kbry på livet!

har vart hemma idag, men nu ska jag dra med bella till hennes kusiner och sen troligtvis gårn!
bloggar sen istället, ska åka nu, puss!

Nyduschad!

Har precis duschat och rakat mig osv. Känner mig mycket fräschare nu! Funderar på om jag ska till skolan imorn ellr inte.. vill va med på syslöjden och dra till gårn men vill samtidigt va hemma och vila för att bli frisk.. Hm , får nog se imorgonbitti hur det blir.
Nu ska jag snacka skype och sen sova, så vi hörs imorgon. Godnatt alla! ♥

Hemma=sjuk=soffläge hela dagen!

Är sjuk så har inte varit på skolan idag.. Istället har jag sovit, tittat på tv och suttit i skype flera timmar! Är ensam hemma och har varit sen pappa åkte iväg. Bella kom förbi en snabbis jämt nyss typ.. Har ingenting att blogga om så det kanske blir dålig uppdatering idag..

Skolfoto!

Var inte på humör imorse så brydde mig om att blogga något.. Ligger i Bellas säng, lyssnar på musik och ska strax dra till gårn. Känner att vi är på gårn väldigt ofta, 3 gånger i veckan! Egentligen inte mycket, men det känns så.
Hade ju även skolfoto idag som gick sådär, av det lilla jag såg blev den enskilda bilden någorlunda bra och gruppbilden hoppas vi på det bästa med! Slänger troligtvis in ett inlägg senare, puss

blääh

Har ont i huvudet, är fortfarande lika förkyld, hungrig och saknar baby, fml..
Ska försöka sova lite innan maten och efter möter jag Bella och drar ner till Årjäng en sväng! Mys såklart ;)
Har skolfoto imorgon och jag längtar verkligen inte! Vet inte vad jag ska ha på mig :( Får kolla sen, kyss så länge.

Havrefras (a)

Godmorgon alla söta! Sovit gott? Jag har sovit som en liten prinsessa som drömt om sin prins ;) hehe, pratade med Krille till halv ett inatt, då jag verkligen va tvungen att sova! Sitter och lyssnar på AiluCrash - Turn The Tide (Cilla turns) och ska strax äta frukost. Sen invänta Bella och skolan.. Har inget planerat idag, så det blir nog att sitta hemma efter skolan om det itne blir bättre väder såklart.. Ser faktiskt ut som om det blir ganska skapligt bra väder idag!
Dagens outfit är endast svarta leggings, ett linne och en grå tröja, så inget speciellt.

Fantaaaaa exotic

Kommit hem efter en rolig tur på gårn! Var lite drygt i början men sen hade vi kul. Jag & Isabell hjälpte Emil & Emil att torka disken så vi fick varsin dricka! Thumb up. Orkar seriöst inte skriva i minsta lilla detalj vad vi gjorde/vad som hände som många andra gör.. Misstro mig inte, tycker det är kul att läsa det om det inte är för rörigt i en enda text (inga punkter, massa kommatecken, ni fattar..) Men inte att skriva det själv, blir drygt då!
Senare blir det väl tvn en stund eller skype med någon och efter det står dejt med kudden på tur :) Bloggar inte mer idag, utan är tillbaka imorgon, puss&kram skumbana ♥

Trött som ett as!

Somnade på soffan en stund när jag kommit hem från skolan, skönt men är fortfarande trött.. Bella ringde precis, så hon kommer hit och sen går vi till gårn. JAG SKA SPELA FIFA! Haha, hopaps det blir kul iallfall. Är fortfarande lika förkyld som jag vart hela tiden, så jag funderar på om jag aldrig kommer bli frisk ? :(
Outfit bilden som jag lovade!

Colbie Caillat

Godmorgon Sunshines! Fixar mig inför skolan och lyssnar på Colbie Caillat, härliga låtar alltså.
Om en stund kommer Bella och sen åker vi till skolan. Grått och mulet idag, tråkigt men bättre än regn! 
Efter skolan blir det säkert gårn om någon följer med.. Första outfit bilden kommer idag, haha iallafall sen jag började blogga igen ;)

Hemma igen

Bion sltade runt 9 så blev hämtade av Bellas mamma då. Filmen var bra faktiskt, typ alla grät eller snyftade, själv blev jag bara tårögd en gång, sen var det inget mer med det.. Är helt besatt av en låt som var med i filmen och killen som sjunger är otroligt fin! 
Nu ska jag snart dejta kudden, så jag är lite piggare imorn..


Gammal musik!

Godmorgon! Hade inte tid eller lust att blogga igår, så ursäktar det..
Håller på att fixa mig nu och lyssna igenom gmla skivor jag hittade på mitt rum. Riktigt kul att sitta och lyssna på favorit låtar från förr! En kompis kanske skulle komma till årjäng, men hans mobil är sönder så vi får se. 
Ikväll blir det bio med Bella, om hon får bara. "Jag saknar dig" verkar riktigt bra, så det ska bli kul att se den!

Hemma och trött..!

Kom hem runt 9 efter att ha suttit hos Bella i en timme och pratat om allt.. Skönt att få ut lite, tacksam för att du finns bästa! ♥
Jag och bella stack till gårn runt fem. Skulle egentligen sprungit hem och hämtat pengar också, men Mela stog nere i backen och väntade så jag struntade i det.. Så vi mötte henne och stack till gårn.. Var där en stund innan jag, Mela, Bella och Sissel drog hem till mig och hämtade pengar och gick ner till Årjäng.. Sissel den lata orkade inte följa med så hon stack tillbaka till gårn. Köpte choklad(♥) och en fanta och så stack vi tillbaka till gårn igen, där det blev massa skratt med underbara personer! Runt 8 drog jag hem till Bella där vi snackade om allt mellan himmel och jord.. Sen vid 9 gick jag hem, satte mig i soffan hos mamma & pappa, såg på tv, pratade lite och tjockade mig med godis!
Omar ska/skulle egentligen komma imorgon, men mamma säger att vi ska till sommarstugan och vill ha med mig.. Sen är det ju så att jag inte tänker följa med och mamma lämnar mig inte hemma själv om Omar kommer (?) osv.. Men ska ta det med henne strax igen eftersom hon somna på soffan (a)
Troligtvis blir det en sån där natt när man sitter uppe tills man somnar (vilket blir någon gång inatt) och då är jag död imorgon.. Men ändå, får väl se vad som händer! Bloggar inget mer ikväll, så säger godnatt för idag :* ♥

I mitt andra hem!

Sitter just nu hemma hos Bella i hennes underbara säng! Ska äta snart tror jag och sen fixar vi oss lite snabbt och sticker till gårn som sagt.. Hade en rolig syslöjds lektion idag, bara för att jag är på bra humör! Har seriöst inget att blogga om, så jag bloggar nog mer sen när jag kommer hem och har något att skriva om. Kyss så länge ♥

Äntligen fredag!

Sitter här nu med Bella bredvid mig och ska precis dra mig ner mot skolan. Börjar som sagt en timme senare än vanligt på fredagar! Tummen upp för det.. Senare blir det gårn med Bella och masa runt lite.
Hoppas på en lyckad helg för Omar kommer troligtvis imorn! Aja, får skynda mig nu så puss på dig. ♥

Godmorgon!

Vaknade för dryga 40 mnuter sen, skönt att få sova ut! Har ätit frukost och tittat på tvn en stund..
Känner mig helt död pga. förkyldningen så om en stund ska jag ta en dusch, skrubba kroppen, raka mig osv. Händer inte speciellt mycket mer idag, men vi får väl se!
puss

Jennifer's body

Drog som sagt till gårn förut, där vi såg på Jennifer's body. Helt okej faktiskt, lite skum bara.
Fick reda på en väldigt personlig grej, så är orolig som ett as just nu.
Imorgon ska isabell opereras så håller tummarna för henne! Stannar hemma från skolan också, tänker bli frisk nu!
Nu ska jag läsa lite bloggar och snacka med "någon", såjag bloggar mer imorgon!

YEAAH I'M BACK!

Hejsan bloggen! Efter mer än 2 månaders bloggpaus, så funderar jag på att börja blogga igen.. Blev så sjuuukt sugen nu när min kompis precis startat en blogg, saknat bloggen faktiskt! Så det blir nog så..

Kan ju börja med att berätta lite om dagen.
Skolan då, helt vanligt, var hos kuratorn också. Hade lite allmänt damp dom sista lektionerna, bara för att jag är otroligt trött! Jag är förkyld som satan, så det är kanske inte så konstigt. Funderar på om jag ska gå och lägga mig på soffan och sova en halvtimme innan jag fixar mig lite snabbt innan jag drar mig mot gårn.
Solen skiner faktiskt, så humöret är på topp! Men nu ska jag gå och ta Ipren och lägga mig i soffan en stund. Hörs nog ikväll!
Puss ♥

RSS 2.0