer ikväll och jag lägger mig nog rätt tidigt. Hoppas att magontet försvinner, samt att jag sover gott inatt utan mardrömmar.
ciao! 

Finner inga ord just nu..

Finns inget mer att säga förutom att en ledsen tjej lägger sig och försöker sova nu.. Godnatt världen, hoppas jag vaknar upp till en bättre dag.

Dagens Outfit


Måndag morgon..

Godmorgon! Sitter i köket, klar, och väntar på Bella. Har inget annat att skriva egentligen. Måste gå upp och ge Smulan mat och byta vatten åt alla fyra innan jag drar också. 
Vaknade upp livrädd imorse eftersom jag drömde mardröm, som jag väldigt ofta brukar göra. Förr drömde jag bara mardrömmar om jag var påväg att bli sjuk men nu är det oftare än då. handlar mest om att jag bli jagad, hålls fångad, blir skjuten osv. och endast av utlänningar? Sjukt skumt, jag vet. Så när jag kom ner till köket bad jag mamma att ringa advokaten idag. Jag har väntat och gått i ovishet hur länge som helst. Sveriges rättsväsende kan ju jämt ta sig. Till och med polisen som förhörde mig, blev förbannad när han fick reda på att dom inte gjorde något.  Trodde jag fick en bra advokat jag, men nej då. 
Jaja, nu drar jag så bloggar jag mer efter skolan igen. Puss! 

Bjuder på en bild på lilla Smulan ♥


Love life <3

Sitter i soffan med datorn och ser på tv just nu. Klickade precis hem tre par skor från Nelly (a) SÅ AWESOME. 
Ska strax gå och fläta håret, orkar inte platta det imorgon eftersom vi har bad.. Kommer annars inte lyfta röven från soffan ikväll förrän jag ska gå och lägga mig. Saknar redan min pojke, sover så bra när han ligger och håller om mig :') Fem dagar kvar att stå ut bara.. 

 

No excuses this november

Efter att ha städat buren åt Smulan så drar jag på mig träningskläderna och kör ett pass! Har varit den fetaste och äckligaste veckan på länge, så nu måste jag göra något.

NU KÖR VI!
Reflexer på skorna ja ;)



inga kommentarer

Godmorgon! Har inte kunnat blogga på grund av för segt internet, men nu är jag tillbaka. Idag är det fredag, vilket betyder att jag tar helg 20 över 2. Hur gött som helst verkligen. Ända sen i tisdags har jag längtat hem till min bebis, så fort jag är i skolan. Hon är verkligen superdupermega gooo!
Ska laga mat med mamma idag, kör på kyckling, ris och sås! Yummi ;) Senare ikväll kommer Micke också. Han ska till Karlstad idag och hämta bildelar på biltema så jag bad honom gå in på Arken Zoo och köpa lite grejer till kaninen. 
Har sjukt ont i ryggen, så det gör ont så fort jag rör mig.. Klarade mig hela igår och då var det ännu värre, men det är inte kul precis. Regnar gör det ute också så jag får se om jag fixar skjuts :p 
Nu måste jag fixa mig! Ciao ♥

RSS 2.0