So prov

Förlåt för att jag inte bloggat, hann inte imorse och sen när jag kom hem sov jag typ ändå tills jag stack ut för att möta Sissel och Bella. Kom hem typ runt åtta och gick och duschade och hade lite torsdags fix, med hela packetet. Nu ska jag plugga till So provet jag har imorgon. Gick super bra på No provet idag och hörförståelsen på engelskan gick bättre än väntat. Lite jobbigt att plugga, men pappa köpte med choklad hem så han är min hjälte idag! 

Bjuder på en bild från en cykel tur med vänner!


Plugg på G

Har precis kommit ut ur duschen. Nu ska jag och älsklingen plugga och sen myser vi ner oss i sängen till en film. 
Hörs imorgon, godnatt!



Älskling är här!!!

han kom och hämtade mig och Bella efter skolan, så har precis kommit hem och ätit lite. Ska slänga mig på soffan tänkte jag, och sen blir det plugg. Tydligen hade dom ändrat NO-provet tills idag, men eftersom jag fortfarande trott att det är imorn så ska jag göra det. Tänk vad duktiga jag och Micke kommer vara sen :D Hörs sen.

Dagens Outfit

Kände för Mjukis idag. Är trött, har ont i magen och vill inte till skolan. Det är då man älskar att kunna krypa ner i as stora byxor och bara dö lite..


Brr

Godmorgon. Inte speciellt vackert väder idag, mulet och kallt.. Strax blir det skolan, slutar 5 i 2 och har ingen konfa efter, fattar ni hur underbart det är ?! Sen kommer min kusin och hälsar på eftersom hon inte kunde komma på min konfirmation. Och vet ni vad? MICKE KOMMER HIT EFTER SKOLAN! Längtar så jag tror jag dör. Ska agera kock idag, så mamma får vila lite. 
Men nu måste jag dra, hejdå. 



För en gångs skull..

Hej på er! Mela följde med mig hem efter skolan idag. Slutade med att hon satt vid datorn och jag låg i sngen och sov, innan vi gick ner till Hawaii och mötte Bella. Drog till OKQ8 och köpte mjukglass. Underbart god, men mådde grymt illa efter. Tog aldrig någon jacka heller så började frysa tillslut :( Fick låna Bellas stora, varma och gosiga tröja då! Sen stack vi till torget och snurrade i snurr grejen där och mådde mer dåligt. Bella somnade typ så fort hon la sig ner. Tillslut fick jag upp henne så drog vi hem till mig. Blev bara ett kort besök efetrsom jag skickade hem dom för jag skulle träna och duscha. Så nu har jag gjort det och kollat på tvn ett tag, "House" och "The world wold wet India". Nu ska jag läsa lite bloggar, med mitt super sega internet innan älsklingen ringer. 
Godnatt ♥





Spännis


Normal mode ;) 





Konfirmation 27/5 2012



Möööönis


Från Kajsa, Peter, Amanda & Viktor


Från Mamma & Pappa


Från Micke


Hann aldrig tacka för presenterna, eftersom vissa stack utan att säga till mig osv. 
Därför säger jag tack till allihopa här istället. 
Har inte fått av min bror än och så skulle jag få av min kusin på onsdag.

Måste faktiskt tillägga att jag är lite missnöjd. Inte för det jag fick, men för dagen i sig.
Kyrkan var jobbig, tog inga bilder i klänningen, inget blev egentligen som det skulle.
Förbannat glad att Micke var med hela dagen, hade verkligen inte klarat det utan honom.
Tack älskling ♥

Vädret lurar oss :(

Solen skiner, men det är verkligen iskallt ute typ :( Äter iallafall frukost just nu. Strax ska vi gå ner mot skolan och plåga sig igenom denna skoldag också. Senare ska jag nog inte göra så mycket. Troligtvis lite lääxor och sen sova.
Saknar min pojke så jag tror jag dör! Bara tisdag idag och jag får inte träffa honom förrän på fredag.. :( 



Where you think you're going, baby?

Suttit i sängen ett tag och lyssnat på musik och sorterat bilder på datorn. Fattade inte ett skit av matte läxan så får fråga Bosse om hjälp och svenskan gjorde jag klart. Följde med mamma och handlade en snabbis och drog med mig en tidning hem, var länge sen nu.. Tänkte jag skulle sätta mig och läsa den nu i väntan på att Micke ska ringa :) 
Inlägg med lite bilder från konfirmationen dyker upp imorgon under dagen! 



Nej. Nej, jag vill inte.

Förlåt för att jag itne bloggat, men har inte haft tid osv. Startade inte ens datorn igår och kollade bara facebook snabbt i förrgår. Har iallafall haft en bra helg. Varit med älsklingen, badat och konfirmerats. därför jag är så trött idag. Gick väl rätt bra igår då, blev dock väldigt varmt i kyrkan under dom där kåporna.. Skönt att det är över nu! Sen hade vi "kalas" efter. Gick väl helt okej, folket dog inte iallafall. När det va slut åkte jag, Micke och Bella och badade på Sommarvik. Riktigt kul tills det blev vääldigt kallt. 
Nu ska jag sätta mig med läxor och sånt, så blir det kanske en tur till gårn sen. 
Pusshej!



HillyBilly Rock

HAHA, ursäkta rubriken.. Jag vaknade någon gång innan nio tror jag, gick ner och pratade med mamma lite och gick upp och skulle väcka Micke, men det slutatde med att jag somnade själv. Vaknade igen kvart över 11 och då var min moster och kent här. Sen kom min syster och hennes familj. Nu ska vi cykla ner till Iogt-nto och hjälpa till och duka och fixa lite för imorgon. 
Ska tvinga med mig älsklingen ut och cykla lååååångt sen :D Smart jag är va? ;) Blir nog säkert att bada sen också. Gillar Livet nu! ♥



Töcksfors nästa

Ska slänga på lite mascara och sen dra till töcksfos för att se om jag hittar någon konfa klänning, annars är jag så gott som körd.. Sen hämtar vi Micke påvägen hem och sen får vi se om vi drar och badar :) 
Hörs senare.

Jag ÄLSKAR vädret!

Äter frukost med Bella bredvid mig. Ska strax smsa Lovisa och se om vi skulle ta följe med henne. Sen blir det skolan, rätt chilldag då. Sen ska jag hem och sen när mamma slutat jobbet åker vi och hämtar henne och åker till Töcksfors, Bella kanske följer med också. Sen blir det hem igen och troligtvis iväg och bada! :D Love it ♥
Hörs senare!

Årets första dopp!

Förlåt att jag inte har bloggat något idag.. Stack hem efter utvecklingssamtalet, grinig, huudvärk och trött. Min mentor suger, allt jag kan säga om det. Drog hem och sov. Sen mötte jag mamma nere i Årjäng tidigare än vad vi skulle, så tog och köpte dricka och glass och satte oss och pratade. Sen kom Lovisa och Mikaela, för dom skulle också sola. Sen solade jag ju och sen gick jag och mamma till Coop där jag mötte Bella. Gick hem till mig och åt lite innan vi cyklade till Sommarvik. Ett gäng killar va där, men drog ganska strax, bara Stefan som stannade med oss. Och vet ni vad? Jag badade! Inte kallt faktiskt. Sen kom Lovisa och Mikaela dit också. Så badade dom. Sen drog alla vi hem. Så fort jag kom hem fick jag med mig pappa ut på en tur runt strand igen. Härligt som fan! Sen blev det lite träning hemma och sen duschen. 
Nu tänkte jag snacka klart med Micke och sen sova. Börjar inte förrän halv 10 imorgon så tar nog följe med Lovisa också imorgon..
Godnatt!



Dagens Outfit

Kör på vanligt linne och ett par shots jag köpte förra sommaren från H&M.
Orkade inte platta håret eller något sånt så drog bara på lite mascara

+30 i solen

Underbart väder idag också! Dock har vi en lång och jobbig skoldag. Hann inte heller plugga på engelska provet heller. Somnade halv 11 och det va det underbaraste jag gjort på länge! Nu ska jag äta upp min frukost och sen vänta tills bella kommer och gå till skolan.
Hörs efter skolan !

Dagens outfit  kommer!


Kom hit. NU.

Kom nästan precis hem. Konfa efter skolan, sen skulle Bella sola eftersom hon inte gjorde det igår sen drog vi till gårn, va med Vanja, va i Årjäng lite och så där. Nu är jag som sagt hemma och väntar på världens bästa! 
Har Engelska prov och mattediagnos så jag ska typ plugga som en lite gris sen eftersom jag knappt kan något.. hatar att vara sjuk typ hela tiden! 
Nu ska jag dra mig från dator, så vi hörs imorgon! 



Love is in the air

Godmorron! Sitter just nu och äter frukost och halvlyssnar på radion som står på. Ska snart gå och packa ihop lite saker som ska med till skolan, måste blandannat ta med mig klackskorna jag ska ha på söndag till konfan idag för att prova dom med kåpan till. Känns lite hemskt att vi ska stå inne i en kyrka på obestämd tid när det är det här vädret ute.. Ikväll kanske Micke tittar förbi, hoppas det iallafall. 
Jag ska typ försöka tvinga Bella att cykla till skolan idag ;) Fatta vad ont jag har i benen sen igår! Ont i magen har jag också och ett väldigt vackert blåmärke på knät..
Bloggar mer när jag är hemma ikväll, puss.




Dock är det 27 grader nu :D

Påväg neråt.

Har haft en bra dag, trots att jag själv haft en väldigt dålig dag. Tappat allt känns det som. Jag har cyklat för första gången på långt över ett år. Var riktigt härligt, men fy för min dåliga kondis. Kan inte ens säga att jag har dålig kondis för jag har ingen överhuvudtaget.. Iallafall så drog jag, Bella och Philip till Sommarvik och badade. Doppade bara halva mig. Sen var vi tvungna att cykla tillbaka för jag skulle sola. Solade och visst hände det grejer, så det var ju bra. Träffade även William senare. Sen drog jag och Bella hem till mig och gick över till Philip och hoppade lite studsmatta. Klockan nio var jag tvungen att dra in och duscha, körde lite träning innan och nu äter jag faktiskt, även fast jag mår illa. 
Strax ska jag inta soffläge, så säger godnatt för idag.

Micke hjärtat, du är det bästa som har hänt mig
Lämna mig aldrig.

Badtime.

Äter lite "mellanmål" nu med Bella. Ska strax dra med oss cyklarna och Philip och åka ut till Sommarvik. Härligt att va ute nu asså. Dött av värmeslag, ändå har jag gått i shorts och magtröja. 
Men nu ska jag och bästavännen dra ut i solen och ikväll blir det solarium för oss ;) 
Hare gött, puss

NU JÄVLAR

Godmorgon på er! Larmet ringde 10 i 7 och trött som jag va visste jag inte ens att det var larmet så när jag kollade på mobilen igen så fattade jag. Super härligt väder idag också. Har samlat mod till mig hela morgonen, jag ska gå i shorts. Så ni som ser mig idag, jag ber om ursäkt för mina likbleka ben! Nu äter jag iallafall frukost och väntar på att Bella ska komma. Hon ska få hjälpa mig att välja vilken överdel jag ska ha. Sen måste jag fråga pappa om pengar eftersom jag inte fått mitt barnbidrag än. Har idrott idag, men våran lärare ska göra nationella prov med några andra elever så vi ska antingen motionera eller jobba med ett träningsprogram. Vilken tur att vi har lunch efter idrotten, får alltså bli en "motionsrunda" upp till Årjäng ;) 
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Går väl hem efter skolan och lägger mig i solen eller något. 





HAHAH

Precis efter att jag postat inlägget får jag syn på en. Tog fett lång tid innan den satte sig. Sen när jag skulle ta den med pappret flög den samtidigt så halvt mos typ. Efter det satte den sig i lampan där jag inte kan ta den, envisa jävel. Slutade med att min elektriska vän åkte fram och helvete vad det började lukta bränt! 
Känner mig hemskt som gör så, men vad ska jag annars göra? Samla på dom?

Fick till och med bild på den:o



Förbereder mig för natten

Med denna bilden nedan inleder jag mitt krig mot mina ovälkomna gäster som flyttat in i mitt rum och bott här i ungefär en månad nu.  
Det är alltså nattfjärilar som har varit i mitt rum, lagt ägg eller vad dom nu gjort. Fler blir dom iallafall. Har dödat runt 50 talet och då överdriver jag verkligen inte. Kanske är fler? Äckliga förbannade ohyra. Dödade åtta stycken innan jag la mig igårkväll och ikväll har jag bara tagit två. Säkert någon "drottning" som blir sönderpippad och pluppar ut nya saker som sedan går runt sådär. (Ursäkta ordspråket!)
Hade sånna när jag hade min kanin Snuttan, men dom var mindre, betydligt mindre. Dom var runt en centimeter och dessa är dubbla storleken. Utvecklade någon slags fobi för dom första gången, men nu, andra gången gilt, blir jag bara förbannad och det svartnar för ögonen på mig. Även fast om dom hamnar på mig och jag skriker som om den skulle äta upp mig ger jag mig inte förrän den är död. Låter som värsta djurplågaren osvosvosv. men började nästan gråta när Micke spolade ner en i toaletten första gången xd Mobba mig, varsågod, men djur är någon som alltid varit mig kärt. Hatar småkryp och har fobi för dom, men dessa har jag levt med ett tag så jag klarar mig. Någon kväll när allting är skit så kan jag faktiskt bara börja gråta för att dom är så äckliga däremot. Stannade upp en gång och verkligen tittade på den. Fick då se att den hade ögon längst fram på kroppen, skit fränt ju! Men blundar för det nu och bara tar dom. 
Testade våran nya elektriska flugsmälla. Den typ flög runt lite och landade sen på golvet och rörde sig inte, men så fort jag skulle plocka upp den med pappret levde den helt plötsligt igen och flög iväg. Har själv stuckit dit fingret och efter den stöten fattar jag inte rikitigt hur den kan leva men.

Nu ska jag sluta skriva massa onödig skit som ingen bryr sig om.
Sovgott världen.



Njuter av en redbull såhär innan läggdags

Stack ju som sagt till gårn förut. Sen ringde jag William så han kom dit och sen satt vi ute och bara pratade jag, han och Bella. Sen hände lite mer, fast det ska jag nog inte skriva ut här. 
Drog hem och fick panik eftersom jag då kom på igen att jag inte har någon konfirmationsklänning. Beställde ju hem en, men den satt konstigt, jag såg tjock ut i den och den var grymt ful i verkligheten. Fett sur. 
Nu ska jag dricka upp min redbull, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och lyssna på musik innan Micke ringer :) Godnatt!

Sommar väder!

Omg vilken underbar värme! Lite synd bara att man är för blek för att gå runt i short.. :p Gick hem efter skolan och har skrivit brev, men inget annat av det jag skrev i förra inlägget faktiskt. Dog seriöst av värme förut, eftersom jag hade mörka jeans, vadå lyckat? Tog på mig något tunnare nu iallafall och tänkte dra till gårn strax eftersom Micke inte svarar på sms eller när han ska komma. 
Så, vi hörs senare!




Dagens Outfit

Today, i don't feel comfortable with my body.. Let's wear a t-shirt :D




Och min kära väckarklocka..

Tidigt uppe..

Gick faktiskt upp klockan sex idag, vilket betyder att jag kommer vara ganska trött under dagen. Och det står min underbara lilla hamster för som springer i hjulet konstant från att jag går och lägger mig till klockan 9 på morgonen. Tog med mig honom ner och höll mamma sällskap en stund. Nu ska jag strax börja fixa mig, ska bara äta upp min yoghurt. Äter det nu för att jag inte ska bli på så super mega grinigt humör om någon skulle råka öppna käften. 
Drar hem efter skolan idag. Har lite saker jag behöver få gjort som att skriva brev, städa lite och självklart sova på soffan någon timme. Sen får vi se vad som händer.
Outfit bild kommer! 



Med detta inlägg vill jag säga...


Kvälls-fräsch

Kom precis ut ur duschen. Tränade även magen lite. Micke åkte strax innan 8 så satt och pratade med familjen lite innan jag duschde. Nu ska jag nog bara läsa lite bloggar, se på tv och umgås lite med världens bästa och mest underbara familj. 
Nu blir det Risifrutti för min del!


Bild från google

Töckfors

Vaknat 724536 gånger inatt, men jag gick upp runt elva. Åt frukost och kollade på tv en stund. Sen väckte jag Micke eftersom han var tvungen att flytta på bilen. Sen säger mamma att hon och pappa ska till töcksfors så jag och älskling fixade oss snabbt och följde med dom. Följde med lite behövligheter och en extern hårddisk med mig hem. 
Vet inte vad som händer resten av dagen, har grymt ont i huvudet och är trött.. Solen skiner faktiskt ute så kanske tar en promenad eller något. 
See ya.



Bildbomb ;)






"Frukost"

Har nyss ätit en såkallad frukost, stekte kyckling och gjorde sås till det, såååå gott! Åt det fast med ris till igårkväll. Satte precis Micke i arbete, han fick ta disken ;) Igår åkte vi ut och tog lite bilder, riktigt mysigt faktiskt. Hittade en pinne som jag blev lite förälskad i (Hej barnunge, men snälla låt mig.) Sen åt vi glass på donken och lite grejer sådär. Någon gång vid 2 inatt drog vi igång en film. Blev lite tårar, snyftar film you know.. 
Nu ska jag plocka ihop lite grejer och städa lite sen ska jag tvinga älskling att köra till donken så jag får en glass med kola sås innan vi åker hem. Senare ska jag träffa Lovisa!

Bildbomb påväg!




Asså..

Orkade inte blogga något mer under dagen/kvällen.. Lovar att jag återkommer imorgon! Pft haha, idag

Godmorgon gråa moln!

Godmorgon! Har precis vaknat och ska strax äta frukost. Sen får vädret avgöra vad som händer idag. 
Blir säkert så att vi bara åker ut och tar lite bilder och myser av tillvaron.
Igår drog vi och spela minigolf ute på ingestrand med Sarah och Björn. Var rätt kul faktiskt även fast det började småregna dom tre sista banorna! :) Sen åkte vi och handlade lite och sen hem igen. Spelade kort, skrattade och såg på film. Blev lite mindfucked av The Prestige och trötta som vi var såg vi bara halva filmen. Fortsätter se resten idag + någon mer film troligtvis. 

Bjuder på en ovisad bild tagen fö cirka fyra månader sen


Flatbrööööd

Nyvaken och grejer just nu. Ska gå och hitta något att äta till frukost och sen planera dagen. Hoppas det inte kommer regna något idag, så får vi väl vara nöjda med det. Har däremot ingenaning om vad vi ska hitta på idag! 
Bloggar senare, när jag har något intressant att skriva om ! :) 

Vare nyvaken du sa.. ?


Fortfarande ensam

Har duschat och grejat lite nu iallafall och väntar på att klockan ska skynda sig till 3. Otroligt glad att patrik har varit ledig idag så han har snacka skype med mig nästan hela tiden. Och nu kom Micke hem, så pusshay ! :D



Det suger lite smått

Godmorgon på er! Vaknade för nästan en timma sen och har inte tagit mig upp ur sängen än. Är trött och mår ganska illa så orkar inte äta frukost heller. Ska ligga kvar i sängen ett tag tänkte jag och läsa massa bloggar jag inte ha läst på flera dagar, bara för att jag skulle ha något att göra idag. Sen tänkte jag försöka dammsuga lägenheten och senare duscha innan Micke kommer hem. 
Rätt fint väder ute, men har ingen nyckel så får väl hålla mig på balkongen tills Micke är hemma igen.




Hos bästa

Kom till Micke runt klockan 8 och sen åkte vi och handlade lite mat. Nu har vi fixat tacos och sen blir det väl troligtvis någon film eller något. Hoppas alla ni andra har en bra kväll! Kommer säkert bli massa bloggning imorgon eftersom jag är ensam i lägenheten fram till tre, så lär ha rätt tråkigt. 
Nu ska jag äta, hörs imorgon! 



Fiskpinnar med ben

Har precis ätit middag hemma, sitter fortfarande vid matbordet. Ska springa iväg och packa nu tänkte jag, men kommer säkert fastna framför keyboarden och sjunga. Funderar på om jag ska "uppträda" på kalaset efter min konfirmation.. Men det kommer aldrig hända :p 
Nej nu måste jag verkligen gå och packa, så jag kommer till älsklingen idag.

Tjejgruppen på församlingshemmet ska till Bodaborg imorgon och jag skulle följa med. Men hade helt glömt bort datumet så hade inte anmält mig och planerat att jag ska till Micke. Men tänkte då följa med och åka till Micke imorgon kväll istället, men kom på att jag inte får anstränga mig överhuvudtaget eftersom jag varit sjuk.. 
Längtat såpass mycket efter min pojke, så gör verkligen helt rätt som åker till honom! ♥

Snabbt inlägg

Måste skynda oss till skolan nu, gick upp halv åtta! Bloggar nog kort efter skolan eftersom jag måste packa och skit så bloggar jag mer när jag är i arvika. Pusshay!

Sura nappar.

Hej på er kära bloggläsare! Har inte bloggat tidigare eftersom jag åkte hem direkt efter skolan och la mig och sov i två och en halv timme på soffan. Har ont överallt osv. Men ska göra skolan imorgon också så jag inte missar mer nu. Tur att vi inte gjort speciellt mycket förra veckan, så har bara matten jag behöver jobba ikapp, vilket jag snart ska sätta mig och göra. Längtar efter Micke som bara den, jobbigt med distansförhållanden, men med honom fungerar ju allt :') 
Har suttit och letat klänning till konfan och skolavslutningen än en gång, men den här gången hittade jag flera så det kommer bli svårt att välja. Får be älskling om hjälp imorgon. Kom precis på att jag måste börja packa också. Blir hos han tills på lördag, då jag ska hem och umgås med Lovisa. 
Men nu mina vänner, måste jag sätta mig med matten, så kanske jag slänger in ett inlägg senare ikväll! 



Måste till skolan och bevittna världens äckligaste grej..

Äter frukost just nu med Micke bredvid mig. Får skjuts av honom till skolan idag och det är då tur. Sånt piss väder alltså, värsta storm! Usch, fick bli leggins och en tjocktröja idag bara för det. Hoppas på bättre väder när jag är i Arvika iallafall.. Hörs någongång efter skolan, kyss.



Söndags mys

Film time med världens bästa pojke ♥




Sweet home

Åkte från kalaset någon gång innan sju och så fort vi kom hem till Micke, bytte vi bil och åkte till Årjäng. Gick in på ica och köpte nappar och sen blev det pizza för våran del. Så kom precis hem ungefär, har kollat facebook och lite grejer.. Nu ska jag och Micke smälta choklad och äta jordgubbar innan vi drar igång en film och myser lite innan vi lägger oss. Somnade borta hos hans farmor och farfar, vilken go säng! Sov bort två timmar och sen åkte vi hem strax efter att vi vaknat :p Haha, hörs imorgon ♥

Hello kitty saker!

Lite bilder på mina Hello Kitty saker. Dock är detta långt ifrån allt! 
I ♥ Hello Kitty




Har strumpor, underkläder, tröjor, flaskor + massa fler saker som är hello kitty

Lördags shopping!

Fick inte tag i det jag skulle, men fick bli annat istället ;) Köpte också fula foppatofflor bara för att ha i sommarstugan och springa in och ut med nu till sommarn! 



+ en mascara och två styckna eyeliners!

Nystädat rum!

Blev lite skillnad från det var. Dock är det super tomt när jag slängde ut min fetto tv! 












Bygdetur med älskling!

Åkte ut, bara åkte och kan bara säga att det var grymt mysigt!



OCH KÄLLERSPINDELN SOM SKRÄMDE SKITEN UR BÅDE MICKE OCH MIN BROR



Kalas-dag

Äter frukost och måste strax springa iväg och fixa mig. Ska på kalas vid tre men ska hem till Micke först och grejer. Hans farmor har fyllt år, så vi ska fira henne. Blir mysigt att se hur dom bor nu då :) ÄLSKAR MICKES FAMILJ! 
Kommer att komma upp flera tidsinställda inlägg med bilder som jag ska ta och göra nu, så ni får lite uppdatering under dagen.. Kössen!



Stilig karl

Har ganska precis kommit hem från en bygdetur med Micke. Lägger upp bilderna imorgon, blev allt en del bra bilder. Men just nu orkar jag inte. Har haft kramp i mitt högra ben i stortsett hela dagen.. Mamma tror det kan va mina p-piller, så måste kolla upp det så kanske jag får byta. Nu blir det ytterligare en film kväll med min underbara familj! 



Uh, va ja älsker min gulleplutt!

Dagens Outfit


Karlstad next!

Slänger i mig frukosten och drar mig strax till karlstad. Först sjukhuset, stan, bergvik och hem. Väl hemma träffar jag Micke igen. Bloggar mer ikväll när jag kommer hem!

Film time

Har hållt på att städa hela dagen idag. Fån tolv till närmare sex iallafall, då Micke kom hit. Har lite grejer som jag inte vet vart jag ska lägga någonstans så det ligger lite överallt. Har iallafall fått gjort något idag än att bara ligga på soffan hela dagen, får så mycket överenergi! Men just nu känner jag mig som om jag blivit överkörd.. Nu blir det film mys med familjen. Gjorde dipp, men har precis ätit äppelpaj så kommer inte orka något mer på resten av kvällen. Åker klockan 8 imorgon till Karlstad, mamma ska vara där halv tio.. Sen blir det stan en snabbis och sen Bergvik för shopping.
Hörs imorgon kväll!

I dont care what people say.

Hej på er! Har inte bloggat förrän nu efetrsom jag har sovit på soffan hela morgonen. Nu håller jag på att städa rummet och lyssnar på musik för fulla muggar. Hamsterburen fick bli en bra början. I eftermiddag kommer världens bästa pojkvän hit. Ska puss sönder honom! Mamma slutar klockan ett så det blir god mat och äppelpaj ikväll, mums! See ya!



Tvingad till sex

Angående programmet jag kollade på förut.
http://svt.se/2.176198/1.2789435/ingen_riktig_valdtakt

15 åriga Sara, blev våldtagen på en hemma fest av killen hon gillade + hans två kompisar, vårterminen i 9:an. En utav dom tog bilder. Sara gillade ena killen och hade börjat hångla med honom, men sen när det kom in två till vågade hon inte säga något. Hon vet inte hur länge det varade men dom lämnade henne bara där efter åt. Hon varken hade skrikit eller gjort motstånd, även fast de hade hållt i hennes handleder och tryckt ner henne mot golvet. 
Hon gick hem, kände sig äcklig, sälngde bort kläderna och duschade. När hon sedan hade lagt sig försökte hon bara glömma allt. 
Hon tyckte inte att det var någon våldtäkt eftersom det inte alls liknade bilden hon hade i huvudet. En våldtäkt var då man gick ute i skogen och blev överfallen, misshandlad och våldtagen. Inte på någon fest hemma hos någon, av någon man tyckte om. Det var hennes fel.
Killarna gick på samma skola som henne. Men hon tänkte att om inte hon sa något om det, skulle nog inte dom heller göra det. Hon höll allting inom sig, berättade inte för någon. La både skuld och skam på sig själv. Hon var äcklig.
Några dagar senare fick hon sms av en av killarna "Om du inte håller tyst om det här så läcker vi ut bilderna". Vilket gjorde att hon slöt in sig ännu mer. Hon sa aldrig något, men en dag hittade hon en bild på golvet. Det visade sig att dom hade skrivit ut bilderna och lagt i folks skåp. Nu skämdes hon ännu mer.
Hon mådde dåligt och det blev inte bättre, men hon visade inget utåt. Rykten började spridas och folk började ta avstånd, även hennes vänner. Alla försvann. Hon blev ensam och i sin tysthet slöt hon in sig ytterligare.
Ingen av lärarna på skolan la märke till det eller valde att bry sig. Men det var en av lärarna som troligtvis hade hört ryktena och kanske till och med sett bilderna. Han kom till henne och sa att hon skulle hålla tyst om det, annars skulle skolan få dåligt rykte. 
Men ingen hade frågat efter Saras version av det hela. Omedvetet tog kanske de flesta förövarens parti. Medans hon blev stämplad som hora fick killarna mer status.
Det var aldrig någon som sa något direkt till henne. Men det skrevs på hennes skåp, på toaletter och anonymt på internet.
Hon tänkte att det var bäst att hålla ut tills hon fick byta skola.

Det pratades mycket med elever på skolor om just sex och vart gränsen går. Och de pratade även om just en sådan händelse. En tjej sa att om hon hade varit tjejen som blev utsatt skulle hon ha gått därifrån och inte legat kvar och bara "Nej, nej, jag vill inte.." och den andra lägger till att "Man kan göra mer som tjej i sånna  situationer." I helvete heller. Jag svär att dom inte vet ett piss om vad dom babblar om. Jag tror inte hon bara skulle gått därifrån om hon hade tre killar över sig. Tyvärr, men har man inte varit med om det är det ganska onödigt att yttra sig. För man vet inget. Det vet jag själv. När jag var mindre sa jag alltid till mamma att "om det skulle hända mig skulle jag försöka få honom att fatta att han får göra vad han vill bara han inte skadar mig på något annat vis och att jag skulle berättat direkt till mamma och pappa."
Men så är det verkligen inte. När man väl hamnar i situationenn så tänker man inte så. Man försöker kanske ta sig loss eller inte gör motstånd alls. Men med en hand tryckt mot käften kan man inte göra annat än att skrika. 
Sen var den en annan tjej som sa "Det är inte rätt att hon blev våldtagen, men om man tänker efter lite så kanske det inte hade hånt om hon inte hade varit sådär flörtig eller klätt sig så utmanande." Vadå dubbelmoral? Det var det enda skiten handlade om. Dom sa en sak, men sen sa dom, men eller mindre, emot sig själva.

Jag vet själv vad handlar om. Jag har nära som blivit utsatta för sexuella övergrepp, även varit med om det själv. Och det är därför jag yttrar mig kring detta. 

Övergrepp, självskadebeteende, självmordstankar, ångest. Jag vet precis vad det handlar om. 

Händer det något som du inte själv är med på så är det aldrig ditt fel, aldrig. Och lägg ingen skam på dig själv, våga berätta för någon. Det finns hjälp. Om man inte vill prata med någon i sin närhet för att man skäms finns det stödlinjer som Kvinnofridslinjen, BRIS och massa fler ställen att vända sig till. Tveka inte på att berätta. Det känns bättre om du lättar på det du bär.





Dokument inifrån

Ingen riktigt våldtäkt.





Spöregn

Kan väl säga godmorgon igen? Somnade på soffan och drömde massa konstiga drömmar.. Sjukt vamt blev det sen också. Strax efter att jag hade vaknat kom mamma hem och jag gjorde iordning kina-mix till mig själv. Jag har ont i huvudet och känner bara för att lägga mig igen och sova. Något random nummer ringde mig förut och väckte mig, men jag svarade aldrig. Visade sig att det var församlingshemmet. Fick sms av dom igår att om man inte kom igår då, så skulle man komma nästa vecka när vi är ledig. Men det kan dom feeeeet glömma, jag sticker troligtvis till Arvika på tisdag kväll eller något. Så jag och Bella sticker dit på måndag eller tisdag. 
Nu ska jag hämta ett utav dom nya pusslen mamma köpte till mig och bygga! 

Älskar att bygga pussel! Har byggt massor med 500- och 1000 bitars pussel, 3D pussel och runda. Ska ta och köpa ett 2000 bitars och även en pusselglob. Skulle inte sitta fel med just den som är nedanför ;)


4 Bikinis

Nu är det inte så länge kvar till det är stranden som gäller. Självklart måste man ju ha en snygg bikini! 
Samma sak som med klänningar, har jag svårt att hitta en bikini som passar. 
Smal, liten rumpa och små bröst.
Men i år ska jag hitta min dröm bikini ♥





Färgen! Gash, va snygg! När man är riktigt brun ska man ha starka färger som framhäver det. 
Överdelen gillas starkt.




Fransarna gör hela bikinin! Dock var det synd att den var svart, men tror ändå inte den 
hade varit så snygg i färg. Hehe, måste kittlas på magen lite :p 




Så söt! Gillar "spännet" på sidan av trosorna. 




Älskar virkade bikinis! Tycker det är super snyggt verkligen. 
Störde mig dock väldigt mycket att det inte var virkad yttertyg baktill också. Det förstörde allt.


Alla På Nelly.com



10 maj 2012

Godmorgon! Landade i soffan med täcke och kudde så fort jag vaknade. Har ätit lite och tvättat navelpiercingen. Börjar bli bättre nu, super härligt! Längtar tills jag får byta smycke, rawr ;) Haha, ska leta efter lite saker så jag kan önska mig i konfirmations present. Nej, nu ska jag inte sitta här och uggla. See ya!


Blogg Design

Håller på att ändra med designen på bloggen, men jag orkar inte göra mer ikväll. Fortsätter imorgon!

Som en ny människa

Kom precis ut ur duschen och landade direkt i soffan med familjen. Riktigt härligt med hårinpackning, nyrakade ben och bodyscrub. Ser just nu på arga snickaren och ska gå och hämta något gott i köket. Låter som en bra kväll, hörs imorgon! Säger godnatt också ♥

Micke was redhead, kombinationen av rött hår och blå ögon <3

Fina Klänningar


Klänningar har jag alltid haft svårt för. Förr gillade jag inte att ha klänningen på mig överhuvudtaget.
Men nu har jag fått upp något för det. Dock har jag sjukt svårt att hitta klänningar som passar mig eftersom jag både är kort och smal. Brukar hitta jätte många fina klänningar, men när jag prövar dom
sitter de oftast pösigt och går ner till knäna.

Tänkte tipsa om några fina klänningar.



Gillar den här klänningen riktigt mycket faktiskt! Älska färgen och paljetterna framtill.
Ganska enkel, men ändå lite extra.


Enkel klänning, där skärpet gör allt. Gillar den nog mer i vit däremot. 
Finns flera andra färger!



Den här diggade jag iallafall! Brukar inte gilla svarta klänningar så mycket, 
men den här fastnade jag för. Gillade rosetten och framstycket i sig.


Gillar ryggen på den här, framsida var inte alls lika fin. Resten var okej faktiskt.
Framsida hittar ni bild på här.



Alla Klänningar Kommer Från Nelly.Com

I väntan på mammas mat

Vilken underbar känsla att kunna äta igen! Somnade på soffan runt två och vaknade inte förrän mamma kom hem strax efter fem. Drömde något sjukt också, så jag vet att jag vaknade och ville gråta, men somnade om igen som tur va. Jag vägrar gå till skolan imorgon så som jag mår. Åt helvete med det här. Jag måste ha Sveriges Sämsta Imunförsvar. Ahja, ska sätta mig och göra ett armband och sen blir det väl äta och soffan igen. Orkar inget annat. 
Hörs senare!



Safari yoghurt

Har ganska nyligen vaknat och har huset för mig själv. Pappa skulle till sjukhuset, handla och hämta ut lite grejer.
Halsen är lite bättre idag, men jag har ont i hela kroppen och huvudvärk + mensvärk. Klarar att äta, men knappt dricka vilket är sjukt och jag är värsta mega törstig.
Mamma kom hem strax innan 10 igår och visst hade hon saker till mig! Bilder i slutet av inlägget.
Blir nog bara att vila upp sig under dagen, så får vi se om jag mår bättre imorgon och om jag går till skolan eller inte.
'
Fick även hårspray, mousse och visibly clear saker, men tog inte bild på det.
'
'
Var bara tvungen att fota min sov t-shirt när kameran ändå var framme!
'
Nu blir det frukost för min del :)

På bättringsvägen!

Har precis ätit middag. Känns som om jag ätit för resten av veckan iallafall. Men gott var det! ;) 
Var på sjukhuset vid 2 förut. Dom hittade beläggning och något mer jag inte fattade så jag fick göra ett halsprov, men det var negativt. Så jag skulle bara ta det lugnt så skulle det gå över om någon vecka, var tydligen något virus/infektion. Lyckades äta nu iallafall och det gjorde inte lika ont längre så nu är det bara till att hoppas på det bästa! Kommer troligtvis gå på skolan på torsdag. Sitter ju inte helt fel att gå två dagar denna vecka, sen helg och nästa vecka går jag måndag & tisdag och sen är det lång helg. KINDA AZUM.
Mamma ringde typ tio i 5 och då satt hon på bussen och dom skulle strax åka från Ullared. Så hon är hemma någon gång vid tio ikväll. Är massa mamma sjuk just nu!
'

It dosent mean I dont love everything about you

Har ganska nyligen vaknat och Smurfen har precis lyckats lugna ner sig efter att ha röjt runt i buren sen tolv inatt. Väntar på att folket som är här för pappas skull, ska dra (åt helvete), så jag kan gå ner till köket i min familjs hus och äta frukost utan dom där. Hate it.
Ska även försöka städa smurfens bur och lite på rummet idag. Ska lära mig en ny låt på keyboarden också.

Mitt hår är underbart

FÖRLÅT! Har verkligen inte hunnit blogga idag. Vaknade nio imorse och började blöda näsblod som höll i sig i en timme. Sen gick jag och la mig och lyckades somna om till 12. Då plågade jag min hals med lite frukost innan jag duschade. När jag kom ut ur duschen kom Bella hit. Började blöda näsblod igen. Tänkte jag skulle ha hunnit att blogga innan jag skulle åka till frisören men somnade på soffan istället. Gick bra hos frisören, tyckte hon var jätte bra faktiskt. Blev nöjd pckså, även fast det inte blev någon större skillnad förutom längden. Fixar till före och efter bilderna imorgon, så lägger jag upp dom här.
Tänkte se på en film som går på trean nu, Out of sight. Senare bli det skype med älskade. 
Imorgon ska jag försöka få med mig pappa till vårdcentralen så jag kan få något mot min halsont!
'
Bjuder på en bild på en liten snöboll ute i det gröna för första gången!

Ont överallt

Micke åkte för en kvart sen och dom andra kom hem precis. Slapp vara ensam hemma iallafall.
Jag och älskling sov ute i solen på altanen förut. Va riktigt härligt förutom då jag böjade frysa så jag typ dog. Inte gjort något mer förutom att sova, laga mat och tagit det lugnt. Och mer än så tänker jag inte göra ikväll heller. Ska se om det finns någon film man kan dra igång eftersom det bara finns skit på tvn.
Ska inte på skolan imorn, men har klipptid halv fem så ska försöka ta mig iväg dit åtminstone. 
Hörs imorn..

Im coming home

Jag och Micke har precis ätit frukost. Lyckades få upp honom i tid idag. Skräll att det är fint väder, för jag får inte vara ute.. Dock är det ganska kalla vindar sa mamma innan dom åkte.  Vet inte vad jag och Micke hittar på denna söndag. Bloggar mer senare.

Hockey? Nej tack

Myser med en vaken Micke, för en gångs skull ;) Försöker hitta något att se på tv, får nog bli Americas Funniest Home Videos i brist på annat. Dock tror jag inte att jag orkar skratta :( Jag kokar, är verkligen så varm. Och det roliga är att vi inte äger en febertermometer, haha. Kommer troligtvis inte hända så mycket mer ikväll än att jag kommer somna eller svettas ihjäl. Skulle egentligen på kalas imorn för min systerdotter som fyllt 3 år, men eftersom jag är såpass dålig kommer jag inte orka. Så jag och Micke stannar hemma och tar det lugnt istället. Får försöka fira 4 månaders dagen så gott de går. 
Sista inlägget för idag, godnatt!
'

Det suger verkligen..

Mår inte alls bra. Gick upp och la mig igen efter senaste blogginlägget och sov tills kvart i ett. Fast när jag vaknade var jag tröttare än när jag gick och la mig några timmar tidigare. Var Micke som fick upp mig typ.. Gick ner och började frysa. Blev nerbäddad i soffan med en fleecetröja på mig, filt och täcke. Får inte i mig något heller. Gör satans ont i halsen att bara dricka vatten, men proviva går bra eftersom det är tjockare och ganska lent. Mamma och bror håller på att göra lasagne,  Micke ligger på soffan och sover och pappa ser på trav. Ska strax gå och pussa på älsklingen så han vaknar och sen ska jag be mamma koka ingefära te. Låter bra va?

Ullareds-lista

Vaknade för ungefär en timme sen. Micke ligger fortfarande och sover och jag skriver en lista på vad mamma ska få köpa med när hon åker till Ullared på tisdag. Vill egentligen också med, men hon åker med en kompis så hon får vara ifred.
Min hals är värre än vad den har varit, även huvudet. Får liknande feberkramper om jag inte tar en Ipren med 5 timmars mellarum.
Funderar på om jag ska gå upp och lägga mig i sängen igen och mysa med älsklingen. Fick rosor och choklad av honom igår, sötnos han är. 
Hörs kanske senare idag, annars vet ni att jag är halv död.
'
Med Kärlek

No school today

Har lyckats bli sjuk. Vaknade inatt och mådde verkligen skit dåligt, grät och skakade. Har seriöst varit sjuk med 3 veckors mellanrum, precis som när jag var liten. 
Tittar just nu på Audrina på MTV. Hennes morsa är grymt patetisk. Usch och fy om man hade en sån mamma. Eller en sån som skulle slängt ut en om man berättade att man var gravid. Det är hemskt. Tur att jag har världens bästa mamma då. ♥
Kommer troligtvis sitta framför datorn största delen av dagen. Tur att det finns massor med underbara inspirations sidor! Tänkte först kolla på massa gamla barnfilmer, men VHS-spelaren behöver rengöras. Det bara flimmar och grejer under filmen, vilket är väldigt störande.
Senare idag kommer Micke älskling hit och pysslar om mig. Har världens bästa pojkvän! Och på söndag firar vi 4 månader tillsammans! Grymt hur fort tiden har gått.
'
Första bilden tillsammans ♥

Hemma igen, trött och irriterad.

Kom hem för typ en halvtimme sen. Micke slutade inte förrän tre idag så kunde inte hämta upp honom på vägen. Men han fick skjuts av en kompis ut dit så körde vi hem honom nu innan vi åkte hem. Följde med Felicia till dansen hon går på för att se till så hon kom in och knyta hennes skor. Aldrig mer. Massa vuxna människor som glodde. Grymt läskigt. Micke somnade i solen, annars skulle ju han varit med. Men men, jag överlevde iallafall.
Sägs bli skit väder imorgon, så kommer säkert dra på mig mjukisbyxor..

Morron sooool

Har precis ätit frukost, fick bli bröd med fågelmat på, i brist på annat. Går strax till skolan och gör dagen tills typ lunch, kan dra hem då så jag får äta något vettigt innan vi åker till syster. Åker inom Arvika och hämtar Micke också, tror jag. Så han följer med och agerar lekman ;) Misstolka inte.
'
Bjuder på en söt bild sålänge


Välbehövligt!

Ett riktigt träningspass förut och det gjorde susen! Fick ut en massa aggressioner och allt annat, underbart. Snackar med Micke i telefon nu iallafall och ska strax sova. Slutar tidigare imorgon för att följa med mamma och pappa till min syster för att passa barnen. Ska försöka blogga innan skolan imorn, GODNATT!

Ber hemskt mycket om ursäkt.

Jag har inte bloggat, jag vet. Men jag har inte orkat, inte velat och inte känt för det. Varit underbart med älsklingen vid min sida. Mår alltid så bra då! Ville inte att han skulle åka igår kväll, fast han var tvungen. And guess what..? Jo, jag är grinig och mår skit för tillfället. Vill helst bara gå och dränka mig. Förlåt för deppet som uppstår ibland, men ibland håller inte skalet som håller inne alla känslor. Blev mycket ibland och håller där du.
Men iallafall, idag har vädret varit super härligt. Dock har jag haft konfa som kunde ta sig. "Repetera" i kyrkan när man kan ligga ute i solen. Fuck no, tur att det snart är över.
Tänkte jag skulle gå och träna sönder nu, I FEEL FAT, FATBOY!
FUCKERS & tummen upp <3

RSS 2.0