Fredagsmys

Ska kika på tvn en sväng och sen ska vi troligtvis dra på en film och feta oss. Låter super bra tycker jag!

Mina inlägg har sugit idag, korta och meningslösa, men får försöka bättra mig imorgon!




Micke är här!

Han kom ganska nyligen och vi har precis ätit middag, mitt andra mål för idag. 
Ska lägga oss och mysa i sängen en stund, tills matkoman är slut sen får vi se vad som händer. 
See ya!



Fortsatt nostalgi med ännu mer spel

Hittade ännu fler spel! Har suttit och spelat alla Krakel ABC och skrattat åt alla konstiga meningar och olika rim. "Karda ull och spinna garn. Hon har lagom många barn."  Fyfan, älskade dom spelen :') 
Nu ska jag sätta mig och spela Djuphavsjakten. Om en halvtimme ska jag gå en liten sväng på bandet och sen ska jag duscha. Ska fräscha till mig lite, ansiktsmask och raka benen! Mamma slutar tidigt idag, vilket är skönt då jag får lite tid med henne också. 
Hörs senare bitches! 





Softis

Vaknade klockan 8 idag faktiskt. Skumt när jag kan sova hur länge jag vill, men hade ju sovit i åtta timmar då  så det räckte.. Åt däremot inte frukost förrän nu eftersom det nästan inte finns någon mat hemma. Ska sätta mig och läsa lite bloggar nu och sen kika runt på lite klädsidor. Sen spörs det att se vad jag gör.. 
Hörs senare!

- Satt och studerade Pumba & Safir förut när jag precis hade vaknat. Filmade även Pumba som visade upp sig lite! Satt även och skrattade åt Safir i hennes desperata försök att ta sig ut ur buren :') 




Nostalgi kick

Har precis ätit mat och ser på SOS västkust nu. Ikväll blir det Hawaii five - 0 med familjen! 

Kom på att jag har kvar gamla spel som jag spelade när jag var 6-10 å gammal, så jag ska ta och testa dom nu och se om dom fortfarande fungerar :D 
Annars då? Jo, jag överlever nog. Mår inge bättre än förut, så jag stannar hemma imorgon också. Bad mamma köpa med ostbågar och cola, så jag klarar mig imorgon ;) 

Bloggar inget mer idag, så ha en fortsatt trevlig kväll!

Saknar min Buster gubben :( 


 

Leker duktig fast än jag är sjuk

Som rubriken lyder, lekte jag duktig även fast jag är sjuk och gick 20 minuter på bandet. Kände att jag behövde röra på mig, får annars överenergi och orkar inte sitta still överhuvudtaget. Inte alls bra att jag gjode det, men det skiter jag fullständigt i! :) Nu väntar jag mest på att mamma ska sluta och komma hem. Saknar henne :( 
Satt och kollade inne på H&M förut och hittade lite saker på rean som jag funderar på om jag ska klicka hem eller inte. Får fråga mamma när hon kommer hem. 

Vet fortfarande inte om jag ska till skolan imorgon, men det spörs att se senare. 

- Dagens vackra outfit idag! 




Hemma idag

Stannade hemma idag, känner mig varken bättre eller sämre, men kände att det voe bättre att stanna hemma och vila. 
Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och sitter nu och äter frukost och ser på Plain Jane på MTV. 
Kommer se på film och serier, bygga pussel och läsa böcker + fortsätta med matteläxan som jag fastnat på. Så vi hörs någon gång under dagen. Puss
 
 

Hello Kitty är min största kärlek

Såg på nästan två avsnitt OC innan jag somnade. Sen när pappa kom in igen vaknade jag och gick och la mig i sängen istället. Vaknade strax innan sex igen och gick och duschade. Nu mår jag väl lite bättre, men känner mig hur seg som helst. Tänkte jag skulle kika några bloggar och sen läsa någon bok. Ska försöka äta lite också om jag klarar det emd min underbara hals. 

- Hittade dessa pyjamasbyxor när jag städade min byrå, tror ni jag är kär eller?



Sjukling som vanligt

Gick hem tidigare från skolan, s nu sitter jag o i soffan och ska strax dra igång OC. Ska se om jag orkar sova något och så ska jag ta en Ipren. Har inte varit så kul att vara på skolan när man inte mår bra.. :( Så får se om jag går imorgon eller inte. 

Bloggar mer senare!



Dagens Outfit


Tyck synd om mig dåå

Godmorgon på er allihopa! Sitter i köket och väntar på Bella samtidigt som jag håller koll på älskade Smurfen som springer runt i sin springboll, ungefär som att sätta sin unge i en lekhage. Får hoppas att jag kanske kan få lekburarna som Micke hade till sina hamstrar och göra i ordning den och fixa den så den är rymningssäker. 
Två timmars bild som första lektion, inte precis det roligaste när vil håller på med scenografi i låda och dom andra ville  göra något fjolligt spel som jag inte fattar ett dyft av :( Förkyld har jag blivit också.. har ont överallt! :(  Så ska gå och droga ner mig lite tänkte jag innan skolan. Försöker genomlida denna dag också, men näör jag kommer hem ska jag hoppa i myskläderna och sen bara ligga i soffan och slöa och troligtvis kolla på någon bra serie! Låter som att det kan bli en helt okej dag ändå? ;) 

Vi hörs efter skolan igen! Puss



 
 

Åh vilket humör

Tjenix! Sitter i sängen och har lyssnat på gamla skivor och försökt få fram en tutorial på youtube men itne lyckats. Skulle ut och gå, men det häller verkligen ner ute. Men bestämde mig precis för att jag ska tvätta av skorna och använda mig utav springbandet istället. åt ju choklad förut, så man får göra det som man måste.. Sen ska jag se om jag hinner börja att se på OC eller inte.
Kanske slänger upp ett inlägg senare, men annars hörs vi imorgon! 
 

Fy skäms Johanna!

Tyckte sängen var så otroligt mysig imorse så jag sov liite längre än vad jag skulle. Så det blev lite stressigt. Skulle byta om men då kom våran fågel Pumba och började nafsa på mig tröja :( HAHAH, fuling asså ♥ 
Skolan har varit jobbig idag, har varit såå himla trött.. Och inte gör linserna saken bättre, så dom tog jag ur innan idrotten. 
Nej, nu ska jag ta och kämpa med matteläxan ytterliggare. DET GÅR JU INTEEEEEE! Sen ska jag käka och bara chilla lite. Senare ska jag och Bella ut och gå/jogga, om det inte regnar förstås.




Sista inlägget för dagen!

Tjao babes! Sitter för tillfället i mammas säng för jag pratade med Micke men han fick besök så han skulle ringa upp igen.. Har även duschat nyss så. Tränade innan, men blev inte speciellt mycket. Pallade inte, ville inte, det gick inte! Åt helvete med den här dagen..
Imorgon har vi slöjd igen, syslöjd. Dom kan ta och köra upp den förbannade äckel slöjden nånstans.
nej vafan, är sur, så sätter punkt där.
Godnatt.

Fettoooo

Kom hem för snart en timme sen. Känns som om skoldagen varit hundra år lång. Har ätit och ser nu på tvn. Tänkte jag skulle försöka att inte sova nånting, men jag tror det får bli en halvtimme-timme ändå (a) Sen ska jag göra matteläxan, dammsuga rummet, bygga pussel, spela keyboard och träna som en idiot. Ska även försöka städa Smurfens bur den här veckan, men det tar jag nog inte idag. 
Bloggar mer senare!


Dagens Outfit


Zombie bitch

GodDåligmorgon! Känns som om jag inte sovit ett skit inatt. Låg i 3 timmar och vred mig i går kväll/natt innan jag lyckades somna överhuvudtaget.. Svinkallt i rummet + att jag samtidigt orkar vakna en halvtimme för tidigt. Ont i magen har jag också men det är för att jag inte åt något efter att vi kom hem igår, och det kommer jag på nu. SMART JOHANNA, SMART.
Jajaja, ska försöka käka frukost nu då och så får jag väl börja göra mig i ordning. Får hoppas att vi inte ska se på film idag eller läsa alltför länge, för då vet jag någon som kommer somna. 
Det är bara 4.2 plusgrader ute så jag kommer pälsa på mig rejält idag! Slänger upp en snabb outfitbild sen, orkar inte krångla med kameran när man inte klär sig något "fint".. 
Hörs någon gång efter skolan :) 



Dagens Shopping!


Spagetti ben

Har precis bytt om efter att ha varit ute och gått runt strand med Mamma. Har fuskat med träningen denna helgen och ätit godis istället, men vafan man lever bara en gång? Helt tillåtet ;) Ska däremot träna med brorsan imorgon! 

När vi kom hem från Karlstad förut satt jag vid datorn en stund och sen såg jag och Micke på Anna Pihl. Dock var han tvungen att åka innan avsnittet va slut eftersom han skulle möta upp några.
Imorgon är det skola igen som gäller, första helgen slut. Har även konditions träning på Tingevi imorgon på idrotten, jobbigt men awesome! :D 

Uppdaterar er till morgonen igen!

NATTI ♥



- Bild på fina Ellie! 

Home again

Äntligen kommit hem från Karlstad. Fick slösa lite pengar och med mig lite braiga saker hem! :) Nöjd ändå och vi har faktiskt köpt oss ny spis och kylskåp ;) Iallafall, nu ska jag och Micke mysa innan han åker tillbaka till Arvika igen :( Tur att det bara är fem dagar utan honom den här gången! 
Lägger upp bilder på det jag köpte sen :) 
 
 

Dagens Outfit


Kort inläägg

Ska dra oss mot Karlstad nu, lite sådär hastigt! Hoppas att jag inte kommer hem alltför sent sen bara. 
Väntar på att badrummet ska bli ledigt så vi kan borsta tänderna och sen åker vi. KYSSEN


Frukost inlägg

Godmorgon! Gick upp ganska nyligen och sitter nu och ska käka frukost. Sen ska vi fixa iordning oss och sen åker vi till Karlanda. Är även bjudna på middag där :) Kommer även tillbaka med min kamerasladd så nu blir det då inga tråkiga inlägg utan bilder längre! :D
Tar kanske med mig datorn dit ut, annars lånar jag deras och loggar ifrån. PUSSHEJJ 




I den eviga väntan

Ser på något djur program på Animal Planet just nu, rätt tufft faktiskt. Slutade 20 över två idag så det var härligt. Gick hem och åt och sen sov jag en snabbis. Tänkte jag skulle sätta mig och bygga pussel nu och vänta på att Micke kommer. Har längtat ihjäl mig efter honom! 
HÖRS SEN! 


Dagens Outfit


SEEEEEEG

Godmorgon! Orkar verkligen ingenting idag heller. Varför är jag så trött hela tiden? Tror jag är påväg att bli sjuk igen.. :( Hade svårt att sova inatt också och Smurfens hjul gnisslande som aset, så det slutade med att jag plockade bort det. 
Nej, nu ska jag gå och fixa mig och sen drar vi mot skolan. Första fredagen vi gör! Härligt och tänk att veckan gått såpass fort :) Idag får jag träffa Micke så jag hoppas att klockan blir fort snabbt :D 
Bye!



Helt slut

Kom ganska nyligen in från våran promenad. Gick över Tingevi och träffade på Mela och sen tog det mega lång tid att gå rundan eftersom båda var slöa. Men nu är jag iallafall hemma och ska gå och fräscha till mig lite och hoppa i myskläderna! Sen ska jag inte göra något alls, innan jag lägger mig. 

- På lördag får jag min kamerasladd äntligen! 

Hann inte :(

Hann aldrig blogga imorse eftersom jag sov lite längre än jag skulle.. Och sen när jag kom hem åskade det så jag fick inte starta internetet. Nu vet jag faktiskt itne om det åskar eller inte, men datorn är igång iallafall! ;) 
Väntar på att maten ska bli klar och sen inväntas Bella för en tur runt strand idag också :) Sen ska jag hem och bara ta det lugnt som vanligt. Inga läxor än, vilket är väldigt skönt! 
Hörs senare! 




Efterlyst Special

Strax börjar Efterlyst där jag, mamma och pappa är med. Kommer bli både hemskt och pinsamt att se det, men jag får nog överleva. 
Slänger kanske in ett inlägg innan jag lägger mig. 



Åskskur

Haft en lååååång dryg dag idag känns det verkligen som.. Måste varit för att vi hade två timmars bild som första lektion. Till slut slutade vi och då gick jag hem och la mig och sov, var dock svårt när det skramlade och lät överallt. Sitter just nu och väntar på mat och sen ska jag ringa Bella och följa med henne till gårn. Blir nog inte där så länge eftersom min farbror och hans fru kommer och jag måste träna och duscha. Hoppas inte dom stannar för länge, inte så kul att träna när dom är här..
Drar på mig ett par mjukis byxor och en hoodie innan jag går sen, pallar inte regn! 



Dagens Outfit


Good morning Sunshinee

Färdig fixad och väntar just nu bara på att Bella ska komma så att vi kan gå till skolan. Efter skolan ska jag hem en sväng, äta och sånt.. Sen ska jag säkert med Bella till gårn eller något. Ikväll kommer min farbror som jag inte har träffat på flera år! Även fast jag inte tycker om honom sådär jätte mycket ska det faktiskt bli kul att träffa han och hans fru igen. 

Som vanligt kommer dagens outfit under tiden jag är i skolan och inte kan blogga. Ska även göra iordning massa tidsinställda inlägg så att ni har något att läsa då också! 


Kvälls inlägg

Sitter och pratar med Micke i telefonen just nu. Underbart och höra hans röst! ♥ Saknar honom massoooooor.. 
Var ju ute och gick med Bella i nästan en och en halvtimme och hela tiden snackade hon med Gabbe.. Social osv. Var helt mör från höfterna och ner! :o Sen har jag suttit och byggt pussel och byggt klart det rosa så nu är det bara 2/3 kvar :D
Imogon väntar en ny skoldag.. Börjar med två timmars bild och jag känner på mig att det kommer bli ganska drygt. Har ingen fantasi kvar längre så kommer inte på något att göra :( 
Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit här och vara social mot min älskling istället. 
Godnatt! 


Leker duktiga!

UT OCH GÅ MED BELLA ÄLSKLING NUUUUU! 
efter att ha ätit ben and jerry's.....




Första skoldagen gjord!

WOOP WOOP, nu är det gjort, nu är allvaret igång! Varit rätt slappt ändå idag, jobbade bara på SOn och så har vi haft slöjd. Valde träslöjd, jag och Bella, men eftersom det blev för många där då så tjatade dom på oss att vi skulle gå över. FAN FÖR DOM. Fick som dom ville också.. Nu sitter iallafall jag och Bella hemma hos mig och ska nog antagligen snart dra ut. Fick byta om så fort jag kom hem till något svalare, så tog mjukisbyxor som vanligt. Ska nog däremot byta till shorts innan vi går och typ ta en hoodie eller något.. 

JAG SAKNAR MICKEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
 
 

Dagens Outfit





Skolstart, yeah

Godmorgon! Gick upp klockan sex som sagt och var färdig för ungefär en halvtimme sen.. Tänkte jag skulle facebook lite snabbt och sen sätta mig och bygga pussel tills Bella kommer. Pappa är super gullig och kör oss ner idag också :D Hoppas på en relativt lugn dag idag och att vi får ett helt okej schema och inte sådäär skit dåligt.. 
Nu ska jag kila, så hörs vi efter skolan! Dagens outfit kommer upp under dagen i ett tidsinställt inlägg :) 


FIT IS THE NEW SKINNY

Precis kommit hem från gårn. Nu blir det träna och sen duscha innan jag lägger mig i sängen och pratar med min saknade älsklings pojke.. 

Försöker hinna bblogga innan skolan imorgon! Godnatt! 



Hemma hos Bella

Sitter i Bellas säng just nu och ska strax börja fixa oss. Ska träffa Lovisa sen också och dra ivög till gårn en sväng. Måste hem och byta om först.. (a) Vet inte vad som sker mer idag, förutom att jag ska träna sen igen och duscha så man är riktigt fräsch till skolstarten imorgon. Känns sjukt att sommarlovet är slut och att man inte har gjort något av det man hade planerat! :o 
Bloggar mer senare, puss. 

Dagens Outfit

Drar till min efterlängtade Bellabooo nu! ♥

Godmorgon, Godmiddag, Godkväll

Har varit vaken en timme snart och har ätit frukost och nu kollar jag på The Hills som går på Mtv. Ska försöka få någon att vakna snart tänkte jag. Sen ska jag fixa mig så jag är klar till sen. Kör säkert på mjukisbyxor och en hoodie eftersom det regnar ute och det är sista slappdagen innan allvaret drar igång. Kommer säkert va skönt första veckan men sen tröttnar man väl som alltid, men den här gången ska jag plugga som en gris genom hela nian! ;) 

Hörs senare + dagens outfit kommer också! 


Party in my beaaaad

Ligger just nu i sängen. Gick och mötte Lovisa runt halv fem och sen har vi suttit i Årjäng och snackat. Gick hem till henne senare också för att hon skulle byta om och sen gick vi till Bella som äntligen kommit hem nu! Halv tio var hon hemma, så var där men stannade inte så länge eftersom både jag och Lovisa behövde dra oss hemåt. Men vi ses imorgon och det finns nog en hel del att prata om! 
Nu ska jag checka facebook och l'sa någon enstaka blogg.. Internet är segt igen :( 
GODNATT! 
 

Dagens Outfit

Så här ser jag ut idag! Har jeans på mig för att jag inte orkade raka benen förut.. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar så möter jag upp Lovisa på tingevi sen. Får se vad vi hittar på! Ikväll kommer Bella hem också, om jag längtar? Tänk om jag dör innan hon kommer hem? Hahah, saknat henne som tusan! 


Du kommer med solsken

Tja bloggen! C´Vaknade vid tio och har byggt pussel, suttit vid datorn och pratar just nu med Micke. Ska strax gå och träna och sen duscha. Efter det ska jag nog äta lite och sen ska jag träffa Lovisa en sväng. 
Måste kila, tjao!
 
 

Besviken va?

Hej på er! Har byggt pussel i stort sett hela dagen förutom när jag sov en kort stund innan maten. Var nog rätt välbehövligt.. Allt har varit fel idag, ledsen, arg, besviken, allt på samma gång..
Annars då? Jo då, kommer troligtvis bygga pussel tills jag lägger mig. 
Hörs imorgon, Godnatt
 

Besviken va?

Hej på er! Har byggt pussel i stort sett hela dagen förutom när jag sov en kort stund innan maten. Var nog rätt välbehövligt.. Allt har varit fel idag, ledsen, arg, besviken, allt på samma gång..
Annars då? Jo då, kommer troligtvis bygga pussel tills jag lägger mig. 
Hörs imorgon, Godnatt
 

Pissväder

Hittade massa snyggt i töcksfors, men som vanligt finns inget i min storlek! Åh, vad trött jag blir... Var iallfall borta i två timmar och när jag kom hem satt jag och byggde pussel en stund. Gav upp ganska nyss, rikigt svårt faktiskt. Funderar på om jag ska gå och lägga mig en stund, pallar inte att det är så mycket folk. Kajsa kom också idag och hennes barn så nu är vi 11 personer här. Blir lite mycket sådä...

Hörs senare.

Lite sömn

Godmorgon! Jag och broder satt uppe och kollade på videos på Youtube till halv tre inatt, länge sen jag skrattat så mycket! Varför är jag redan uppe om jag la mig så sent? Jo, för mamma kom upp och frågade om vi skulle följa med till Töcksfors. SJÄLVKLART! Varit shoppingsugen sååååå länge och så behöver jag nya byxor/jeans och det kan jag verkligen inte beställa på nätet eftersom jag har mega problem med passformen.. 

Linnsan blev med på bilden, SÖTNOS!

På börjar..

Ett nytt pussel, som jag faktiskt inte har byggt förut! Vet dock inte vilket av dom jag ska välja än, men det kommer. Kommer inte få min kamerasladd förrän tidigast nästa vecka, då Siw glömde bort det. Får väl försöka överleva ändå, lite synd då jag inte ens har Mickes telefon att ta bilder med. Menmen, syster och hennes sover här inatt och nu är även min moster, kent och kusin här och firar födelsedag som var förra helgen. 
Slänger nog in ett inlägg innan jag ska sova sen! 


WSPA - World Society for the Protection of Animals

Har lagt in en ny banner på bloggen, för er som missat det finns den över header. Är du en djurvän och vill göra skillnad för djuren? Klicka in och läs! Du kan skriva under på och visa att du inte stödjer djurmisshandel i underhållningens namn, som djurshower. Du kan även välja att sätta ett band runt din profilbild på facebook och visa att du stödjer utsatta hundar eller ge ett bidrag. Allt det här kan göra skillnad! 

- Hjälp djuren till bättre liv - de behöver dig.

WSPA.SE

Asiatisk svartbjörn inspärrad för gallaproduktion på en björnfarm



Leker duktig

Håller på att städa rummet och gå igenom min byrå + garderob! Hittar massa kul :D

SÖTA VAVAVAVAVVA? 

Pusselbutiken.se

HIttade lite av en drömsida igår. Blev kinda kär i det mesta där, älskar pussel! Vet dock inte varför eftersom det i och för sig är väldigt tråkigt och drygt att sitta och bygga? Jajajajaj, jag älskar det ändå, man slipper ju tänka på allt annat under tiden ;) 
Kommer säkert bli en beställning där i från inom kort!

Klicka för större bildKlicka för större bild
Klicka för större bild
Klicka för större bild

24000 bitar, 428x157 cm! Vore ju fränt då :D ÄLSKAR MOTIVET! - liten bild
Klicka för större bild

Godmorgon!

Vaknade för snart två timmar sen och har inte gjort ett skit under den tiden. Ska strax ta och dammsuga övervåningen så fort Niklas är klar med dammsugningen här nere. Sen ska jag antingen bygga pussel eller spela keyboard. Har ju lagt spelningen på hyllan alltför länge nu :o Dags att ta tag i det igen! 
Senare kommer systeryster hit och ikväll min moster och hennes gubbe. Mer än då vet jag inte, så vi hörs senare. PUSS!

Riktigt go tjockis katt! ♥

Tränings pass på G

Stack ju som sagt och solade förut, blev en 30 minutare.. Lyckades somna den sista kvarten och låg givetvis helt stilla så fick märken på armbågarna och skulderbladen :( Men som tur var försvann dom :) 
Nu ska jag köra 20 minuter på träningscykel, situps och sånna grejer och sen ska jag duscha. Hörs strax! 

- Micke hittade min kamerasladd förut under en hög med kläder så jag får den imorgon! Kommer ha massa bilder att komma med då!


Vart tog solen vägen?

Hej på er! Har precis sett på några avsnitt Anna Pihl och bara slöat rejält. Solen skiner inte i dag men det är sjukligt varmt ändå! Tänkte jag skulle gå och sätta upp håret och bytta om från myskläderna och sen försöka ta sig ut. Halv sex hämtar vi mamma (om hon inte slutar tidigare) och så skjutsar Micke oss till badhuset eftersom jag ska sola. Är mega blek nu och har inte haft tid att ligga ute.. Ska även försöka träna ikväll efter att jag har solat, blir nog super bra. Skolan börjar ju snart så då blir det att man kommer tillbaka till verkligheten och in i rutinerna igen. Upp klockan sex på morgonen osv..
Lovar att uppdatera ikväll, puss.
 

Bilder från dagen




Några bilder från när vi var uppe vid travbanan och fjompade oss lite..
Nu blir det film och sen sova, GODNATT! 
 

BADABADABADABADA

Ligger just för tillfället i sängen och glor på datorn. Har annars varit ute och gått i över en timme, var uppe vid travet, klappade hästarna och lekte i lekparken :) Sen stack vi till Ö&B och köpte dricka innan vi begav oss hemåt  Väntar på att maten ska bli klar så vi kan åka iväg och hämta Markus och sen sticka iväg och bada. Riktigt varmt ute! 
Lägger upp bilder från dagen senare, för nu ska jag packa väskan med badkläder, handdukar, festisar och kexchoklad ;) 



Toppen dag på Tusenfryd!

Åkte som sagt till Tusenfryd klockan nio imorse. Var upp redan vid sju och fixade allt för att åka ut till Karlanda strax efter åtta. Var där till öppning och åkte därifrån närmare sex. Har åkt massor, skrikit och haft kul. Ångrar dock nu att jag inte åkte SpeedMonster :( Och så önskar jag att det kunde vara lägre priser på allt därborta.. Har i vilket fall som haft en super bra dag! 
Påväg hem körde vi fel också, så det blev en lite längre tur, men eftersom jag lyckades somna så överlevde jag iallafall. Stannade inte alls länge i Karlanda utan vi åkte ganska omgående till Årjäng. Slängde oss i duschen det första vi gjorde i princip och har haft hårinpackning, body scrub och testat Nivea's clear up strips. Hade bara den där på näsan och det fungerade för Micke, hans näsa blev len som en babyrumpa!
Så nu ska vi checka internet lite och sen ska vi dra på Andra Avenyn och käka lite chokladbollar bara för att känna oss extra feta. 
Godnatt! 


Home sweet home

Sitter hemma i soffan och gör precis ingenting. Bad mamma köpa margarin så jag kunde baka chokladbollar men nu vill jag inte ha det längre, inte ätit sen två heller.Har ingen fantasi överhuvudtaget, så jag har inget att göa och ignet att blogga om. Jag kan ju inte ens lägga ut några bilder eftersom jag inte hittar den förbannade sladden?! Aja, skolan börjar nästa vecka så då har man väl förhoppningsvis läxor att göra under dagen.. Längtar tills vi börjar igen och jag längtar efter Bella! IIIIH HON KOMMER HEM SNART! :D
Iallafall, ska försöka göra i ordning allt tills imorgon så det är klart och sen ska jag väl sova om jag lyckas efter  en timmes sömn på soffan..

Seeya!

 

Trött som en mumie

Somnade inte förrän två inatt, vaknade fyra, tog en timme att somna om och upp vid halv elva. DÖD. Har spelat kubb och uno och nu sitter vi med varsin dator. Ska fjäska lite så vi ser på någon film/serie. Ska äta mat igen snart och sen ska jag fixa mig tror jag. När mamma har slutat kommer dom och hämtar mig och så åker vi till töcksfors och shoppelishoppar lite. Efter det följer jag med hem och plockar ihop lite kläder och sånt, för imorgon bär det av till Tusenfryd! 



Sunset

Solade förut, spelade kubb och åt god middag innan vi stack till högsjön och badade lite. Sen åkte vi som sagt hit till Karlanda och stannar här över natten. Har även skrivit färdigt det jag skulle och nu ska jag ta något att äta, är verkligen MEGA hungrig!
Säger godnatt med detta inlägg <3

Födelsedag

Solenn skiner och jag och älsklingen ska strax gå ut och lägga oss i solen. Ska bli underbart! Sov ända till klockan elva idag då jag hade glömt bort att sätta på larmet men jag tror det var ganska behövligt. Mamma och dom ska åka upp till syster sen och vara smakråd när dom ska välja tapeter till nya huset, men jag vet inte om vi blir med eller inte. Nu ska jag skynda mig ut i solen och riktigt ta vara på den nu innan skolan börjar. Hörs senare!

Idag är det mammas tur att fylla år, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! ♥

Ser ut att bli en bra dag

Gomorgon! Gick upp runt halv tio för att äta frukost och kolla internet lite. Sen väckte jag Micke och nu sitter han och äter frukost. Solen skiner så jag funderar på att dra med honom en tur ut och gå. Han ska till Karlanda för att greja idag, men jag stannar hemma för att syster kommer. 
Vi hörs senare under dagen! 


Dagens Outfit



 

Pinsamt?

Är otroligt trött på blogg.se, kan publicera ett inlägg EN gång, men det kommer upp 236724675 gånger istället. Måste helt seriöst blivit helt fel när dom ändrade designen på sidan.. 
Iallafall, gick upp som vanligt idag, åt frukost och sen körde både jag och Micke ett härligt träningspass! Helt underbart att göra det igen, känns som evigheter sen.. Dock fick jag mega ont i axeln och upp mot nacken :( Sen duschade vi iallafall och har precis fixat klart mig. Klockan 3 kommer dom från tvprogrammet Efterlyst och gör någon slags intervju. Tänker själv inte prata, utan det får mamma och pappa stå för. 
Idag fyller även min underbara pappa år! Grattis på din dag! ♥


- dagens outfit kommer senare! 

Anna Pihl

Gick upp klockan tio som vanligt och åt frukost. Dock var ingen annan vaken så vi gick ner igen och spelade guitar hero men det var inge kul, så vi skulle testa Singstar men då upptäckte vi att det inte fanns någon kontroll.. Sen när vi gick upp igen var Markus uppe så Micke satte sig och spelade och jag satt och skrev ytterliggare ett kapitel. Nu ska vi se nått avsnitt av Anna Pihl och sen får vi se vad som händer. Ska hem senare, då jag inte har några fler kläder. Åker också hem i hopp om att mina skor har kommit! 



Bakar muffins

Gick upp samma tid som igår och åt frukost. Satt sen och skrev ett helt kapitel medans Micke och Markus spelade. Sen åt vi middag och nyss har vi städat klart bilen. Nu står vi och bakar chokladmuffins (blir mer kladdkaksmuffins) efter order av Siw och Patrik ;) Blir alltså att feta sig med det senare. Spörs å se om vi, eller bara jag själv, åker hemåt ikväll. 
Har inte ens kameran med mig eftersom jag ändå inte hittar sladden till den och Mickes telefon är det ingen idé att ta kort med..


I mörkret

Hej bloggen! Sitter i Karlanda just nu och halvsover i stort sett.. 
Gick upp runt halv elva idag, åt frukost och kollade lite på Anna Pihl. Sen duschade vi och fixade oss, innan vi åt för att sen packa ihop lite smågrejer och åka hit. Kom hit runt sex tror jag? Har kollat på film med allihopa, sovit en snabbis och sprungit in i glasdörren på deras inglasade altan. Dog av skratt, skrattade så mycket så tårarna sprutade! HAHA, lyckat osv.. 
Nu ska vi gå ner till Micke bo och kolla på någon serie och käka krossad ananas ;) 

- Det här med bilder, jag hittar tyvärr inte sladden till kameran så jag kan inte lägga över dom till datorn :( Men har tagit lite egopics med Mickes mobil, så det får jag väl bjuda på dom närmaste dagarna.. 


Dålig uppdatering

Vet att jag bloggar skit dåligt, men när man går hemma hela dagen och är sjuk så finns det verkligen ingenting att göra. I lördags var jag hemma själv och då såg jag på Anna Pihl hela tiden. Sen på kvällen kom Micke hit och då la vi oss runt ett. Igår såg vi på film, sov och spelade lite spel. Idag kommer det inte hända något annat än det där. Ska äta lasagne sen när mamma och broder kommit hem från jobbet och sen ska vi be Mickes föräldrar hämta oss. Måste ut dit och hämta lite saker.. Ska prata med mamma lite sen också, har hittat lite snyggt som jag funderar på att beställa hem :) Har ju pengar nu igen! :D
 
Bjuder på en gammal bild så lovar jag att jag ska blogga mega mycket när jag blir frisk igen och ta massa  nya bilder!
 

Skärpning nu!

Har inte haft orken till att ens tänka på bloggen.. Mår inte alls bra idag, har fortfarande ont överallt och det känns som om jag har feber. Följde inte ens med till min kusins sena studentkalas. Orkar verkligen ingenting, så ska strax dra på en film och mysa ner mig i soffan. Skulle inte sitta fel att ha pojkvännen här heller då.. Kommer inte hända något idag, så det kommer bli rätt ointressanta inlägg som detta.. Ska försöka komma på något roligt att blogga om ändå! ;) 

Hörs sen ♥

Så skare väl ändå inte va..

Medans alla andra taggar hamnfesten, taggar jag tusenfryd med familjen! Har dock värre ont i kroppen idag än jag hade igår så kommer få knarka ipren hela dagen. Sover även på väg dit så jag orkar lite mer.. 
Hörs när jag kommer hem! 

Gammal bild, men ungefär såhär ser dagens outfit ut! 

Hemma efter omständigheterna

Kom hem igår från sjukhuset, var hemma vid typ nio. Sen kom Micke och vi gick och la oss ganska direkt. 
Idag har jag ont överallt.. Ska inte göra nånting idag. Senare kommer älskling, så går vi ut och går en sväng och sen myser vi ner oss till en bra film.. Hörs sen!
 
 

RSS 2.0