fyfan..

Kommer inte blogga på ett tag nu, pga en personlig grej. Mina närmsta vet.. men det är inget jag vill gå ut med..
vi hörs när jag mår bättre

Uppe tidigt..!

Godmorgon.. Tvungen att vakna tidigt idag eftersom jag ska till Karlstad. Sitter här och ska snart börja fixa mig fast jag är dödstrött! Kanske ska äta frukost först så jag piggnar till lite?.. Iallafall, nu måste jag dra, så vi hörs någon gång efter att jag har kommit hem. PUSS!
ingen bild..

Dagens shopping!

fick dom här av min syster

Dagens outfit

Har seriöst bytt kläder 24 gånger idag..
Iallafall , blev inte så mycket mer idag. Ska väl strax försöka gå och lägga mig så jag orkar upp klockan 6 imorgon.. Efter husvisningen så ska vi shoppa i Charlottenberg , så då är det värt att gå upp tidigt! Blogagr kanske innan jag åker imorn annars kommer det upp ett nytt inlägg imorgon kväll!
puss
går jätte segt att ladda upp bilder (?) så det blir bara denna..

Godmorgon!

Hej alla söta barn! Vaknade för drygt en timme sen. Vaknade först runt 8 av en gräsklipapre så jag gick upp och vid 9 gick jag och la mig igen! (a 
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Stannar väl bara hemma och umgås med familjen. Grillat blir det också! Ikväll blir det att lägga sig "tidigt", eftersom jag & mamma ska följa med min syster och kolla på ett hus. Har sett det på internet, men det blir spännande att se det med "egna ögon".
Nu blir det att kolla lite grejer på internet och sen är det duschen som gäller. Så fort jag har fixat mig och tagit på mig kläder så kommer outfit bild att dyka upp på bloggen!

Ut och gå!

Hellu igen! Ska strax ut och gå, får se om jag kan dra med mami :) Ingen dagens-outfit idag eftersom jag har mjukisbyxor och en vanlig tröja på mig.
Snackat med pappa när vi ska till karlstad på fredag, så nu skjutsar han mig till Rud först! Blir att träffa Älsk & omar då! Och på lördag kommer han hit. MUUUUUUUSIGT ♥
Nej nu måste jag ut , ciao!

Inte på topp!

Hej alla söta! Har inte vart det bästa humöret på sistone, så jag struntade i bloggen helt. Kan vara rätt skönt. Men nu hoppas jag att det fungerar att blogga, lägga upp bilder och helt enkelt leva livet! Slippa allt som händer iallafall.
Just nu gör jag faktiskt inget annat än att sitta här. Blev väckt halv 11 av att mamma och Liam kom in! Söt han är :')
Så jag gick upp och följde med ner till källaren för Liam ville leka med fyrhjulingen. Sen gick jag upp och åt frukost och när jag precis ätit klart kommer en gubbe från Relacom (?) och skulle kolla på hemtelefonerna som inte fungerar. Jag öppnade dörren i pyjamas och ofixad.. frescht. Dock kunde han inte göra något tror jag. Troligtvis är det någon kabel där dom grävt och fixat i korsningen. Dom asfalterade precis förut så vi får se om dom måste gräva upp det igen.
I förrgår var jag och min bror ute på byggdetur! Åkte runt en del. Älskar att bara vara med min bror, bara mamma eller bara pappa. Blir sån bra stämning då! Och igår hade jag och mamma lite tid över då pappa var i säffle och min bror på jobbet. Så jag hjälpte henne att städa lite, sen lunchade vi på altanen och sen la vi oss i solen! Underbart ♥

Sitter fortfarande i min sov t-shirt och är halv död. Somnade nästan i soffan förut när jag kollade på Top model men min syster väckte mig! ._.


bild från igår!


Bilderna från lördagen 2/7 - 2011

OTROLIGT MYSIG DAG!
Höna Pöna..
ÅRETS FÖRSTA DOPP!
Smultron ♥
Syster som gjorde en slarvig inbakad fläta på mig..
Grod bäääbisar :s
mamma framme med kameran också..

Vårat internet är konstigt!..

Som vanligt -.- så jag laddar upp bilderna såfort jag komemr hem igen. Nu blir det ut en tur med bilen :)

låg uppdatering..

Hej på er! Har inte haft någon lust att blogga på några dagar , men det är ju inget ovanligt..
Idag var i alla fall underbaraste sis, Morten och barnen här. Vi lekte lita , åt mat och sen åkte vi ut till sjön! Var inget fint väder, men det var sådär varmt. Så vi åkte ut till Badbarna och fikade där och hade det mysigt. Vattnet var rätt varmt ändå så vi fick för oss att vi skulle doppa oss. Så klart gjorde vi det! Årets första dopp, en mulen dag?! Sen plockade vi smultron. Jag och Felicia hittade 3 nya kompisar (kommer bild på dom imorgon). ;) Sen åkte vi hem igen och dom åkte hem dom också. Har varit en riktigt mysig dag.. Älskar verkligen min familj, fast dom är lite som dom är.. ;) ♥
Orkar inte lägga upp bilderna idag , så komemr ett inlägg imorn med bara bilderna från idag :)
puss&kram


RSS 2.0