HELGEN I STRÖMSTAD! 28-29 MAJ<3 *bildbomb*

Överaskade mamma med att åka till strömstad under helgen! Eftersom det var morsdag på söndag så tyckte vi att mamma skulle få något speciellt. Vi sa att hon skulle packa för att sova borta under helgen, men mer fick hon inte veta. Innan klockan 9 på lördagsmorgonen bar det av till strömstad! Påvägen stannade vi för att äta lite. Då berättade syster för mamma att vi skulle till strömstad, sova i stuga och äta på resturang!

När vi kom fram fick vi reda på att det va marknad där, så syster, Per, Lilleman och mamma gick ut en tur medans jag, niklas&pappa satt kvar i bilen. Efter ungefär 2 timmar kom dom tillbaka och vi åkte för att se om vi kunde få stugan, men vi var tvungna att vänta tills klockan tre så vi åkte ut till saltön! Tog bilder där som snart komemr upp. Sen åkte vi tillbaka och hämtade nycklarna och sen mot stugan. Hyrde stugan på Daftö! Stugan var både mysig och fräsch så hoppas att vi åker dit fler gånger. Klockan 5 hade vi bokat bord på resturangen! så det va bäst att göra sig iordning och byta om såfort vi kom till stugan! Resturangen va ganska nyöppen och låg ut mot en camping på Lökholmen. Resturangen va såå mysig och man fick rita på duken så jag och Liam satt och kladdade lite. Maten va faktiskt riktigt god! Efter det blev det stugan resten av kvällen. Jag spelade kort med Pappa, Per & Niklas också.
På söndag checkade vi ut från stugan och åkte iväg mot Nordby köpcenter! Shoppade en del, så nöjd var jag! Tappade däremot bort min laddare i strömstad :(..

Helgen var jätte mysig och mamma hade kul, så då var helgen perfekt! Älskar dej mami♥

Fika påväg ner


Liam plockade blommor, sötnosen!♥



Ute på Saltön!






Resturangen!


Förrätt - Toast med någonting



Fläskfilé med kantarellsås (trorjag)


T-bone stek


Stenungsbakad pizza


Glass&Jordgubbar


Någon italiensk efterrätt


Duken ;)



Stugan!





Trappan till sovloftet



Orkar inte ladda upp fler bilder, det har tagit åratal nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0