HEJSAN HOPPSAN SAAAAA ! :D

hm , funderar på hur länge sen det var jag bloggade... ? hahah nejdå , inte sååååååå längesen , eller ?
aja i alla fall , sitter nu och kollar lite random sidor på internet , men måste snart gå och dammsuga (wow , typ första gången jag gör det själv?! botskämda unge...)  och plocka ihop på rummet , sen blir det väl datorn igen. Hoppas jag får åka till min underbaraste till helgen! annars ska jag ju dit på tisdag efter det , men då blir det ju bara att träffas en snabbis. men som sagt , ändå..
men nu måste jag dra , kanskekanskekanske bloggar mer sen
pusss



blööööh....

Sitter nere hos underbaraste Bella just nu! Ska snart till gårn , tror jag ^^
saknar älskling enormt mycket också , dum som flyttade :(
jagvet , jag har inte bloggat på ett tag , men har inte orkat ...
Nu ska jag dra, så pusshej!

SOL !

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Är på bra humör , för solen skiner idag också , SNÖN SMÄLT! Vill verkligen ha sommar och värme nu.
Lyssnar på syster och lilleman som busar för fullt :') dom sov här inatt , så ja..
Idag är det konfa grej typ hela dagen , usch , men får ju träffa underbaraste tjejerna då , ♥
Men nu måste jag fixa mig och sen ska jag ringa bella , hörs senare idag
pusss


Upptagen ! (a)

Hej igen bloggen! Har inte bloggat på 2 dagar nu men har typ haft fullt upp. Klippte mig som sagt i förr går , så mitt hår är kortare :'o Usch.. Kommer kanske någon bild. 
Igår vaknade jag av att mamma kom upp och sa hejdå , så jag gick upp och åt frukost. Sen klockan 10 började jag typ värsta städa (??) Inte likt mig , men kände att jag kanske borde hjälpa till mer här hemma. Städade badrummet på övervåningen , fågelburen , kaninburen och mitt rum! Blev typ klar runt 17.00. Skönt att det är gjort nu i alla fall..
Idag blir det väl inte så mycket. Ska nog till gårn senare idag. Men nu ska jag gå och fixa mig, så vi hörs senare , pusshej! ♥


Låååååååång dag...

Men sjuuukt härlig! Jag & Bella Älsklingen hade det myys i karlstad. Följde med lite grejer hem , typ bra-att-ha grejer. Min kamera dog när vi satte oss i bilen påväg hem , hade inte laddat den innan eftersom jag inte fatta vart man såg hur mycket batteri det var kvar ._. Men Bella hade ju sin kamera så det blev några flumm bilder då också. Får ladda kamera så kommer det nog bilder imorgon någon gång.
Imorgon ska jag klippa mig :D Wiie , äntligen asså... Bella följer med då också , halv 10 så måste upp typ tidigt igen...
Nu blir det att fixa naglarna & sen kanske mys med familjen ? ♥
pusshej alla söta barn ! ;*


- bjuder på en annan bild sålänge

Karlstad !

Idag åker jag till Karlstad med underbaraste Bella ! ♥
Kommer bli fett kul , hörs när jag kommer hem , för nu måste jag fixa mig.
pusshej 

- Världens finaste bästaste syster ♥
 

RSS 2.0